6+1 na utz nic. Co říkáte?
Holky zajímá mě váš názor měla bych být 6+1 , poslední ms byla 5.8 a první test jsem si dělala 7.9 kde vyskočily okamžitě dálnice a dnes na utz vůbec nic , vždyť tam už něco mělo být ?
Nechci ti brát naděje, ale já byla 6+3 a také jsem na utz nic neměla a bylo z toho mimoděložní 😞
@nanyh ne vůbec nic ani tečku
@nanyh jinak vím že se mi snažíš poradit ale ten obrázek mi moc nepomáhá 😭
Vím jak ti je..
Ach jo , já to prostě nechápu no prsa bolí je mi zlé břicho nic mě jinak neboli žádné špinění nic 😔
7+1 jsem už měla srdíčko. 14 dní předtím už byl vidět váček... On nekontroloval vaječníky? Jestli to není mimoděložní...
@mzacikova neviděl nikde nic
Mě tenkrát taky nic nevidel... Ani na vajecnikach, zjistili mi to až v nemocnici na pořádným utz, že to je v pravým vejcovodu. Zle mi bylo taky, prsa mě taky bolely... Klasické příznaky..
já sem při mimoděložním v 5+4 začala špinit a bolelo mi fest břicho - na ultrazvuku dělohy samozřejmě nic, jen zvětšený levý vaječník a na něm stín - bylo to tam ☹ ... Nevím na kdy si tě doktor pozval, ale rozhodně se hlídej a kdyby tě začalo hodně píchat v boku nebo to břicho bolelo jinač než jen jako třeba při MS nebo prostě při jiných obtížích - hned do nemocnice (kdyby) to bylo mimo at ti to nepraskne a v nejhorším případě nevykrvácíš. Což se v případě mimo ve vaječníku může lehce stát, protože krvácíš do dutiny břišní a né viditelně vaginou do kalhotek...
@kmarie81 nabral HCG zítra mi to zavolá takže vlastně na další kontrolu nepozval
Zítra tě určitě pozve, hcg by se mělo sledovat do negativního výsledků. Držím palce ať bylo jen schované a příště už ať ukázkové bliká srdíčko, v opačným případě, co nejméně komplikací a v případě mimoděložního a hcg do tuším 1500 se zkuste zeptat na metotrexát, nemusela by si přijít o vejcovod nebo vaječník.
Hodně záleží , kdy byla ovulka, srdíčko může naskočit i později 🙂
@jjasmina vím , jenze nebylo v děloze ani ve vejcovodu nikde nic ani dutinka nic prostě žádné těhotenství
@jjasmina a v podstatě i kdyby byla ovulace o tyden později tak bych byla 5+1 a i tak by tam nějaká aspoň tečka na utz musela být a aby to bylo ještě mladší je nesmysl protože bych měla pozitivní test ještě před ovulaci a to je blbost
Jako nebudu ve vás živit klamné naděje, je potřeba počkat, segra měla srdíčko kolem 8tt, já třeba v 6. je to prostě ruzné
Váček se srdíčkem může naskočit , ale také nemusí. Většina z nás co tu je si tím prošla.
Při 1. dni cyklu 5.srpna už by opravdu něco vidět byt mělo ... vydrzte do zítra na výsledky te krve a uvidíte. Pokud bude ve vysledcich hcg vyšší než 1000, tak by v děloze těhotenství mělo byt v pohodě vidět a pokud vidět nic nebylo, muže to byt opravdu bohužel mimo .... kdyby vás cokoliv bolelo, pichalo, tak jedte na pohotovost. A pokud by vás na kontrolu nepozval vás gynekolog tak si zaridte vyšetření u jineho! Hlavně tot o nepodcenit ..
Držím pesti
@nanyh asi nikdo si tu nemyslí, že jo. Ale trocha empatie by neškodila - žebrákovi taky neukazuješ své štěstí v podobě výherního losu... 🙂 ... tazatelka má strach a pochybnosti a ty jí tu ukazuješ, jak si to měla ty suprový a ukázkový, víš? Tak to hold někomu přišlo tak trochu necitelný....
Já při mimoděložním od 5.tt špinila, a v 7.tt se zjistilo že je to ve vejcovodu. Ale je divný že by u tebe doktor nic neviděl, jestli je vejcovod zvětšený nebo tak...
@nanyh Jak můžeš říct že sis zažila hůř než zakladatelka? Nikdo nevíme co si zažila nebo zažije...
@mzacikova Já měla krásná srdíčka už v půlce 7.tt, u mimoděložního i u třetího těhotenství z kterého mám malou.
Buď v klidu, zatím.ja jsem měla to samé,dokonce mě nechali 3 dny v nemocnici napíchnutou na kanyle, že je to mimoděložní,protože v děloze nebylo nic vidět a to jsem měla hCG 400, pak 1100 a pak 3000 a bylo něco malého co zdánlivě připomíná gest. Váček.. jelikož ve vejcovodu nic neviděli, poslali mě domu a za pár dní byl vidět gest. Váček...takže jestli nevidí nic ve vejcovodu, ani když máš hCG vyšší,jako já, ještě není nic ztraceno ;))) držím moc pěsti,ať to máš stejně jako já✊🙏❤️ teď jsem v 15. tt a vypadá to na holčičku, asi se jen rady schovávají 😀
@kate013 a v jakém TT jsi mela to HCG 400? Já budu vědět HCG zítra ale to mi zatím nic nenapovi no
Myslím,že 4+3 tt, 3300 jsem měla. 5+3 tt podle ms...ze začátku to vypadalo,že je prcek o týden menší, ale dohnal to a je cca o 2-3 dny menší.. co jsem koukala na tabulky,tak u každé je to ale úplně jinak, někdo může mít třeba o 400 méně a těhotenství je v pořádku.
@klokanka31 ale mimoděložní musí vidět ve vejcovodu, to na utz kontroloval jako první

Vím že tu je ta možnost že je to mladší jenže kdyby to bylo mladší o 1-2 týdny aby to odpovídalo že tam není nic vidět tak potom co ty testy ty by nebyly tak moc pozitivní 🤷 takže se spíš můžu přiklánět k možnosti mimoděložní