icon

7+1, ale skoro bez příznaků. Je to normální?

alexsan
29. led 2021

Ahoj všem, chtěla jsem se asi jen uklidnit a zjistit, jestli je to normální. Jsem 7+1, na kontrole jsem byla v úterý tento týden v 6+4 a mám potvrzené těhu i se srdeční akcí. 🙂 Na další kontrolu 10.2. Byla jsem nadšená protože mám za sebou zamlklé těhu a pak mimoděložní. Jen prostě nemám nějaké extra příznaky. Chodím asi jen častěji na malou i v noci a možná trošičku citlivější bradavky. Tak se prostě jen bojím no, i když to asi o prosperitě těhu vypovídat nemusí, tak jsem se jen chtěla zeptat, jestli je to normální. Pořád jen slyším kolem, jak je někomu špatně a tak. Chci být jen více v klidu, protože to je důležité pro mě i prcka. Moc děkuju 🙂

klokanka31
29. led 2021

@alexsan Buď ráda že ti není špatně 😉 já neměla příznaky snad vůbec, a mám zdravou holčičku.

michaelarousova
29. led 2021

@alexsan bud rada ze ti nic neni! 😂patris mezi ty stastnejsi☺️

sajul
29. led 2021

@alexsan přesně! Buď ráda, ono není o co stát.. a pamatuj, všechno může ještě přijít 🙂

merope
29. led 2021

Já v tomto období jenom špinila, jinak taky nic jiného. Což asi není příznak, který by sis představovala. Jo, blbě mi začalo být až tak kolem 10tého týdne, únava taky tak nějak. Nevolnosti se mě pustily někdy ve druhém trimestru, únava, jak tak přemýšlím, tak asi už nikdy, i když teď s dvouleťákem už to je lepší 😀.

jako_mala_holka
29. led 2021

Bacha na to, já na úplném začátku taky nic a byla jsem vyplasena, že je něco špatně... No o týden později jsem umírala 🤢🤮😆 o prosperitě těhotenství to nic nevypovídá, většina holek okolo mě byla úplně v pohodě, některým nebylo vůbec spatne 🙂

kelerub
Autor odpověď smazal
squezy
29. led 2021

@alexsan Ja mela dvojcata a za celou dobu jsem nezvracela, nikdy. A priznaky jsem cítila až na konci prvního trimestru. Užívej si prima těhotenství ;)

ema90
29. led 2021

Nebylo a neni mi vubec nic 😀
Ani jednou jsem nezazila nejakou nevolnost nebo zvraceni.
A to cekam dvojcata.

baraskaska
29. led 2021

Nestresuj se, uzivej si ze ti neni blbe 🙂 mne pri prvni dceri taky nebylo vubec nic.

livianapuntik
29. led 2021

@alexsan ahojky,buď ráda,že ti nic není,spoustu maminek má třeba velké trable se žaludkem a další.já jsem dnes 6+5 a zatím jen cítím napětí v prsou a občasný tlak v podbříšku.Je to moje 3 těhu a ani v předešlých jsem neměla nějaké velké trable se žaludkem a vždy do konce 6-7 měsíce pracovala

drakenn
29. led 2021

Mě první těhotenství jsem zjistila 12+ protože jsem měla spoustu práce a žádné příznaky.. kluk jak buk to je..je mu 13..

ajja87
29. led 2021

U prvního příznaky, bolesti prsou, že jsen myslela, že mi prasknou, občas jsem zvracela, velký chutě, vadili mi pachy, vůně .. Teď čekám druhé prsa mě vůbec nebolely a ani nebolí.. Zvracet jsem začala cca kolem 8 nebo 9 týdne cca 3 týdny... Od té doby nemám žádné příznaky, pachy ani vůně mi nevadí, kdybych neměla teh.cukrovku,tak nemám ani žádné chutě, jen teď bych si dala prostě něco sladkyho, takže buď v klidu, buďto to ještě přijde a nebo máš štěstí... Hlavně v klidu 🤗

alexsan
autor
30. led 2021

@sajul to jsem si taky říkala, že to může ještě přijít, ale po těch zkušenostech se člověk sleduje a bojí, ale jsem ráda, že je takových maminek více...

alexsan
autor
30. led 2021

@jako_mala_holka moc dekuju, je fajn tohle slyšet 😊 a vím, ze když mi bude zle, tak budu zase foukat, že je mi zle...ale po těch nezdarech, jak není cítit, ze prcek roste, tak tě to nutí přemýšlet...na druhou stranu u prvního kdy jsem měla ZT me teda bolely prsa a byla jsem nafoukla a to jsem byla v 8+6 a bylo to špatně, takže máte pravdu holky, ze o prosperitě to opravdu nic nevypovídá...

alexsan
autor
30. led 2021

@kelerub moc dekuju, člověk má prostě jen strach no, po těch dvou nezdarech bylo tak krásný vidět tam prcka, ze přesně odpovídá tt a I srdíčko, brečela jsem.. ❤

alexsan
autor
30. led 2021

Všem moc dekuju holky, urco budu a jsem o něco klidnější...člověk to ví, ze to nemusí nic znamenat, ale přísahám, že většině kolem mě se aspoň měnila prsa nebo něco, ja jen ty drobnosti, co jsem psala, je pravda, že v noci jdu tak 4x na malou, ale to je fakt tak jedině, ale máte pravdu, a moc všem dekuju ❤ ono po těch ztrátách být v klidu úplně nejde no, i když se člověk snaží, bojíte se... jeste jednou moc dekuju ❤

jako_mala_holka
30. led 2021

@alexsan já ti rozumím, držím palce 🍀