icon

7+1.tt - neodpovídám týdnu a je pouze GV

elis1982
28. čer 2020

Ahoj holky, jsem docela zoufalá. Už několik dní jsem totálně na prasky. Jsem po 3 ivf, 3 ET celkově 9 pokus. Zázrakem jsem po druhé v životě od syna viděla //. Na kontrole jsem byla 15.06. Potvrzeno tehu, GS 5+4,presne za týden bolesti (nic nenasli) tak jsem radši jela na kliniku to už jsem měla být 6+4 a GS odpovídalo 5+6 a byl vidět jen gestacni vacek, na druhý den jsem jela znovu krz bolesti stále 5+6,nic nenasli.Ja měla pocit, že vidím něco malého, ale dr že spíš nic. Zítra jdu znovu, jsem 7+1 dle MS myslíte že je ještě šance, že bude vacek a srdíčko?Jsem z toho v haji☹

kelerub
Autor odpověď smazal
klokanka31
28. čer 2020

@elis1982 Hlavně žádný stres, určitě to bude dobré. Hodně holkám se stane že je srdíčko až dýl...

utrikocku
28. čer 2020

Já si teda nemyslím, že to bude dobré. Nechci dávat falesne nadeje. Po IVF je to dost jasne, jaký má být vývoj. V 5+5 by měl být gestacni vacek, embryonalni pol a naznak srdecni akce. 6+5 jít plod 7mn se srdecni akci. Právě teď to take řeším, a již po několikáté. Podle toho, co pisete se nalez na UZ tolik nemění ..

elis1982
autor
28. čer 2020

@kelerub
@klokanka31 no jsem právě po ivf takže si myslím že už ten zloutkovy měl byt☹

elis1982
autor
28. čer 2020

@utrikocku no vím ze zl. vacek už by měl být ale srdíčko může být klidně v 8 či 9 tt. Ale taky myslím, že to dobre nebude

utrikocku
28. čer 2020

@elis1982 opravdu po IVF je srdce uz okolo 5+5 s jistotou 6+5. Zeny, ktere nevědí přesně, kdy mají ovulaci, protože ji mohou mit posunutou tak říkají, že může být srdicko klidně 8.-9. týden. Ale vyvojove se objevuje srdecni akce drive, pokud vše odpovída, jak má. 5+5 by měl být určitě zloutkovy vacek a embryonalni pol plus tresnicka na dortu primitivni srdecni akce. Ale v 6+5 je jit pludek 7mm, zloutkovy vacek a jistá srdecni akce

utrikocku
28. čer 2020

moc bych Vám to prala. Bohužel vím, o čem mluvim 2 zamlkle, teď jen prazdny vacek a spontanni potrat to vypada, jedno mimodelozni za sebou..

kelerub
Autor odpověď smazal
elis1982
autor
28. čer 2020

@utrikocku já jsem měla po prvním ivf srdíčko v 8 týdnu ale jsem připravena zítra na tu horší variantu. Ale zas to obulim

utrikocku
28. čer 2020

@kelerub 5 denní blastocysty srdce 7+1 nebylo?

utrikocku
28. čer 2020

@elis1982 určitě napište

kelerub
Autor odpověď smazal
kelerub
Autor odpověď smazal
elis1982
autor
29. čer 2020

Tak oznamuji že se stal zázrak a dnes se nám kulihrasek ukázal se vší parádu a s bijícim❤️❤️

kelerub
Autor odpověď smazal
elis1982
autor
29. čer 2020

@kelerub dekujiiii jsem neskutečně stastna

utrikocku
29. čer 2020

Wow, to je super zpráva! Moc gratuluji 💓

elis1982
autor
29. čer 2020