icon

7+1.tt - neodpovídám týdnu a je pouze GV

elis1982
28. čer 2020

Ahoj holky, jsem docela zoufalá. Už několik dní jsem totálně na prasky. Jsem po 3 ivf, 3 ET celkově 9 pokus. Zázrakem jsem po druhé v životě od syna viděla //. Na kontrole jsem byla 15.06. Potvrzeno tehu, GS 5+4,presne za týden bolesti (nic nenasli) tak jsem radši jela na kliniku to už jsem měla být 6+4 a GS odpovídalo 5+6 a byl vidět jen gestacni vacek, na druhý den jsem jela znovu krz bolesti stále 5+6,nic nenasli.Ja měla pocit, že vidím něco malého, ale dr že spíš nic. Zítra jdu znovu, jsem 7+1 dle MS myslíte že je ještě šance, že bude vacek a srdíčko?Jsem z toho v haji☹

kelerub
•
Autor odpověď smazal
•
klokanka31
•
28. čer 2020

@elis1982 Hlavně žádný stres, určitě to bude dobré. Hodně holkám se stane že je srdíčko až dýl...

utrikocku
•
28. čer 2020

Já si teda nemyslím, že to bude dobré. Nechci dávat falesne nadeje. Po IVF je to dost jasne, jaký má být vývoj. V 5+5 by měl být gestacni vacek, embryonalni pol a naznak srdecni akce. 6+5 jít plod 7mn se srdecni akci. Právě teď to take řeším, a již po několikáté. Podle toho, co pisete se nalez na UZ tolik nemění ..

elis1982
autor
•
28. čer 2020

@kelerub
@klokanka31 no jsem právě po ivf takže si myslím že už ten zloutkovy měl byt☹

elis1982
autor
•
28. čer 2020

@utrikocku no vím ze zl. vacek už by měl být ale srdíčko může být klidně v 8 či 9 tt. Ale taky myslím, že to dobre nebude

utrikocku
•
28. čer 2020

@elis1982 opravdu po IVF je srdce uz okolo 5+5 s jistotou 6+5. Zeny, ktere nevědí přesně, kdy mají ovulaci, protože ji mohou mit posunutou tak říkají, že může být srdicko klidně 8.-9. týden. Ale vyvojove se objevuje srdecni akce drive, pokud vše odpovída, jak má. 5+5 by měl být určitě zloutkovy vacek a embryonalni pol plus tresnicka na dortu primitivni srdecni akce. Ale v 6+5 je jit pludek 7mm, zloutkovy vacek a jistá srdecni akce

utrikocku
•
28. čer 2020

moc bych Vám to prala. Bohužel vím, o čem mluvim 2 zamlkle, teď jen prazdny vacek a spontanni potrat to vypada, jedno mimodelozni za sebou..

kelerub
•
Autor odpověď smazal
•
elis1982
autor
•
28. čer 2020

@utrikocku já jsem měla po prvním ivf srdíčko v 8 týdnu ale jsem připravena zítra na tu horší variantu. Ale zas to obulim

utrikocku
•
28. čer 2020

@kelerub 5 denní blastocysty srdce 7+1 nebylo?

utrikocku
•
28. čer 2020

@elis1982 určitě napište

kelerub
•
Autor odpověď smazal
•
kelerub
•
Autor odpověď smazal
•
elis1982
autor
•
29. čer 2020

Tak oznamuji že se stal zázrak a dnes se nám kulihrasek ukázal se vší parádu a s bijícim❤️❤️

kelerub
•
Autor odpověď smazal
•
elis1982
autor
•
29. čer 2020

@kelerub dekujiiii jsem neskutečně stastna

utrikocku
•
29. čer 2020