icon

7tt ze dne na den přestaly bolet prsa, je to špatně?

kocirova_kata
14. dub 2017

Prosim uklidnete me, jeste vecer jsem se bradavek nemohla ani dotknout jak byly citlive a ted vubec nic. Mam strach ze je neco spatne ☹

ladyhacek
14. dub 2017

mě prsa v těhotenství snad ani neboleli. Vůbec si to nepamatuji, že by byli nějak extrémně bolavé (jeden čas asi ano byli citlivější, ale rozhodně né celé těhotenství)

lovely_creature
14. dub 2017

To je úplně normální. Příznaky se postupně mění, mizí, vrací se , objevují se nové. I mě to ze dne na den přestalo bolet, nic mi nebylo, Málek tam je pořád. Buď v klidu

saphena28
14. dub 2017

Ja to taky tak mela. Najednou mi zmizely vsechny tehotenske priznaky. Vsechno bylo v poradku! Neboj😊

35_a_budu_mamka
14. dub 2017

Taky to znám, ještě několikrát za těhu budou dny, kdy si budeš připadat naprosto netěhotně. Vždycky jsem plašila a zdálo se mi nemožné vydržet do další kontroly, ale vše je ok, takže se vůbec neboj☺

kocirova_kata
autor
14. dub 2017

@lovely_creature
@saphena28
@35_a_budu_mamka dekuji dekuji dekuji!!! za uklidneni.. ja myslela ze druhe tehu budu brat vic v pohode a nebudu se hlidat ale prijde mi to jeste horsi! Presne, jsou dny kdy si tehotne nepripadam a preslim jestli je vsechno OK..

lovely_creature
14. dub 2017

@kocirova_kata já šla na kontrolu někdy v 9-10. TT smířená s tím že se asi něco stalo protože ze dne na den nic necítím..... Byl tam v pořádku a furt je . Držáky mi vysvětlil že hladiny jednotlivých hormonů se během tehu mění a každej dělá něco jinýho ( příznaky ) a každý tělo reaguje jinak

medulinek
14. dub 2017

poprvy mi prestaly priznaky ze dne na den a vsechny bylo v riti,podruhy byly furt a stejne bylo vsechno v riti,potreti jsem zadny priznaky nemela a taky bylo vsechno v riti a poctvrte jsem sla na gyndu smirena,ze je to zase v loji,protze mi priznaky vymizely a vsechno bylo v poradku a pak se mi to stridalo po par dnech,byly nebyly.....takže na příznaky fakt nedej