8+ podľa ms, 6+ podľa utz
Dobrý deň, chcem sa len opýtať či ma niekto skúsenosť že bol na prvom utz bolo vidno už malinke nemerteľné embryo s odhadom podľa ms 4-5 týždňov, po dvoch týždňoch kontrolné utz s embryoum 4,9 mm s akciou srdiečka podľa rozmerov 6+1 dnes už 6+2, Rozdiel podľa poslednej ms a včerajším meraním je -2 týždne. O týždeň planovaná kontrola, meranie embrya. Nasadený utrogestan, napriek tomu že nebol náznak odlúčenia. Má niekto takú skúsenosť a napriek tomu dopadlo všetko dobre ?
@michaela_vav Já měla začátek těhotenství dost na nic, dlouho mimi nebylo ani vidět. Velikost pořád odpovídala týden rozdíl od ms. A před 14 dny už to mimčo krásně dohnalo, a rozdíl je jen 2 dny. Tak se neboj, určitě to bude dobrý 🍀🍀
@klokanka31 Ďakujem, akorát ma znepojilo keď lekářka řekla že srdíčko bije trošku slabšie, když jsem se zeptala na frekvence tak nevědela to zmerať jenom řekla že důležité je že bije, tak nevím, zbytečný stres. Za týden v uterý kontrola, tak mám nervy už teďka.
Ďakujem za podporu, moc to pomáha 🙂
@klokanka31 Ďakujem, akorát ma znepojilo keď lekářka řekla že srdíčko bije trošku slabšie, když jsem se zeptala na frekvence tak nevědela to zmerať jenom řekla že důležité je že bije, tak nevím, zbytečný stres. Za týden v uterý kontrola, tak mám nervy už teďka.
Ďakujem za podporu, moc to pomáha 🙂
@michaela_vav Já to chápu, jsou to stresy 😟 Teď bude hlavní aby bylo vidět že roste...moc držím pěsti 🍀🍀
@michaela_vav Já to chápu, jsou to stresy 😟 Teď bude hlavní aby bylo vidět že roste...moc držím pěsti 🍀🍀
@klokanka31 Ďakujem. Pak dám vedieť. Mám oba utz fotky, je tam videt progres že to narástlo, jen asi lekářke nesedí rozdíl ms a utz.
@klokanka31 Ďakujem. Pak dám vedieť. Mám oba utz fotky, je tam videt progres že to narástlo, jen asi lekářke nesedí rozdíl ms a utz.
@michaela_vav No jo, ale může být ovulace později a hned tam ten rozdíl je...A miminko to pořád může dohnat...😊
@michaela_vav No jo, ale může být ovulace později a hned tam ten rozdíl je...A miminko to pořád může dohnat...😊
@klokanka31 to jo, asi za to kontrola po týdny a by jsi byla jistá že mimčo prosperuje, věřím v malé dušičke že to bude všechno fajn, a hovorím že když rozdil mezi 1. a 2. utz byl že mimčo už bylo merateľné, a taky bylo srdíčko čo 2 tydny na spatek ne, a byl to jen jej odhad že to bude mezi 5-6 a klidne to moh byt začinajíci 5. Týmto se upokojuji :D
@michaela_vav na zacatku jsou vsechna tehotenstvi takova nejista. Ale mela jsem rozdil 14 dni podle ms a podle utz a bylo to ok. Utrogestan mi nikdo nenabizel.
@michaela_vav na zacatku jsou vsechna tehotenstvi takova nejista. Ale mela jsem rozdil 14 dni podle ms a podle utz a bylo to ok. Utrogestan mi nikdo nenabizel.
@anonym_9622be já to měla stejně,rozdíl dva týdny ,utrogestan mi nikdo nenabízel a chlapečkovi bude pět let.
@anonym_9622be utrogestan asi proto, lebo jsem se zminila že když jsem šla na wc tak se mi 2x stalo že s vytokom jsem měla drobatko přimés staré krve. Stale se to dva krat v jiné dny. Tak asi preventívne, napriek tomu ešte vše pozrela a zhodnotila že nevyzera žeby se to malo odlučit nebo odejit.
@anonym_9622be já to měla stejně,rozdíl dva týdny ,utrogestan mi nikdo nenabízel a chlapečkovi bude pět let.
@xnikax1 utrogestan asi proto, lebo jsem se zminila že když jsem šla na wc tak se mi 2x stalo že s vytokom jsem měla drobatko přimés staré krve. Stale se to dva krat v jiné dny. Tak asi preventívne, napriek tomu ešte vše pozrela a zhodnotila že nevyzera žeby se to malo odlučit nebo odejit.

@michaela_vav Já měla začátek těhotenství dost na nic, dlouho mimi nebylo ani vidět. Velikost pořád odpovídala týden rozdíl od ms. A před 14 dny už to mimčo krásně dohnalo, a rozdíl je jen 2 dny. Tak se neboj, určitě to bude dobrý 🍀🍀