Alkohol v 5. tt, kdy jsem o něm ještě nevěděla. Mohlo se něco stát?
Ahoj,
ještě jsem o těhotenství nevěděla a
začátkem 5tt jsem se na oslavě dost opila tvrdým alkoholem...
Je pravda, že miminko na mě do 7 týdne není napojené a nemohlo se vůbec nic stát?
Mám výčitky...
Předem moc děkuji za odpovědi.
Teď jsem 6 tt a snažím se být co nejvíce zodpovědná.
Mohla jsem loni také být v takovém 4,5 tt a dala jsem si na silvestra pěkně nějaký ten svařáček a slivovičku se sousedy. Teď mi tady v postýlce leži krásná, zdravá pětiměsíční holčička. 😉. Od zjištění samozřejmě ani kapka.
@elizavivi ahoj já byla asi v 7tt když jsem slavila 18. Nevěděla jsem to. Samozřejmě nějaký alkohol byl. Teď už mu je skoro 8let. Když jsem to zjistila ani kapka. S exmanzelem jsme se brali když jsem byla v pátém měsíci tehu. Pila jsem pivo asi 4. A dnes už je dceři 6. Oba jsou zdraví.
Ano, take te uklidnim. Uplne to same jsem udelala ja. Take jsem o tehotenstvi nevedela. Syn ma pet mesicu a je v poradku
Já tě take uklidnim, já mám co nevidet porod a když jsem byla v začátku taky jsem si dala dost do nosu, já se z toho i lečila dva dny 😅 Pak už samozřejmě jsem si nedala ani kapku 🙂
Také jsem byla tak v 5tt a netušila to. Jela jsem za rodinou na Ukrajinu, bratranec se ženil. Mohla jsem vypít snad flašku vodky sama 😀 dnes jsem 25tt a malá je v pořádku už v bříšku a nepochybuji o tom, že zdravá nebude až vyleze. 🍀
Kamarádce bylo blbe cely měsíc na expedici v Rusku. Léčila to denně vodkou, jak je tam zvykem. Po návratu zjistila, že ji bylo blbe, protože je těhotná. No má doma zdravého pubertaka😅
Vsem vam moc dekuji! Jste skvele ❤️
Taky jsem to tak mela, dokonce u obou dcer, takze nebojte. Bude to ok.
Nevedela sem u prvni ze cekam a taky sem se opila...A dost...bylo mi zle...a pak sem jela za dva dny na motorce jih.kraj...a pak sem na to prisla...😂😂takze klid...ted ji jsou 4 roky..
Pokud tě to uklidní, mám dva syny. Nejsem alkoholik. Ale oba jsme počali kolem vánoc a v obou případech jsem vánoce propila na horách. Jak přes kopírák, včetně silvestra. Pak jsem v lednu lítala na gyndu, u obou🙂)). První se potvrdil na tři krále, druhý o něco později. Prvnímu je 30 a je ženatý, t.č. s manželkou v Thajsku, druhý je 11,5 letý blázínek, takže klid...🙂)))
Kdyby se druhý nenarodil předčasně o měsíc, měli by oba narozeniny úplně stejně.
Vůbec bych to neřešila, bůh se sám rozhodne jak to chce mít, ale myslím že vše ok.
Byla jsem skoro ve 2 měsíci a taky jsem pila, nevěděla jsem o tom že čekáme dítě, snažili sme se a nějak se nedařilo tak sme tomu dali čas, menstruace mi taky přišla normálně takže sem neměla strach ze jsem v tom, tedka jsem 27 +4tt a úplně v pořádku, malá se krásně vyvíjí je zdravá

@elizavivi Neni napojene, nedelej si starosti. Priroda to dobre zaridila.