Antibiotika a alkohol v těhotenství: Sdílejte své zkušenosti
Ahoj, mám už jedno dítě a zadařilo se nám až po dvou letech snažení a to až po IUI. Teď jsem zjistila, že jsem 5tt a jelikož jsem s tím vůbec nepočítala, moje životospráva nebyla úplně ok. Cca do 3tt jsem brala augmentin protože jsem měla anginu no a pak jsme jeli na dovču kde jsme týden pili. Popíjení piva ale večer i tvrdý alkohol. Do toho jsem si stihla zajít i ku kosmetičce na radiofrekvenci a k zubařce kde jsem měla malý rentgen a lokální anestezii. Teď cítím, že na mě opět něco leze a bolí mě v krku. Prostě neuvěřitelné kombo. Jsem z toho dost rozhozená protože předtím jsem se úzkostlivě hlídala a nic a teď když má malý 3 roky a já jsem zavrhla poslední naději na další mimi tak tohle. Samozřejmě, pokud se mimi udrží, tak to budu konzultovat s lékařem, zajímají mě vaše zkušenosti. Děkuji.
Měla jsem něco podobnyho … jak píše nade mnou, ještě na tebe není napojeny v době kdy nevíš a bylo me řečeno, ze ikdyby to na to mělo vliv- příroda je chytrá a “vytridi” se samo, kdyby to vliv mělo.. takže klid v tomto ..já otěhotněla pokazdy když něco takovýho 🤣 extrakce osmičky na stomatochirurgii, ibalginu jak nikdy 🤣 ples s kupou vina … po druhé rentgen zubu a očkováni na covid 🤣 po třetí antibiotika, věcně nemocná a nástup na práce 😂 chtěla jsem děti chvilku od sebe, nakonec se chvilka protáhla na téměř ctyri roky … a kdybych ty tri měla řešit co nemám kdyby náhodou… tak to by byly krutý 3 roky 😝a stejně by se povedlo nejspis ve chvíli kdyby bych to přestala řešit ..
Když jsem poprvé otěhotněla, píchla mě vosa do kotníku. Měla jsem tak šílenou alergickou reakci, že do mě píchali týden injekce a měla jsem antibiotika. O těhotenství jsem se dozvěděla až po léčbě.
Tenkrát mi doktor řekl, že v tak ranném stádiu je to tak, že buď se udrží nebo těhotenství skončí. Naštěstí to dopadlo dobře.
Držím pěsti, ať je to tak u vás 🍀
Pokud to má vyjít, tak to vyjde, celý první trimestr bývá tzv. všechno nebo nic 😉 Byla jsem nachlazená na začátku obou těhotenství, u mě to snad byl příznak těhotenství, protože nemocná nebývám 😄 A druhé těhotenství jsem zjistila na Velikonoce, dva dny po tom, kdy jsme měli oslavu a dost jsem popila, no bylo to na 9 měsíců naposledy, pak jsem si ještě zpětně říkala, že jsem si to aspoň naposledy užila 😄 Všechno bylo a je úplně ok, syn je v pořádku, těhotenství taky ok, v rámci možností 😁
Já než jsem to zjistila, tak jsem do sebe pumpovala ibalginy, protože jsem viděla krev na vložce.. ale nebyla to MS, ale těhotenství… no ale přesně, buďto se udrží a nebo odejde, ale očividně je to klíšťák, takže to bude dobré! 🙂
No kombo pěkné, ale u mě proběhl ten úspěšný sex v době, kdy jsem brala antibiotika 3 týdny v kuse. A někdy přelom 4 a 5 tt jsem si dělala před akcí test, no nic na něm nebylo, tak na akci svařák tekl proudem a 2 dny na to už na testu dálnice. 😆
@me_druhe_ja a to me zrovna zajima..muzu ti napsat zpravu??

Neboj, příroda není blbá. 🙂 Ten první měsíc není ještě embryo spojeno s matkou právě proto, že na těhotenství se obvykle přijde po vynechání MS. 🙂 Já taky pila. 😀 u druhýho těhotenství zase rentgen. 😀 takže bych byla v klidu.
Navíc jak všichni víme: ty začátky jsou buď a nebo