Bolest břicha v prvním trimestru. Měla jste to některá také tak?
Dobrý den, jsem v 5tt a už tyden nemuzu spat na boku protože měz toho boli břicho. Měla jste to tak některá? Dekuji za zkušenosti
@zuzanatomanova v 5tt ti ani dr. nic nepotvrdi, protoze nic neuvidi! Natoz rikat, ze jsi tehotna..🤦
Ja som mala od 4 tt bolesti v podbrisku ako na menstruciu a trvalo to cele tehotenstvo.
@zuzanatomanova Ja měla bolesti podbřišku každý den v těhu od 6 týdne...
Každou prohlídku jsem se bála že bude něco špatně, vždy vše v pořádku a teď mám zdravé miminko. Dokonce při porodu jsem měla kontrakce pouze v podbŕišku a v zádech, žádné drahy celého břicha.
Gynekoložka by ti řekla že je něco zle, prostě pri poradně řekni, neboj se zeptat😉
@zuzanatomanova já měla bolesti břicha už před vynechanou ms až do 2 měsíce a vše v pořádku
Ahoj, nejsi nafoukla? Já jsem též teď na začátku a můžu ti říct že jsem nafoukla fakt hodně a z toho to břicho bolí. Jen blbý kýchnutí si myslím že mě roztrha. Nafoukle břicho je díky hormonum.
@supermatka já jsem hrozně nafouklá... vypadám tak na 4.mesic. Je to moje druhé těhotenství.

@zuzanatomanova V 5tt a uz tyden vas boli bricho? To vas muze bolet bricho tak maximalne z toho, ze sotva vynechala menstruace.
Jinak muze a nemusi to byt normalni. V 5tt vam k tomu nikdo nic nerekne.