icon

Bolest v kříži na začátku těhotenství. Je to normální?

katanovobran
22. pro 2021

Ahoj holky jsem 6tt,chci se zeptat měl jste někdo bolesti v krizi hned v zacatku ? Já u menstruace trpím na krizové bolesti od mlada.Tak jen jestli to taky někdo mate nebo se mám plasit ?

yanina19
22. pro 2021

@katanovobran já jsem měla také na začátku bolesti v kříži. Vše se roztahuje a napíná. Já ze začátku myslela, že mě chytají ledviny 🤦😁. Teď jsem 29+2 a bolesti v kříži mám nyní také 🍀

meronym
22. pro 2021

@katanovobran Taky mne na zacatku bolelo v krizi. A vse v cajku.

amazonkajanik
22. pro 2021

@katanovobran na začátku těhotenství,v jeho průběhu a pak než se rozjel porod 😁...ale taky jsem se zpočátku bála, zda nepřichází menses, bolesti byly velice podobné...

katanovobran
autor
22. pro 2021

@amazonkajanik ano ano,taky to tak mám 😊 já sem se prave bala protože sem někde četla ze bolest v krizi muže značit i mimodelozni těhotenství ale podle testiku to tak nevypadá doufám tedy 🙏🏻Mám dokonce silnější testovací čárku než kontrolní 😀

amazonkajanik
22. pro 2021

@katanovobran tak to nevím, spíš bych u mimoděložního čekala bolesti v tříslech, jako u cysty. U mamky se dokonce schovalo za cystu a přišli na to náhodu těsně před operací a měla to za pět dvanáct...
Jinak já se fakt hlídala, dokud jsem nešla v 8tt na kontrolu, dřív mě Mudr zkontrolovat odmítla, pokud bych neměla přímo komplikace a pak jsem bolesti přisuzovala třeba dlouhému stání,atd. A když začínal porod, tak jsem si zas myslela, že záda bolí od toho, jak jsem žehlila horu prádla (mi ruplo v bedně a musela jsem vyžehlit i povlečení 😅), když to šlo do břicha, tak že to budou větry a až když praskla voda, tak bylo jasno 🤣

katanovobran
autor
22. pro 2021

@amazonkajanik já mám cystu prave taky,tak se celkem bojím tak uvidíme jdu až 3.1.Já prave taky jdu na kontrolu až 7+2 tak sem zvědavá co se dozvím 😊

novamamina
22. pro 2021

Při MS bolesti v krizi nemám. Ale když jsem otěhotněla, bolest byla ještě před MS. Poznala jsem podle toho že jsem těhotná. Pak už během tehu nic. Ani při porodu.

amazonkajanik
23. pro 2021

@katanovobran aha, no tak snad to bude dobré. Mě se cysty vyhýbaly, ale za to mám silné ovulační bolesti a na to mi doktorka řekla, že to lze léčit jen pomocí hormonální antikoncepce a tu já odmítám