icon

Bolest v podbřišku jako při menstruaci - bojím se, že jsem potratila

zetpee
22. črc 2018

Holky vloni v září jsem potratila a teď se nám podařilo znovu otěhotnět. Často mě bolí v podbřišku jako při menstruaci, ne pořád ale ráno a večer je to intenzivnější, u prvního těhotenství už si to nepamatuji a u druhého jsem neměla vůbec žádné a to skončilo bohužel špatně.. Občas mám i takový pocit, že jsem to dostala ale ono nic. Zatím jsem nebyla na prohlídce, podle poslední menstruace bych měla být cca v 5+5tt. Objednaná k dr jsem až na 9.8 ikdyz se mi to zdá hrozně dlouho :(

pavca1982
22. črc 2018

@zetpee Držím palce 🍀to bolení jako na MS je úplně normàlní taky jsem to tak pokaždé měla.Trvalo to pár týdnů než to přestalo.

gabrielka_h
22. črc 2018

Ahoj měla jsem to i v prvním těhu, které bohužel nedopadlo a nyní to mám taky, někdy přes den někdy k večeru, je to normální. Dnes jsem 6+0 a k Dr. jdu taky 9.8. 😊 tak to máme stejný 😘

zetpee
autor
22. črc 2018

@gabrielka_h A ty už jsi u dr byla? Furt lítám na záchod jestli náhodou nekrvacim 😣😂 Už si přijdu jako blázen..

popelka1984
22. črc 2018

Taky jsem to měla, je to prý běžné, děloha se na těhotenství připravuje, roztahuje.

zetpee
autor
22. črc 2018

Tak snad bude všechno v pořádku 🙂 děkuji moc

gabrielka_h
22. črc 2018

@zetpee jj byla jsem ale jen kvůli tomu, že jsem brala léky na ředění krve (mám zlomený kotník a udělala se mi v lýtku trombóza), které se v těhu nesmí tak se ujistit, že nejsou žádné rizika pro prcka 😉 jinak bych šla až by bylo i srdíčko. Ale jsem klidnější, že je těhu uloženo kde má a odpovídá týdnu tak jako dle MS ale hlavně, že nám nic nehrozí 🙏

absintka19
22. črc 2018

@zetpee ono se rozpina deloha a vse pracuje na milion procent.