Tupá bolest v bedrech

aurelie34
4. črc 2019

Hezký večer, už druhý den mě bolí záda. Taková zvláštní bolest kterou neznám. Zítra začínám 7 tt a bojím se jestli to nemůže být začátek potratu. Také mě tahá a občas pobolívá podbřišek. Nešpiním ani nekrvácim jen mám prostě strach. U prvního těhotenství jsem to neměla.

kiki1912
4. črc 2019

@aurelie34 a bolí Tě při ležení?

aurelie34
autor
4. črc 2019

@kiki1912 ano i při ležení. To bolí více než při pohybu.

kiki1912
4. črc 2019

@aurelie34 mě taky bolely záda v tom 7 tt a pomohlo mi když sem si sedla na gymnastický balón a jen tak sem na něm seděla a jako kdyby sem se pohybovala chodidly po zemi a už jen to pomohlo

kiki1912
4. črc 2019

@aurelie34 doktorka mi říkala že je to v pořádku

vitezove
4. črc 2019

Nechci tě vůbec strašit!! Ale u mě to bohužel tak bylo. Měla jsem 2x potrat a vždycky to začalo tím, že mě začala bolet záda v bedrech. A pak hlava teda. Ale já prostě na tohle trpím, na takové ty křížové bolesti trpím i při ms. Jinak na bolest břicha mi strašně pomohlo magnezium. To ti normálně prodají, můžeš ho brát každý den jednu tabletu a ono se ti dost uleví. Bolí to, jak se to tam roztahuje a připravuje.
I kdyby to byl začínající potrat, tak s tím nic nenaděláš. Nikdo teď nic nepozná ani to nemůže nijak zastavit. Můžeš třeba víc odpočívat. Mě vždycky pomohlo si lehnout, hodně odpočívat. Ale nejspíš to nic nebude a jen se ti to tam roztahuje. 🙂

aurelie34
autor
4. črc 2019

@vitezove a krvacela jste u toho nebo to přišlo později. Mám to už druhý den a kdyby to byl potrat, tak bych špinila nebo krvacela ne?

vitezove
4. črc 2019

@aurelie34 no tak to krvácení je až ta poslední fáze. U mě to bylo tak, že prostě jeden den bolest v bedrech, ta pak přešla. A tak cca za 24 hodin jsem začala krvácet a už to jelo no. Prostě každý to má jinak, jak tu holky píšou, že jim třeba pomáhalo chodit, tak mě pomáhalo ležet, jinak mě bolelo břicho fakt často. Jak jsem si lehla, tak to povolilo. V tom druhém těhotenství už mě to zase bolelo o trochu méně, jak to asi bylo už trochu roztažené. Ale ta bedra a pak mě vždycky bolela hlava, podle toho už jsem pak podruhé poznala, že něco bude no.... Ale ne každý to tak má. Takže může být potrat i úplně bez příznaků dokud se nezačne krvácet. A nebo můžeš mít spoustu podivných příznaků a pak bude všechno v pořádku.

Jinak teda ano, krvácení bylo, ale přišlo až za nějakou dobu jako poslední prostě už konečná fáze.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru