icon

Budoucí maminky z Hradce Králové

nikusr27
28. led 2019

Ahoj holky, jsem v prvním trimestru a skončila jsem na neschopence. Všechny moje kamarádky již mají velké děti nebo se mi odstěhovali pryč 😬... Tak mě napadlo jestli tu není nějaká maminka v očekávání 😊 bylo by super vyměnit pár slov, zajít na čaj a tak😊

Strana
z2
monib66
29. led 2019

@matys13 Já jsem v rodné vesnici měla spoustu přátel, taky byla spíše převaha kluků 😁 Já se moc seznamovat neumím. Děkuji, malý je i moc hodný 🙂 a miminko snad bude hezky růst.

@veronikaveronikaveronika Ano, asi to bude první měsíce náročné, ale budou si podle mě rozumět lépe, než kdyby byl velký věkový rozdíl 🙂 Nejvíce se obávám uspávání, malý mi zatím usne jen u prsu.

@matys13 záleží na tobě jak ho vychováš🙂 určitě napiš jak jsi dopadla😉

@monib66 to máš pravdu. Menší odstup bude asi lepší.😉🙂
Tyjo a s tím uspávání uvidíš, ale usne jeden a pak druhý. Taky to nějak bude muset jít 😉🙂

matys13
29. led 2019

zdravíčko, tak už jsem doma od doktora.. myslela jsem že mi bude dělat vaginální ultrazvuk ale on ne, on rovnou přes břicho :D miminko prý odpovídá termínu. hezky mu tam bouchá srdíčko.. takže mám radost..

pak jsem se ho ptala na tu neschopenku, a prý mám pokračovat v tý co mám u obvodačky a on si tu neschopenku pak prej přebere.. při příští návštěvě mu to mám připomenout :D od jedný pacientky přebíral neschopenku v 30 týdnu prý :D. takže si jen půjdu pro papír na peníze a zůstanu zatím tam

@matys13 tak vidíš super zprávy 🙂 To je dobře. Hihi rovnou přes břicho? Mě ten můj neustále dělá oba a už mě s tím s... Nevím co tam pořád hledá 🤣 ale apson zas mám klid že je vše ok😁

matys13
29. led 2019

@veronikaveronikaveronika já právě čekala ten vaginální a on rovnou že to zkusíme přes břicho jestli tam něco uvidíme :D tak aspon jsem se nemusela svklíkat zas :D těhle vaginálních jsem si užila až až :d

ale líbí se mi jak mi to popisoval.. prej tohle černý je děloha, tady je váček, a tahle bílá skvrna je miminko, a na konci tý šipky uvidíte srdíčko když se budete soustředit :D

Tak co holky. Nějak se nám to tu zaseklo. 😁 Kdy máte termíny? Už někdo víte co to bude? Asi ne že? Kdy jděte na screening? Co jsem předtím koukala, byla jste každá těhotná nějak krátce. Bylo to plánované? Trochu blbé otázky, ale mě jde komunikace o něčem jiném po 3 letech doma, trochu hůř. 🤣

matys13
30. led 2019

@veronikaveronikaveronika já bych měla rodit někdy na konci prázdnin.. ale spíš to vidím na začátek září :D aspon podle kalkulaček na netu :D jelikož jsem v 9 týdnu tak u mě pohlaví ještě nevím.. a plánované ano, byli jsme na klinice na ketu.. přirozeně nám to nešlo a to mi ani neřekli co mi je :D

@matys13 mno joo ona vlastně jak není ještě průkazka datum se ještě neřeší 🙂 mě to nedošlo 🤣 rychle zapomínám. A máš nějaké větší přání nebo jak to říci, ohledně pohlaví?

matys13
30. led 2019

@veronikaveronikaveronika mě na pohlaví až tak nezáleží.. já chci hlavně zdravé miminko.. ale muž by měl radši kluka.. ale to skoro každej :D ale mě na tom až tolik nezáleží

monib66
31. led 2019

@veronikaveronikaveronika Ahoj, dle ovulace bych měla mít termín 27.9, ale první kontrola mě teprve čeká, jdu 4.2. Snad bude vše v pořádku. Plánovane těhotenstvi to bylo, 2 m jsem sledovala bazální t. a vyšlo to na druhý pokus 🙂 Doma mám už syna rok a 9m, chtěla jsem věkový rozdíl cca 2 roky a pokud se nic nepokazí, budou od sebe 2 roky a 3,5m

michaelasv14
6. únor 2019

Ahoj, já dnes byla u doktorky a jsem v sedmém týdnu. Jsem přímo z hk tak kdyby se chtěla nějaká slečna/paní/těhule(to slovo zní strašně 😀) seznámit, sdělilovat si pocity nebo si někam zajít, budu ráda. 😉

nikusr27
autor
12. bře 2019

@michaelasv14 omlouvám se za odpověď až teď ale ráda bych se seznámila 😁😁 odkud z Hk přesně jsi?

veronikaveronikaveronika
14. čer 2019

Tak co holky. Některá u vás už má po porodu? 🙂

monib66
14. čer 2019

Je tady nějaká maminka z Náchoda či okolí? Mám doma 2leteho syna a nyní jsem 26tt 🙂

Strana
z2