Dítě po 10 letech a po třicítce?
Ahoj, po deseti letech jsem znovu těhotná. Je mi už i podstatně více let. Mám pocit že jsem úplně hrozná 😀 víc se sleduju, mám pocit jako bych byla těhotná poprvé a všechno je jinak než si pamatuju. Jsem blázen sama nebo je nás víc? 😀
@mamal34 ahoj 🙂 mě je 32 let ,náhodou Tvůj věk je super 🙂 a mám taky 2 dcerky 10 a 13 obě prosincový .Též jsem v 7 t t .Sleduju to víc nežli nikdy předtím ,jsem nervózní a vůbec :( .vše bude v pořádku 🙂 .
@mamal34 ale ví ,jen by nejraději vylétlo už na náš svět 🙂 nejspíš ..hlavně ,že je v pořádku.nebo vy se hodně šetřete dopřejte si více pohody ,klidu žádný stres ba naopak ,co milujete dělejte .moc to pomáhá i když milujete konečně nedělat nic 🙂
@kristynka133 to je skoro 5 let stará diskuze 🙂
Holky vy s tou třicítkou naděláte :D :D Já rodila první ve 34 a druhé bude teď ve 37 a v porodnici jsme si připadala jako zbouchnutá školačka, všude samé dospělé ženské a já, taková mladice :D :D Jsme teda z Prahy a fakt tady nepotkávám na kontrolách apod. moc těhu žen pod 30 a když už tak to jsou většinou Ukrajinky (tam se rodí běžně ve 20). Jako jasně, rizika tam jsou zvýšená než ve 20, ale taky spousta výhod - já bych byla ve 20 fakt příšerná matka (chybějící životní zkušenosti atd.).
Je mi skoro 42 let a děti mám 4. Nejstaršímu je 19 a nejmladšímu je 5 let. Buďte v klidu děvčata třicítka je krásný věk.😊
30 je úplně v pohodě. Je mi o 10 víc a připadám si pořád stejně jako tehdy. Tenkrát jsem měla dvě malé děti,teď mám puberťáky a skolkoveho.

Tak holky jsem 9+3 a krvácení se objevilo už dvakrát. Paní doktorka říká že nás to děcko zkouší. Jinak srdíčko bije a mimco se má čile k světu... Prostě jsem asi stará a tělo si neví rady 😀