Dvě čárky pod stromeček - TP srpen/září. Kdo se raduje?
Ahoj holky. Tak kdo už tady se bude taky na vánoce radovat z pozitivního testu? Pojďte si povídat a sdílet své nadšení, obavy a výsledky kontrol 🙂
P.S. vím, že jsou tu termínové skupiny, ale diskuze mi připadá sympatičtější 😉
Holky, používáte nějakou tehotenskou aplikaci, jakou?
@ircza007 tehotenstvi+
Ahoj holky. Můžu se k Vám přidat. Test pozitivní jsem měla 4.1. k doktorovi mě budou objednávat až podle testu , který si mám udělat ve středu. Nemám vůbec žádný příznaky a vy?
Ahoj holky, řešíte už některá screening v 1.trimestru? Jsem teď 9+3 a na netu píšou že už v 10 týdnu se má jít na krev a utz 11-13 týden. Jenže já vůbec nevím kam a kdy se objednat? Mám mít doporučení od své dr, nebo si to musím vybavit sama? Moje doktorka mi ani neřekla kdy mám přijít na další kontrolu, naposled jsem tam byla v 7 týdnu. Začínám mít obavu abych se pak ještě někam vůbec dostala.
@mladamamka ahoj
@ovesova Mam ted bezne 90/50 😁
@bomo1 Urcite bych se zeptala tveho doktora... Jinak nekde berou krev az tesne pred screeningem, ze se jako nemusi hned 10.tyden...
Ahoj holky jak se cítíte ? Bojuju s nízkým tlakem furt se mi točí hlava. Vůbec nevím co na to. Kavu nepiju a zelený čaj mi děla zle na zaludek. Už jsem
Mela i jeden blicí den. Začínám 6tt. A 6+4 mám první ultrazvuk tak jsem zvedava. Jinak přes den skoro vůbec nejim nemám chuť k jidlu ale jakmile přejde 5hodina odpo najednou mám hlad a sním dost. Dnes lasagne včera hamburger. Pak to zase okolo 11 vecer začne a nemám hlad. Jak to mate teď vy,? Co do sebe dáváte když fakt není chuť na nic? Doufám ze to nevadí hodně když jim poradně až večer
@fifinka2020 no pravé to sem měla dnes. 90/50 😫lezim s nohama hore
Ahoj holky, tak chlap přišel ve čtvrtek s tím že má 2 kolegy z kanclu a covidem, včera zjistil že ztratil čich. A dneska se bude objednávat na testy 🙄 mě zatím jen lehce škrábe v krku a občas pokašlávám.. snad to přejdeme v klidu.

Holky, v pondeli jdu poprve k doktorovi a trochu se bojim... budu uz 7+1, pres vanoce meli v caru hromadnou dovolenou a doktorka, co tam k ni chodim, i cely minuly tyden...