icon

Dvě čárky pod stromeček - TP srpen/září. Kdo se raduje?

misak48
22. pro 2020

Ahoj holky. Tak kdo už tady se bude taky na vánoce radovat z pozitivního testu? Pojďte si povídat a sdílet své nadšení, obavy a výsledky kontrol 🙂
P.S. vím, že jsou tu termínové skupiny, ale diskuze mi připadá sympatičtější 😉

nase_mimi
8. led 2021

Holky, v pondeli jdu poprve k doktorovi a trochu se bojim... budu uz 7+1, pres vanoce meli v caru hromadnou dovolenou a doktorka, co tam k ni chodim, i cely minuly tyden...

pipiinka
8. led 2021

@nase_mimi neboj, určitě bude vše v pořádku.

pexi
8. led 2021

@nase_mimi taky jdu v pondělí a jsem z toho nervózní. Snad nám to dopadne dobře 🍀🍀🍀

pipiinka
8. led 2021

Ja mám léky na tlak. Teď nové. A cely den takový. 🤔 tak doufám, ze bude vše Ok.

misak48
autor
8. led 2021

@pipiinka a předtím jsi nebrala žádné nebos měla jiné?

pipiinka
8. led 2021

@misak48 jine, nevhodné pro těhotné.

nase_mimi
8. led 2021

@pipiinka a muzu se zeptat, co ti predepsali?

pipiinka
8. led 2021

@nase_mimi Metohexal

ovesova
9. led 2021

@pipiinka já měla zase až moc nízký u doktora 102/56

ircza007
9. led 2021

Holky, používáte nějakou tehotenskou aplikaci, jakou?

pipiinka
9. led 2021
nase_mimi
9. led 2021

@ircza007 tehotenstvi+

misak48
autor
9. led 2021

@pipiinka tak snad se to srovná... Jak to vypadá dnes?

pipiinka
9. led 2021

@misak48 140/95

vaculovav
9. led 2021

@ircza007 na MS mám můj kalendář, zatím jen tam mám režim těhotenství. Apku si stáhnu asi až později.

katulatko12
9. led 2021

@ircza007 tehotenstvi+

bomo1
9. led 2021

@ircza007 Mám Těhotenství+ a je moc pěkná, jsou tam informace na každý den a týden a moc pěkné zobrazení miminka, přirovnání jak je zrovna veliké a tak 😉

mladamamka
9. led 2021

Ahoj holky. Můžu se k Vám přidat. Test pozitivní jsem měla 4.1. k doktorovi mě budou objednávat až podle testu , který si mám udělat ve středu. Nemám vůbec žádný příznaky a vy?

bomo1
9. led 2021

Ahoj holky, řešíte už některá screening v 1.trimestru? Jsem teď 9+3 a na netu píšou že už v 10 týdnu se má jít na krev a utz 11-13 týden. Jenže já vůbec nevím kam a kdy se objednat? Mám mít doporučení od své dr, nebo si to musím vybavit sama? Moje doktorka mi ani neřekla kdy mám přijít na další kontrolu, naposled jsem tam byla v 7 týdnu. Začínám mít obavu abych se pak ještě někam vůbec dostala.

pipiinka
9. led 2021

@bomo1 to je divny, ze té dr neobjednala. Mne tu krev i screening dělala právě má gynekolozka

pipiinka
9. led 2021
bomo1
9. led 2021

@pipiinka no psala jsem ji email, ale nereaguje.. Vím že sestru tam má jen na půl úvazku, tak se tam asi budu muset provolat a snad mi řeknou no 🤷‍♀️

misak48
autor
9. led 2021

@bomo1 já jezdím na screening k Apolináři. Objednávám se kolem 8-9 tt sama, ale když tam jdu tak už musím mít zadanku od svého dr. Na krev tam posílají v týdnu 9+ a UTZ se pak dělá 12+. Takhle je to prý nejpřesnější, ale na některých pracovištích berou krev až s UTZ...

ircza007
10. led 2021

@bomo1 Asi bych radši zavolala své doktorce, jak máš postupovat. Já jsem byla teprve 6+4 a už jsem dostala žádanku do Gennetu + termín k mojí doktorce na krev.

ircza007
10. led 2021

@bomo1 Mě se ta aplikace taky moc líbí, ale nefunguje mi. Vždycky si ji stahnu, chvíli to funguje a když si k ní pak chci vrátit, tak už se mi neotevře 😡 No budu to ještě zkoušet.

fifinka2020
10. led 2021

@ovesova Mam ted bezne 90/50 😁

fifinka2020
10. led 2021

@bomo1 Urcite bych se zeptala tveho doktora... Jinak nekde berou krev az tesne pred screeningem, ze se jako nemusi hned 10.tyden...

ovesova
11. led 2021

Ahoj holky jak se cítíte ? Bojuju s nízkým tlakem furt se mi točí hlava. Vůbec nevím co na to. Kavu nepiju a zelený čaj mi děla zle na zaludek. Už jsem
Mela i jeden blicí den. Začínám 6tt. A 6+4 mám první ultrazvuk tak jsem zvedava. Jinak přes den skoro vůbec nejim nemám chuť k jidlu ale jakmile přejde 5hodina odpo najednou mám hlad a sním dost. Dnes lasagne včera hamburger. Pak to zase okolo 11 vecer začne a nemám hlad. Jak to mate teď vy,? Co do sebe dáváte když fakt není chuť na nic? Doufám ze to nevadí hodně když jim poradně až večer

ovesova
11. led 2021

@fifinka2020 no pravé to sem měla dnes. 90/50 😫lezim s nohama hore

vaculovav
11. led 2021

Ahoj holky, tak chlap přišel ve čtvrtek s tím že má 2 kolegy z kanclu a covidem, včera zjistil že ztratil čich. A dneska se bude objednávat na testy 🙄 mě zatím jen lehce škrábe v krku a občas pokašlávám.. snad to přejdeme v klidu.

Strana