Dvě čárky pod stromeček - TP srpen/září. Kdo se raduje?
Ahoj holky. Tak kdo už tady se bude taky na vánoce radovat z pozitivního testu? Pojďte si povídat a sdílet své nadšení, obavy a výsledky kontrol 🙂
P.S. vím, že jsou tu termínové skupiny, ale diskuze mi připadá sympatičtější 😉
Ahoj holky. Můžu se k Vám přidat. Test pozitivní jsem měla 4.1. k doktorovi mě budou objednávat až podle testu , který si mám udělat ve středu. Nemám vůbec žádný příznaky a vy?
Ahoj holky, řešíte už některá screening v 1.trimestru? Jsem teď 9+3 a na netu píšou že už v 10 týdnu se má jít na krev a utz 11-13 týden. Jenže já vůbec nevím kam a kdy se objednat? Mám mít doporučení od své dr, nebo si to musím vybavit sama? Moje doktorka mi ani neřekla kdy mám přijít na další kontrolu, naposled jsem tam byla v 7 týdnu. Začínám mít obavu abych se pak ještě někam vůbec dostala.
@bomo1 Urcite bych se zeptala tveho doktora... Jinak nekde berou krev az tesne pred screeningem, ze se jako nemusi hned 10.tyden...
Ahoj holky jak se cítíte ? Bojuju s nízkým tlakem furt se mi točí hlava. Vůbec nevím co na to. Kavu nepiju a zelený čaj mi děla zle na zaludek. Už jsem
Mela i jeden blicí den. Začínám 6tt. A 6+4 mám první ultrazvuk tak jsem zvedava. Jinak přes den skoro vůbec nejim nemám chuť k jidlu ale jakmile přejde 5hodina odpo najednou mám hlad a sním dost. Dnes lasagne včera hamburger. Pak to zase okolo 11 vecer začne a nemám hlad. Jak to mate teď vy,? Co do sebe dáváte když fakt není chuť na nic? Doufám ze to nevadí hodně když jim poradně až večer
Ahoj holky, tak chlap přišel ve čtvrtek s tím že má 2 kolegy z kanclu a covidem, včera zjistil že ztratil čich. A dneska se bude objednávat na testy 🙄 mě zatím jen lehce škrábe v krku a občas pokašlávám.. snad to přejdeme v klidu.

Holky, v pondeli jdu poprve k doktorovi a trochu se bojim... budu uz 7+1, pres vanoce meli v caru hromadnou dovolenou a doktorka, co tam k ni chodim, i cely minuly tyden...