icon

Dvě čárky pod stromeček - TP srpen/září. Kdo se raduje?

misak48
22. pro 2020

Ahoj holky. Tak kdo už tady se bude taky na vánoce radovat z pozitivního testu? Pojďte si povídat a sdílet své nadšení, obavy a výsledky kontrol 🙂
P.S. vím, že jsou tu termínové skupiny, ale diskuze mi připadá sympatičtější 😉

vaculovav
13. led 2021

@nikishkaaaa Joo ten si taky "užívám"

misak48
autor
13. led 2021

@nikishkaaaa já zavádím ráno a večer Utrogestan, takže že mě navíc pořád teče ještě to... Jsem z toho úplně na palici :-/

vaculovav
13. led 2021

@misak48 já to mám většinou s tím špiněním. Takže ještě barevně 🙈 Ale chodím celkem často na malou..

pipiinka
13. led 2021

@nikishkaaaa trápí... průhledný výtok a poměrně dost.

nikishkaaaa
13. led 2021

@pipiinka
@vaculovav
@misak48 děkuji holky, ja jsem si rikala, jestli je to normalni, je to docela dost

katulatko12
13. led 2021

@nikishkaaaa ja mela vytok i pred i ted. Doktor říkal ze mam vrozenou vadu a ze mi to tece takhle normalne.

pipiinka
13. led 2021

Holky, v kolikatem tt jde vidět srdíčko?

misak48
autor
13. led 2021

@pipiinka čistě teoreticky od velikosti embrya 3 mm, to odpovídá cca 5+6. Ale podle mě hrozně záleží na tom, jak je doktor s tím UTZ zručný... Já byla na poslední kontrole 6+2 a už vidět bylo. Ale pozor, bavíme se tady o skutečné velikosti těhotenství, ne to tabulkové stáří podle MS. To sedí málokdy. Pokud podle MS není vidět ještě v 7 týdnu, tak to vůbec nic nemusi znamenat...

pipiinka
13. led 2021

@misak48 tak jsem zvědavá na sebe. Vím kdy byla ovulace. Sex byl v den ovulace, pak už ne. Na kontrole budu 6+1. 🙂

maky977
13. led 2021

@nikishkaaaa ano,hlavně při větší námaze a teď mi dr dala preventivně utrogestan,tak je to pokaždé,když jdu na záchod🙈

misak48
autor
13. led 2021

@pipiinka tak to je hodně nadějné, ale rozhodně bych nehroutila z toho, když nebude 🙂 ono je to vůbec všechno zajímavé. Já jsem tohle těhotenství netabulkova až to bolí 🙈 vím jistě, kdy jsem měla ovulaci (podle testů a bazální teploty), ale taky jsem si docela dost jistá, že jsem poznala zahnízdění. Ale to bylo až 15-16 den po ovulaci, procent běžně se uvádí 7-10. A ono to tak je, to mimco je o těch 5 dní menší, než by té ovulaci mělo odpovídat...

misak48
autor
13. led 2021

@pipiinka kdy na tu kontrolu jdeš?

pipiinka
13. led 2021

@misak48 příští středu.

pipiinka
13. led 2021

@misak48 Ja při uhnizdovani krvacela ( 9dpo) Tak si jsem jistá, kdy to bylo.

maky977
14. led 2021

Ahoj holky,tak jsem dneska po kontrole a už mám prukazku a mám se objednat na 1.screening🙈 mimoušek je v pořádku,srdíčko mu tluče,tak snad bude vše ok🙈 jinak od pondělí nastupuju na neschopenku🙃 a na kontrolu jdu zase další čtvrtek,chodím každý tyden,nevím proč,ale asi si mě chce pohlidat po tom potratu🙂 takže tak u mě 🙂 a co vy? ❤️ Něco nového?☺️

ircza007
14. led 2021

@maky977 Gratuluji 😍 Já se snad další kontroly nedočkám 😕 Jdu až 5.2.

pipiinka
14. led 2021

@maky977 gratuluji 💐 v kolikatem tt jsi?

maky977
14. led 2021

@ircza007 děkuji 🥰 za tak dlouho? 😱 a v kolikatem jsi?😱😱😱

maky977
14. led 2021

@pipiinka děkuji ❤️ Jsem v 9tt,ale dle ultrazvuku 8tt🙈 a ty?☺️

misak48
autor
14. led 2021

@maky977 super 🙂 já jdu pro průkazku další týden v úterý, po třech týdnech od předchozí kontroly. To bych měla být 9+3. Na screening už jsem objednaná, aby pak neměli plno... A dneska je mi teda děsně. Dopoledne když jsme byly s malou venku jsem měla pocit, jak kdyby mě někdo přetáhl pytlem cementu a po příchodu domů jsem si naměřila tlak 85/60 🤦

maky977
14. led 2021

@misak48 taky tam budu muset zavolat další tyden🙈🥰 tak pak dej vedet,jak jsi dopadla na kontrole❤️ Jejda..to ja mám taky nízký tlak ( dneska mi ho i naměřila) ale ne tak moc,jako ty😱 měla by jsi to pak říct dr😱 a hlavně se opatruj❤️

pipiinka
14. led 2021

Holky, mate taky některá bolesti v podbrisku s pichanim? 🤔 je to normální? Nebo raději sjet do nemocnice?

pipiinka
14. led 2021

@maky977 dneska 5+2

pipiinka
14. led 2021

@ircza007 neboj, to uteče jako nic.

maky977
14. led 2021

@pipiinka tak to by tam ještě nic neviděl dr no..ale bude to určitě dobre❤️❤️
Mě pichalo v podbrisku,hlavně na pravě straně,ale bylo to kvůli tomu,jak se tam miminko hnízdí a děla si tam místo,ale taky jsem jela pro sichr do nemocnice,abych měla klid,takže jak chceš 🙂 jestli je to moc,tak jed,ty musíš vedet🙂 ale radši jet 3x do nemocnice,než něco zanedbat🙂 ale myslím,ze to bude jen to hnízdění a roztahovani dělohy..mám to doteď a přidaly se k tomu zada a ty mě teď trápí asi nejvíc,budim se bolesti aj v noci😭

misak48
autor
14. led 2021

@maky977 já ho mám takhle v každém těhotenství... Vždycky mi na to akorát řeknou, ať zkusím kafe a když je nejhůř, tak nohy nahoru... Že na nízký nic není a mám být ráda, že ho nemám vysoký 🤷

pexi
14. led 2021

@ircza007 jdu na kontrolu úplně ve stejný den, zda se to dost daleko, že?
Jinak musím říct, že jsem si minulé těhotenství málo vážila, že jsem byla bez nevolností. Teď s nimi bojuji neustále. Hlavně jak chodím do práce, tak už se skoro bojím něco jíst, abych to tam nevyklopila...

maky977
14. led 2021

@misak48 jejda,tak to jsem nevěděla 😱 tak se drz🤍

pipiinka
14. led 2021

@maky977 Ja i krvacela, do nemocnice jsme jeli. Dle ms 5+2 a na uz jen bublinka ( žloutkový vak), ale bez plodu. Dle dr. zatím vše v normě.

pipiinka
14. led 2021

@misak48 vysoký ho mám Ja...

Strana