Dvě čárky pod stromeček - TP srpen/září. Kdo se raduje?
Ahoj holky. Tak kdo už tady se bude taky na vánoce radovat z pozitivního testu? Pojďte si povídat a sdílet své nadšení, obavy a výsledky kontrol 🙂
P.S. vím, že jsou tu termínové skupiny, ale diskuze mi připadá sympatičtější 😉
@nikishkaaaa já zavádím ráno a večer Utrogestan, takže že mě navíc pořád teče ještě to... Jsem z toho úplně na palici :-/
@nikishkaaaa trápí... průhledný výtok a poměrně dost.
@nikishkaaaa ja mela vytok i pred i ted. Doktor říkal ze mam vrozenou vadu a ze mi to tece takhle normalne.
Holky, v kolikatem tt jde vidět srdíčko?
@pipiinka čistě teoreticky od velikosti embrya 3 mm, to odpovídá cca 5+6. Ale podle mě hrozně záleží na tom, jak je doktor s tím UTZ zručný... Já byla na poslední kontrole 6+2 a už vidět bylo. Ale pozor, bavíme se tady o skutečné velikosti těhotenství, ne to tabulkové stáří podle MS. To sedí málokdy. Pokud podle MS není vidět ještě v 7 týdnu, tak to vůbec nic nemusi znamenat...
@nikishkaaaa ano,hlavně při větší námaze a teď mi dr dala preventivně utrogestan,tak je to pokaždé,když jdu na záchod🙈
@pipiinka tak to je hodně nadějné, ale rozhodně bych nehroutila z toho, když nebude 🙂 ono je to vůbec všechno zajímavé. Já jsem tohle těhotenství netabulkova až to bolí 🙈 vím jistě, kdy jsem měla ovulaci (podle testů a bazální teploty), ale taky jsem si docela dost jistá, že jsem poznala zahnízdění. Ale to bylo až 15-16 den po ovulaci, procent běžně se uvádí 7-10. A ono to tak je, to mimco je o těch 5 dní menší, než by té ovulaci mělo odpovídat...
Ahoj holky,tak jsem dneska po kontrole a už mám prukazku a mám se objednat na 1.screening🙈 mimoušek je v pořádku,srdíčko mu tluče,tak snad bude vše ok🙈 jinak od pondělí nastupuju na neschopenku🙃 a na kontrolu jdu zase další čtvrtek,chodím každý tyden,nevím proč,ale asi si mě chce pohlidat po tom potratu🙂 takže tak u mě 🙂 a co vy? ❤️ Něco nového?☺️
@maky977 super 🙂 já jdu pro průkazku další týden v úterý, po třech týdnech od předchozí kontroly. To bych měla být 9+3. Na screening už jsem objednaná, aby pak neměli plno... A dneska je mi teda děsně. Dopoledne když jsme byly s malou venku jsem měla pocit, jak kdyby mě někdo přetáhl pytlem cementu a po příchodu domů jsem si naměřila tlak 85/60 🤦
Holky, mate taky některá bolesti v podbrisku s pichanim? 🤔 je to normální? Nebo raději sjet do nemocnice?
@pipiinka tak to by tam ještě nic neviděl dr no..ale bude to určitě dobre❤️❤️
Mě pichalo v podbrisku,hlavně na pravě straně,ale bylo to kvůli tomu,jak se tam miminko hnízdí a děla si tam místo,ale taky jsem jela pro sichr do nemocnice,abych měla klid,takže jak chceš 🙂 jestli je to moc,tak jed,ty musíš vedet🙂 ale radši jet 3x do nemocnice,než něco zanedbat🙂 ale myslím,ze to bude jen to hnízdění a roztahovani dělohy..mám to doteď a přidaly se k tomu zada a ty mě teď trápí asi nejvíc,budim se bolesti aj v noci😭

@nikishkaaaa Joo ten si taky "užívám"