icon

Dvě čárky pod stromeček - TP srpen/září. Kdo se raduje?

misak48
22. pro 2020

Ahoj holky. Tak kdo už tady se bude taky na vánoce radovat z pozitivního testu? Pojďte si povídat a sdílet své nadšení, obavy a výsledky kontrol 🙂
P.S. vím, že jsou tu termínové skupiny, ale diskuze mi připadá sympatičtější 😉

maky977
14. led 2021

@pipiinka Jo takhle,tak když je vše v normě,tak to bude mimoušek,děla si tam místo a je to nepříjemné,ja to měla 3 dny v kuse,takže jsem si nasadila klidový režim a pak bez problému,jen při větší námaze mě tam zabolelo,nebo když jsem si kýchla,nebo zakaslala,tak jsem se musela schoulit do klubicka,jinak to byla silena bolest v podbrisku😂 ale ja to teda měla bez krvácení no...tak uvidíš,kdyby se ti něco nezdálo,tak pro jistotu jeď,za to nic nedáš 🙂❤️ Držím pěstičky 🥰

pipiinka
14. led 2021

@maky977 Ja jsem teď z nemocnice přijela domu. Měla bych byt 5+2 dle ms. Sel vidět žloutkový Vacek bez plodu. Dle dr v nemocnic, to odpovídá.

ovesova
15. led 2021

Ahoj holky jak se máte? Já dnes ultrazvuk 6+5 se srdíčkem. Jinak nezvracim ale nemám chuť k jídlu všechno se mi odporuje. Mám jen jedno okno denně kdy sním všechno co je.
Ale začínám být fakt emocionální a i mentálně taková uzkostná. Mate někdo to taky tak?

mladamamka
15. led 2021

@ovesova gratuluji

mladamamka
15. led 2021

Holky já jdu na kontrolu v úterý, už aby to bylo. Jak nemám žádné příznaky tak jsem z toho taková nesvá. Budu 6tt +3 tak snad bude něco vidět.

b91
15. led 2021

@mladamamka buď ráda, že ti nic není. Já jsem úplně neschopná cokoliv dělat. A to se musím starat o syna 2roky ...

ircza007
15. led 2021

@maky977 No i v minulém těhotenství jsem chodila jen jednou měsíčně. Dnes jsem 7+4.

ircza007
15. led 2021

@pexi Já jsem zhubla pět kilo. A to nezvracim, jen nemám moc chuť jíst. V podstatě jim jen ovoce a zeleninu a občas trochu masa a to jen kuřecího 😀 Já, která tak miluje hovězí a různé prasecinky. Mě se ti zase zdá, že jsem to první těhotenství zvládala lépe, jak jsem chodila do práce, že teď mám moc času se pozorovat 😀

ircza007
15. led 2021

Jo ještě jsem zapomněla říct, že mám docela velkou nadváhu, takže nějakých 5 kilo dolů je jako nic, abyste se nehrozily 😀

b91
15. led 2021

@ircza007 úplně Ti rozumím. Já mám dole 2kg. A už bych si přála, ať mi je dobře 😂. Teď mám váhu 66kg, což už jsou jen 2 navíc od startovacích 64 u prvního těhotenství... pokud mi bude ještě do 13tt zle, jako u syna, určitě se na těch 64 dostanu ...

misak48
autor
15. led 2021

No holky takže my jsme ode dneška v karanténě 🤦 táta je bezpříznakově pozitivní... V pátek jdeme na test, kontrolu na dia mám odloženou na neurčito. Gyndu mám až ten další týden, tak uvidíme jestli ji stihnu...

pexi
15. led 2021

@misak48 tak držím pěsti, ať jste všichni fit. Covid se chová zvláštně. Ač se přenáší snadno, někdo ho nechytl, ani ve společné garsonce. Přeji, ať to je váš případ 🙂

vaculovav
15. led 2021

@misak48 Snad to přejděte v klidu ;) Nám to přešlo celkem rychle. Chlapa už bolí jen klouby, já pokašlávám ale už můžu fungovat po 2 dnech..

misak48
autor
15. led 2021

@vaculovav tak to je dobrá zpráva 🙂
@pexi jsem moc zvědavá, co bude no... My žijeme s našima ve dvougeneračním domě, byty máme oddělené, společnou jen chodbu. Ale až do včerejška jsme tam normálně chodili, malá je zbožňuje. A teda logika dvouletého dítěte je úžasná 🙂 šly jsme z venku domů a ona že půjde něco říct dědovi. Tak ji říkám, že ne, že tam nemůžeme, protože je děda nemocnej. A ona na mě "mami tak já dojdu dědu pohladit, aby ho to nebolelo". Normálně mě rozbrečela (jsem teď celkově hrozně labilní, takže mi stačí málo) 🙂

pexi
15. led 2021

@ircza007 to závidím, nezhubla jsem nic, mám k tomu i hlad a chutě na kdeco... tak se najím, pak mi je blbě... takový koloběh 🙈 hodilo by se mi něco shodit

fifinka2020
15. led 2021

@ircza007 Ja jdu sice ted v pondeli, ale je to ma prvni kontrola a podle MS zacinam uz 9.tyden... proklinam sveho gynekologa😁🙈.

fifinka2020
15. led 2021

@pipiinka Ano, mam. 🙂

fifinka2020
15. led 2021

@vaculovav A krvaceni jinak dobry?

pipiinka
15. led 2021

A Ja stále spinim. 🤔 měla jste to taky tak některá?

vaculovav
15. led 2021

@fifinka2020 začala jsem brát ve středu večer ten Ascorutin a dneska už dobré a víceméně bez špinění.

pexi
15. led 2021

@pipiinka pri prvním těhotenství celý první trimestr 😉

pipiinka
15. led 2021

@pexi krvacela jsem včera, dneska jen hnede spinim. 🙂 snad to bude ok.

pexi
15. led 2021

@pipiinka snad ano, držím pěsti 🍀

pipiinka
15. led 2021

@pexi dekuji

misak48
autor
15. led 2021

@pipiinka a ten Ascorutin jsi nezkousela?

pipiinka
15. led 2021

@misak48 u nás se neprodává. Ale koupím si zítra nějaké silnější céčko.

vaculovav
16. led 2021

@pipiinka já jo. Včera jeden den pauza a dneska na novo 🙄

pipiinka
16. led 2021

@vaculovav Ja dneska zatím nic. Dr. na pohotovosti říkala, ze to muže byt něco praskleho( Žilka, cevka) a nebo začínající potrat.

ircza007
16. led 2021

@pexi No zrovna dneska teda nevím, co bych sežrala 😀 Ale snažím se to řešit zeleninou, mrkví, okurkou...no není to ono, co si budeme povídat. Ale u mě je to asi hlavně tím, že už si po večerech s manželem nedávám pivko 😀

ircza007
16. led 2021

@pipiinka Moje ségra spinila skoro celé těhotenství a vše bylo v pořádku.

Strana