Dvě čárky pod stromeček - TP srpen/září. Kdo se raduje?
Ahoj holky. Tak kdo už tady se bude taky na vánoce radovat z pozitivního testu? Pojďte si povídat a sdílet své nadšení, obavy a výsledky kontrol 🙂
P.S. vím, že jsou tu termínové skupiny, ale diskuze mi připadá sympatičtější 😉
@pipiinka já mám teď taky nějaký strašně špatný pocit :-/ pořád se pozorujuju a připadá mi, že už mi není zdaleka tak špatně, prsa tolik nebolí... Vůbec nedokážu být optimistická ohledně další kontroly. Ale u mě to asi bude tím, že se pomalu blížím k bodu, kdy to před 4 měsíci zamlklo a taky jsem nic nepoznala, až doktor na kontrole :-/
@misak48 kolikaty jsi tyden? Mě uz taky vše přešlo,fakt mi skoro nic není 🙂 a vše je v pořádku ,těhu příznaky nebudeš mít cele těhotenství 🙂 mě třeba tyden nebylo vůbec nic a teď se mi zase vrátila únava,bolest prsou a bradavek ( které mi dokonce i ztmavly už ) a i nechutenství,ale už ne v takové míře 🙂 mám za sebou taky zamlkle,ale zase mi dr říkala,ze fakt v tom prvním trimestru je to hlavně na přírodě 🙂 ale určitě to bude v pořádku !❤️ Taky mám strach..před každou kontrolou zvracim🙈 ale věřím tomu,ze to bude dobre a u tebe taky❤️ Neboj❤️
@ircza007 přesně tak,myslet pozitivně 🙂 taky už mi nic není a s tím brecenim to mám úplně stejně 😂😂 a furt se hádám s mým chlapem,všechno mi na něm vadí😂😂😂😂😂
Holky a chtěla jsem se zeptat,jak to mate se sexem?🤔 ja mám strach,takže od pozitivního testu jsem měla jen jednou romantiku,protože se ja i přítel bojíme 🙈
@maky977 dnes 8+0, v prvním těhotenství mi bylo zle cca do 10 týdne, pak to začalo povolovat. Ale to.neznamena fakt vůbec nic, u toho zamlkleho mi bylo na zvracení ještě cestou na sál. Moje tělo to vůbec nezpozorovalo, že se něco stalo... Ono je to.hlavne tím, že na mě všechno padá teď... Jak jsme v té karanténě a navíc pokud budu mít v pátek pozitivní test, tak ani nemůžu na tu kontrolu, co mám mít ten další týden :-/ no nedá se dělat nic jiného než to nějak přečkat a doufat no...
@ircza007 to moje zvíře přestalo po obědě spát zhruba v době pozitivního testu 🤣 ale aspoň konečně chodí docela brzy večer, to je pro mě teď lepší 🙂 já bych na sex chuť měla, ale kvůli hematomu máme zákaz 😭
@misak48 No on se taky vzpírá, ale vždycky mu čtu a on usne třeba i na dvě hodiny, večer chodí spát v osm, ale teda vstává v 6:30 😕 Od babičky dostal takového kašpárka, co vypráví pohádky, do toho se úplně zamiloval a když neusne večer hned se mnou, tak si ještě pustí kašpárka a za chvíli je tuhej 😀
@misak48 Ja to taky tak mam... obcas si rikam, jestli jsem vubec tehotna... Jako nejake priznaky jsou, ale treba v prvni tehu mi bylo dost zle, tak jsem cekala i ted a zatim nic... tak jsem samo rada, ona ta unava mi dava zabrat, ale obcas me to znejisti...(to pak bezim zkusit udelat test, i kdyz mi to asi moc nerekne 🙂.
@ircza007 Hihi, to bud rada...nam kdyz syn na chvipku usne po obede, jde pak spat kolem pulnoci... A vcera nesel vubec a jeste v pul 9 bez znamky unavy...
Ahoj holky, jsem v 6tt a je mi teda zle. Bohužel mám vlci hlad, takže sem schopna sníst cokoli jen ať ta nevolnost na chvilku přejde, ta chvilka trvá asi 15-20minut a je mi zase zle. Vlastně bych musela jist nonstop. Zvracení čekám každým dnem :( je na tom některá podobně? U prvního těhotenství sem taky zvracela, ale spis než vlci hlad si pamatuju to nechutenství...
@crejzy ahoj, já to mám na střídačku, chvíli bych pořád jedla, pak zase pár dní naopak... ale na hlad mi zpočátku pomáhaly a nedráždily kukuřičné chlebíky. Bohužel teď už mi je blbě i z nich.
V prvním těhotenství jsem to vůbec neznala. Ani nevolnosti ani hlad ani nechutenství... teď si to vybírám všechno...
Ahoj holky, tak jak se máte? Nějaké novinky, kontroly? Jak vám je?
@ircza007 ja jsem dnes uklouzla na snehu a spadla na zada (oblast ledvin) tak me to trochu boli...doufam, ze to neohrozilo mimi 😪 jinak nezvracim, ale cele dny me hodne boli zaludek, nezkousela jste nektera Emesin?
@nikishkaaaa já v prvním těhotenství a nepomohl vůbec na nevolnosti. Teď zkusím homeopatika...

@fifinka2020 No v prvním těhotenství si mě taky pozvala až v 8+, já myslela, že se zblázním 😀 Tak už se ti to blíží, držím pěsti 💪