icon

Dvě čárky pod stromeček - TP srpen/září. Kdo se raduje?

misak48
22. pro 2020

Ahoj holky. Tak kdo už tady se bude taky na vánoce radovat z pozitivního testu? Pojďte si povídat a sdílet své nadšení, obavy a výsledky kontrol 🙂
P.S. vím, že jsou tu termínové skupiny, ale diskuze mi připadá sympatičtější 😉

ircza007
16. led 2021

@fifinka2020 No v prvním těhotenství si mě taky pozvala až v 8+, já myslela, že se zblázním 😀 Tak už se ti to blíží, držím pěsti 💪

pipiinka
16. led 2021

@ircza007 jsem z toho nervózní. 🤨 sice nic doma nedělám, odpocivam, ale opravdu nad kazdym pichnutim přemýšlím. Je to už na palici.

misak48
autor
16. led 2021

@pipiinka já mám teď taky nějaký strašně špatný pocit :-/ pořád se pozorujuju a připadá mi, že už mi není zdaleka tak špatně, prsa tolik nebolí... Vůbec nedokážu být optimistická ohledně další kontroly. Ale u mě to asi bude tím, že se pomalu blížím k bodu, kdy to před 4 měsíci zamlklo a taky jsem nic nepoznala, až doktor na kontrole :-/

pipiinka
16. led 2021

@misak48 😌 mám taky strach ze zamlkleho těhotenství. Potom co jsem začala špinit, mě prestala bolet prsa. Drzim ti moc palce.

maky977
16. led 2021

@misak48 kolikaty jsi tyden? Mě uz taky vše přešlo,fakt mi skoro nic není 🙂 a vše je v pořádku ,těhu příznaky nebudeš mít cele těhotenství 🙂 mě třeba tyden nebylo vůbec nic a teď se mi zase vrátila únava,bolest prsou a bradavek ( které mi dokonce i ztmavly už ) a i nechutenství,ale už ne v takové míře 🙂 mám za sebou taky zamlkle,ale zase mi dr říkala,ze fakt v tom prvním trimestru je to hlavně na přírodě 🙂 ale určitě to bude v pořádku !❤️ Taky mám strach..před každou kontrolou zvracim🙈 ale věřím tomu,ze to bude dobre a u tebe taky❤️ Neboj❤️

ircza007
16. led 2021

@misak48 Mám to podobné, už mi také není tolik blbě, prsa bolí méně, zůstala únava a pořád brečím. Také mě přepadávají takové myslenky, ale musíme být pozitivní!

maky977
16. led 2021

@ircza007 přesně tak,myslet pozitivně 🙂 taky už mi nic není a s tím brecenim to mám úplně stejně 😂😂 a furt se hádám s mým chlapem,všechno mi na něm vadí😂😂😂😂😂
Holky a chtěla jsem se zeptat,jak to mate se sexem?🤔 ja mám strach,takže od pozitivního testu jsem měla jen jednou romantiku,protože se ja i přítel bojíme 🙈

pexi
16. led 2021

@ircza007 mě se to poslednich par dnů celkem střídá... Pár dní nevolnosti, pak zase hrozná žravost. Jen únava je nějak konstantní. Dneska jsem usnula po obědě 😃

ircza007
16. led 2021

@maky977 Já jsem ty první dny byla strašně nadržená 😀💪 Takže to jsme si užívali, pak přišly nevolnosti, takže to vůbec a teď jsem zase dost nabroušena, střídají se mi nálady, ale na sex teda nemám pomyšlení a manžel asi chudák taky ne.

ircza007
16. led 2021

@pexi Tak syn chodí ještě po obědě spát, takže u mě je to normálka, že si po obědě dám dvacet 😀

maky977
16. led 2021

@ircza007 Jo takhle😂 děkuji za reakci🙈❤️ Alespoň nejsem jediná 🙈 my tím,ze se teď skoro furt hádáme,protože mi furt něco vadí,tak taky ta chuť není😂😂

pexi
16. led 2021

@ircza007 tak to závidím, naše přestala už na roce a půl... takový malý nespavec, což se mi teď vůbec nehodí 😃

misak48
autor
16. led 2021

@maky977 dnes 8+0, v prvním těhotenství mi bylo zle cca do 10 týdne, pak to začalo povolovat. Ale to.neznamena fakt vůbec nic, u toho zamlkleho mi bylo na zvracení ještě cestou na sál. Moje tělo to vůbec nezpozorovalo, že se něco stalo... Ono je to.hlavne tím, že na mě všechno padá teď... Jak jsme v té karanténě a navíc pokud budu mít v pátek pozitivní test, tak ani nemůžu na tu kontrolu, co mám mít ten další týden :-/ no nedá se dělat nic jiného než to nějak přečkat a doufat no...
@ircza007 to moje zvíře přestalo po obědě spát zhruba v době pozitivního testu 🤣 ale aspoň konečně chodí docela brzy večer, to je pro mě teď lepší 🙂 já bych na sex chuť měla, ale kvůli hematomu máme zákaz 😭

ircza007
17. led 2021

@misak48 No on se taky vzpírá, ale vždycky mu čtu a on usne třeba i na dvě hodiny, večer chodí spát v osm, ale teda vstává v 6:30 😕 Od babičky dostal takového kašpárka, co vypráví pohádky, do toho se úplně zamiloval a když neusne večer hned se mnou, tak si ještě pustí kašpárka a za chvíli je tuhej 😀

ircza007
17. led 2021

@pexi Kája kdyby nešel spát po obědě, tak.ho do večera zabiju 😀

pexi
17. led 2021

@maky977 jojo, nálady, myslím, že nás tu bude hodně. Věčně mě doma něco štve. A co mě neštve, to mě zase dojímá. Manžel to popsal jako extra dlouhé PMS 🤣

pexi
17. led 2021

@ircza007 já jsem jí zkusila přestat dávat spat záměrně, když začala chodit spát večer po 11, a to ještě s přemlouváním, protože stále ještě ani po několika hodinách venku nebyla unavená (narozdíl ode mě 😅). Takto alespoň usne večer.

fifinka2020
17. led 2021

@misak48 Ja to taky tak mam... obcas si rikam, jestli jsem vubec tehotna... Jako nejake priznaky jsou, ale treba v prvni tehu mi bylo dost zle, tak jsem cekala i ted a zatim nic... tak jsem samo rada, ona ta unava mi dava zabrat, ale obcas me to znejisti...(to pak bezim zkusit udelat test, i kdyz mi to asi moc nerekne 🙂.

fifinka2020
17. led 2021

@ircza007 Hihi, to bud rada...nam kdyz syn na chvipku usne po obede, jde pak spat kolem pulnoci... A vcera nesel vubec a jeste v pul 9 bez znamky unavy...

crejzy
17. led 2021

Ahoj holky, jsem v 6tt a je mi teda zle. Bohužel mám vlci hlad, takže sem schopna sníst cokoli jen ať ta nevolnost na chvilku přejde, ta chvilka trvá asi 15-20minut a je mi zase zle. Vlastně bych musela jist nonstop. Zvracení čekám každým dnem :( je na tom některá podobně? U prvního těhotenství sem taky zvracela, ale spis než vlci hlad si pamatuju to nechutenství...

ircza007
17. led 2021

@crejzy Já to přímo neměla, ale ségra mi říkala, že ona musela nepřetržitě jíst. Prý si třeba nakrájela na kostičky sýr. Taky prej hrozno, dětské křupky a mrkev. Mrkev je celkově dobrá, uklidňuje žaludek. Přeju, ať to brzy přejde.

pexi
17. led 2021

@crejzy ahoj, já to mám na střídačku, chvíli bych pořád jedla, pak zase pár dní naopak... ale na hlad mi zpočátku pomáhaly a nedráždily kukuřičné chlebíky. Bohužel teď už mi je blbě i z nich.
V prvním těhotenství jsem to vůbec neznala. Ani nevolnosti ani hlad ani nechutenství... teď si to vybírám všechno...

crejzy
17. led 2021

@pexi ve kterém jsi týdnu ? Třeba se mi to taky začne střídat, jinak naberu 10kg už v prvním trimestru 🙄

ovesova
17. led 2021

@crejzy já zítra začínám 7dmej a taky mi bylo blbě. Hodně. Šla jsem na akupunkturu podle čínské medicíny se to velmi doporučuje hlavně v 1. Trimestru a najednou už mi je skvěle. Už druhy den bez nevolnosti a nechutenství

pexi
17. led 2021

@crejzy dle posledního utz bych mela být 9+6.

crejzy
17. led 2021

@pexi tak to přeju ať je ti brzy lip. Já ( možná naivně) doufám, ze v 10tt už budu mít ty nejhorší nevolnosti zasebou 🙏

ircza007
18. led 2021

Ahoj holky, tak jak se máte? Nějaké novinky, kontroly? Jak vám je?

maky977
18. led 2021

@ircza007 ja chytla zánět spodku🤦🏻‍♀️🙇🏻‍♀️ Ale jinak v pohode,nebýt únavy a večerní bolesti prsou,tak ani nevím,ze jsem těhotná 🙈😂 tak snad bude vše ok🙈

nikishkaaaa
18. led 2021

@ircza007 ja jsem dnes uklouzla na snehu a spadla na zada (oblast ledvin) tak me to trochu boli...doufam, ze to neohrozilo mimi 😪 jinak nezvracim, ale cele dny me hodne boli zaludek, nezkousela jste nektera Emesin?

crejzy
18. led 2021

@nikishkaaaa já v prvním těhotenství a nepomohl vůbec na nevolnosti. Teď zkusím homeopatika...

Strana