Dvě čárky pod stromeček - TP srpen/září. Kdo se raduje?
Ahoj holky. Tak kdo už tady se bude taky na vánoce radovat z pozitivního testu? Pojďte si povídat a sdílet své nadšení, obavy a výsledky kontrol 🙂
P.S. vím, že jsou tu termínové skupiny, ale diskuze mi připadá sympatičtější 😉
@vaculovav urcite to bude v poradku, jen nejaka cysta nebo hematom. Drzim palce! 😊
@vaculovav Veru drzim palecky💗 Cetla jsi to co postihlo v pondeli me. Ze me to teklo proudem😢 A miminko zije. Urcite to bude v poradku neboj💗
@martinie88 a co to nakonec bylo?
@martinie88 četla. Snad to bude dobré ❤️ Teď už jenom trochu špiním.. nevím jestli k tomu doktorovi vůbec půjdu, vždycky si připadám jak hysterka 🙄
@vaculovav určitě běžte, ať Vás zkontrolují!
@vaculovav Ja zadny problem zatim behem tehotenstvi nemela 🙏🏼 Jen nejaky pichani, obcas trochu krece, ale tak nejak selskym rozumem vim, ze je to vse v poradku a ze je to normalni. A jediny co jsem rikala, ze kdybych krvacela nebo spinila, tak to bych urcite sla.
Urcite za hysterku nebudete 👌🏼🙂
@pipiinka Praskly hematom, ale porad ho tam mam. 4,5x2cm. Takze je velkej. Musim byt v klidu a doufat, ze zase nepraskne🙏
@vaculovav tak jak jste dopadla?
@ema90 já tam byla se špiněním už týden po vynechání MS a doktor to špinění neřeší.. přešlo to až jsem si dává koupila Ascorutin.. teď jsem ho poslední dobou zapomínala brát tak myslím že to bylo tím..
@nikishkaaaa nakonec jsem tam nebyla, ale bylo to jen ránoo při utírání světle červená a pak už zas v klidu, max trošku hnědé špinění při utírání..
Ahoj holky, tak mám kontrolu za sebou. Je to složité. Podle MS 9+1, pořád 2 plodová vejce. V jednom snad prosperující těhotenství (ale GS plodového vejce je 8+5 a embryo jen 6+6 😔) s jasnou srdeční akcí. V druhém, mnohem menším je mnohem menší ,,embryo" s velmi pomalou srdeční akcí (odpovídá 5+6)...podle dr. pravděpodobně zaniká...jsem z toho na větvi, zase budu čekat dalších 14 dní, než se (možná) něco dozvím 🙏 vypadá to, že se to jedno stále snaží přežít, ale viděly to dnes 2 doktorky a obě říkají, že z něj nic nebude, tak nevím....myslíte, že když má pomalé srdíčko, že se už nezrychlí nebo je to spíš dotepávání?
Teda mate muj obdiv, ja bych urcite po minule zkusenosti sla, radeji 2x zbytecne nez jednou pozde 🙂 ale jsem rada, ze se citite lepe a snad uz budete mit klidny prubeh tehotenstvi
@vaculovav
@jenssy teda to mate komplikovane 🙈 drzim vam moc pesti!!!! Verim, ze se obe mimca udrzi ❤❤
@nikishkaaaa děkuji, já doufám.. syn by byl nadšený ze sourozence.. já se to snažím brát tak že co se má stát, se stane. S každým špiněním a zakrvácením to ale vzdávám a jsem překvapená.
@vaculovav Já včera a dneska také asi dvakrát zaspinila, jen na papíře. V obou případech to bylo po větší námaze. Nebo takhle, ona to žádná větší námaha nebyla, ale klidový režim taky ne 🙈 No jsem z toho otrávená, že snad budu muset furt polehavat a to prostě s malým nejde. Takže už to nechávám taky být. Stejně, beru Ascorutin, Utrogestan, hořčík, listovku....víc asi nemůžu udělat.
Holky, moc děkuju za podporu 🙏 v tuhle chvíli se trochu bojím, že i kdyby se nakonec udržela obě, tak to bude celé těhotenství komplikované, bude jedno stále opožděnější a vlastně tím pádem dost rizikové 😔 teď se upřímně modlím za jedno zdravé a v pořádku!!!
Ahoj holky,tak jsem po kontrole a miminko je v pořádku🥰 a už mám pomalu vysazovat utrogestan,protože další tyden už budeme 12.☺️ A na kontrolu jdu až 25.2.🙈 což mi přijde jako hrozně dlouhá doba🙈😂

@nikishkaaaa musím k zubařce (přes hodinu cesta) a nějaké nákupy, mám nějaké pečení na zítra.. teď už to vypadá že lepší, ale ta světlá krev mě fakt vyděsila 😔 snad to je jen tím že jsem zapomínala poslední dobou brát ten Ascorutin.