icon

Dvě čárky pod stromeček - TP srpen/září. Kdo se raduje?

misak48
22. pro 2020

Ahoj holky. Tak kdo už tady se bude taky na vánoce radovat z pozitivního testu? Pojďte si povídat a sdílet své nadšení, obavy a výsledky kontrol 🙂
P.S. vím, že jsou tu termínové skupiny, ale diskuze mi připadá sympatičtější 😉

vaculovav
28. led 2021

@nikishkaaaa musím k zubařce (přes hodinu cesta) a nějaké nákupy, mám nějaké pečení na zítra.. teď už to vypadá že lepší, ale ta světlá krev mě fakt vyděsila 😔 snad to je jen tím že jsem zapomínala poslední dobou brát ten Ascorutin.

nikishkaaaa
28. led 2021

@vaculovav urcite to bude v poradku, jen nejaka cysta nebo hematom. Drzim palce! 😊

pipiinka
28. led 2021

@vaculovav bude to v pořádku!! ❤️

martinie88
28. led 2021

@vaculovav Veru drzim palecky💗 Cetla jsi to co postihlo v pondeli me. Ze me to teklo proudem😢 A miminko zije. Urcite to bude v poradku neboj💗

pipiinka
28. led 2021

@martinie88 a co to nakonec bylo?

vaculovav
28. led 2021

@martinie88 četla. Snad to bude dobré ❤️ Teď už jenom trochu špiním.. nevím jestli k tomu doktorovi vůbec půjdu, vždycky si připadám jak hysterka 🙄

pipiinka
28. led 2021

@vaculovav žádná hysterka. Opatrná a to je dobre. 😉

nikishkaaaa
28. led 2021

@vaculovav určitě běžte, ať Vás zkontrolují!

ircza007
28. led 2021

@vaculovav Ze mě se valila červená krev i s kousky a miminko je v pořádku, ale určitě zajdi někam na UTZ. Nejdřív si zavolej, aby s tebou počítali a nemusíš čekat. Držim palce! ❤

ema90
28. led 2021

@vaculovav Ja zadny problem zatim behem tehotenstvi nemela 🙏🏼 Jen nejaky pichani, obcas trochu krece, ale tak nejak selskym rozumem vim, ze je to vse v poradku a ze je to normalni. A jediny co jsem rikala, ze kdybych krvacela nebo spinila, tak to bych urcite sla.
Urcite za hysterku nebudete 👌🏼🙂

martinie88
28. led 2021

@pipiinka Praskly hematom, ale porad ho tam mam. 4,5x2cm. Takze je velkej. Musim byt v klidu a doufat, ze zase nepraskne🙏

nikishkaaaa
28. led 2021

@vaculovav tak jak jste dopadla?

vaculovav
28. led 2021

@ema90 já tam byla se špiněním už týden po vynechání MS a doktor to špinění neřeší.. přešlo to až jsem si dává koupila Ascorutin.. teď jsem ho poslední dobou zapomínala brát tak myslím že to bylo tím..

@nikishkaaaa nakonec jsem tam nebyla, ale bylo to jen ránoo při utírání světle červená a pak už zas v klidu, max trošku hnědé špinění při utírání..

pipiinka
28. led 2021

@vaculovav Ja toto měla před cca 14 dny. Bolest, pichani, cervena a pak hnede.

nikishkaaaa
Autor odpověď smazal
jenssy
28. led 2021

Ahoj holky, tak mám kontrolu za sebou. Je to složité. Podle MS 9+1, pořád 2 plodová vejce. V jednom snad prosperující těhotenství (ale GS plodového vejce je 8+5 a embryo jen 6+6 😔) s jasnou srdeční akcí. V druhém, mnohem menším je mnohem menší ,,embryo" s velmi pomalou srdeční akcí (odpovídá 5+6)...podle dr. pravděpodobně zaniká...jsem z toho na větvi, zase budu čekat dalších 14 dní, než se (možná) něco dozvím 🙏 vypadá to, že se to jedno stále snaží přežít, ale viděly to dnes 2 doktorky a obě říkají, že z něj nic nebude, tak nevím....myslíte, že když má pomalé srdíčko, že se už nezrychlí nebo je to spíš dotepávání?

nikishkaaaa
28. led 2021

Teda mate muj obdiv, ja bych urcite po minule zkusenosti sla, radeji 2x zbytecne nez jednou pozde 🙂 ale jsem rada, ze se citite lepe a snad uz budete mit klidny prubeh tehotenstvi
@vaculovav

nikishkaaaa
28. led 2021

@jenssy teda to mate komplikovane 🙈 drzim vam moc pesti!!!! Verim, ze se obe mimca udrzi ❤❤

pipiinka
28. led 2021

@jenssy nejspíš zanika

misak48
autor
28. led 2021

@jenssy ty jo to jsou nervy :-/ a že si tě zve až po 14 dnech... Držím palce, ať se aspoň jedno udrží 🍀

maky977
28. led 2021

@jenssy držím moc pěstičky🙏🏻 Ať se alespoň jedno miminko udrží🙏🏻❤️

vaculovav
28. led 2021

@nikishkaaaa děkuji, já doufám.. syn by byl nadšený ze sourozence.. já se to snažím brát tak že co se má stát, se stane. S každým špiněním a zakrvácením to ale vzdávám a jsem překvapená.

pexi
28. led 2021

@jenssy tedy... držím pěsti, ať to alespoň jedno zvládne 🍀 tyhle začátky jsou tak komplikované, snad se u vás poštěstí a bude to tak, jak si přejete

ircza007
28. led 2021

@vaculovav Já včera a dneska také asi dvakrát zaspinila, jen na papíře. V obou případech to bylo po větší námaze. Nebo takhle, ona to žádná větší námaha nebyla, ale klidový režim taky ne 🙈 No jsem z toho otrávená, že snad budu muset furt polehavat a to prostě s malým nejde. Takže už to nechávám taky být. Stejně, beru Ascorutin, Utrogestan, hořčík, listovku....víc asi nemůžu udělat.

jenssy
28. led 2021

Holky, moc děkuju za podporu 🙏 v tuhle chvíli se trochu bojím, že i kdyby se nakonec udržela obě, tak to bude celé těhotenství komplikované, bude jedno stále opožděnější a vlastně tím pádem dost rizikové 😔 teď se upřímně modlím za jedno zdravé a v pořádku!!!

b91
28. led 2021

@jenssy budu na Tebe myslet, aby to dopadlo přesně tak, jak do přeješ ❤️

maky977
28. led 2021

@jenssy taky mám miminko o tyden později,než by mělo byt..i moje Mamka to tak měla a je to prý úplně normální,miminko to dožene,zítra jdu na kontrolu,tak jsem už trochu nervózní,ale snad bude vše ok🙈
A ty uvidíš,musíš věřit,ze to bude dobré❤️ A ono to bude dobré!🤍

ircza007
29. led 2021

@jenssy Moc držím palce, ty nervy musí být hrozné. ❤

maky977
29. led 2021

Ahoj holky,tak jsem po kontrole a miminko je v pořádku🥰 a už mám pomalu vysazovat utrogestan,protože další tyden už budeme 12.☺️ A na kontrolu jdu až 25.2.🙈 což mi přijde jako hrozně dlouhá doba🙈😂

misak48
autor
29. led 2021

@maky977 kolik jsi toho Utrogestanu brala? A jak ti řekli, že máš snižovat? A kdy jdeš na screening? Já jdu na další kontrolu ke svému Dr až na začátku března někdy v 15 týdnu, ale 15.2. mám ten screening jako mezikontrolu 🙂

Strana