icon

Dvě čárky pod stromeček - TP srpen/září. Kdo se raduje?

misak48
22. pro 2020

Ahoj holky. Tak kdo už tady se bude taky na vánoce radovat z pozitivního testu? Pojďte si povídat a sdílet své nadšení, obavy a výsledky kontrol 🙂
P.S. vím, že jsou tu termínové skupiny, ale diskuze mi připadá sympatičtější 😉

ircza007
30. led 2021

@martinie88 Jo to je hned všechno lepší, když už cítíš pohyby ☺️ I když já ke konci taky panikařila, protože mi na kontrole řekli, že už má málo vody a já pak necítila pohyby 🙈 Myslím, že v klidu nebudeme, dokud neporodime 😀

pexi
30. led 2021

@ircza007 no, nevím, myslím, že v klidu budu asi tak až budou děti dospělé, a to kdoví jestli 😀

pipiinka
30. led 2021

@pexi 😂😂 nebudeš.

ircza007
30. led 2021

@pexi Máš recht. Máma mi říkala, že když jsme byly se ségrou v pubertě a chodily večer ven, tak že pořádně neusnula, dokud jsme nebyly doma 🙈

pipiinka
30. led 2021

@ircza007 Ja to mám úplně stejne

maky977
31. led 2021

Ahoj holky,mate některá zkušenosti s rýmou v těhu? Začalo to v pátek,kdy mě bolelo o v krku,ale začala jsem pít čaje s citronem,jist hodně ovoce a udělala jsem si česnečku...už se cítím o hodně lip,v krku už mě nebolí vůbec a už jen smrkám🙏🏻 Jen mám strach,že se něco stane miminku🙈 na kontrolu jdu až 22.2 a to jdu na 1.screening,jako četla jsem,ze by mimi mělo byt v pořádku,ze je nějak chráněné a když jsem neměla horečky,tak je to ok,ale chtěla jsem se ještě uklidnit tady🙈 dle utz jsem 10+2🙄
O první mimi jsem přišla ( ZT v 7tt ),když jsem měla anginu,ale angina a rýma je úplně něco jiného ne?😶 a navíc teď je mimi už větší,takže by to mohlo zvládnout 🙈 mám hrozny strach,na gyndu volat nechci,nechci působit,jako hysterka🙄

misak48
autor
31. led 2021

@maky977 vůbec bych se nebála, rýma by měla být úplně v pohodě 🙂 dokonce bych řekla, že ani to ZT nemuselo s tou anginou vůbec souviset a byla to jen shoda náhod (samozřejmě ale mohlo)... Příroda si tak poradí s plodem, který není geneticky v pořádku. Mě se to stalo dvakrát a nemocná jsem nebyla ani jednou...

Holky mě dneska doběhla ta šílená únava. Dokud musím fungovat, tak prostě funguju. Ale dneska si v 10 malou vyzvedla tchyně a jak odešli, tak já padla do postele a probrala jsem se až v půl druhé 🤣

maky977
31. led 2021

@misak48 děkuji za uklidnění,mě se hned vybavilo to minulé těhu a už jsem začala stresovat,abych o tohle miminko nepřišla🙈 ale bude to ok🙏🏻
Juj😂😂😂 pěkný😂 tak si odpočiň,tělo si řeklo o spánek,tak neodporuj a odpocivej☺️

b91
31. led 2021

@maky977 snaž se myslez pozitivně. Já měla v 1.těhotenství těžký zánět nosohltanu, Atb, k tomu velký hematom - vše dobře dopadlo.
To ZT nemuselo s nemocí souviset.
Teď to bude vše dobré

ajriska
31. led 2021

Ahoj, upřímně jsem nenašla // pod stromečkem, ale potřebuji se "vypsat". Na včerejšek se mi zdálo, že jsem těhotná, mám dvě děti z předchozího manželství (9 a 7 let, z toho starší po IVF)
Dnes ráno jsem si udělala test Dr. Max a před chvílí mamatest.. poslední MS byla 28. 12. cyklus mám nepravidelný. Moje lékařka má teď týden dovolenou, takže budu volat až 8.2. přikládám fotku testu, na obou se objevila čárka do minuty, tak snad to vyjde

maky977
31. led 2021

@b91 dobře,děkuji za podporu🙏🏻🤍

b91
31. led 2021

@ajriska jeee, tak gratuluju 💕

ajriska
31. led 2021

@b91 je to duch nebo už čárka? Na ranním Maxovi byla do minuty ale na fotce nic moc no a na mamatestu odpoledne hned jak jsem vyndala z nádobky, ale jestli se mi to nezdá, já už to po těch letech zapomněla 😃

b91
31. led 2021

@ajriska zatím duch, ale udělej za dva dny znovu 🙂.
Mně se zdálo, že jsem těhotná taky den předtím, než jsem měla pozitivní test 🙂

ajriska
31. led 2021

@b91 udělám, ale ten mama duch není, až mě to zarazilo, jak rychle se vybarvil

b91
31. led 2021

@ajriska já tohle brala jako ducha 🙏🏼.
Ale to je děsně individuální.

ajriska
31. led 2021

@b91 ještě jsem zkusila toho Maxe vyfotit jestli je to lepší vidět

pipiinka
31. led 2021

@ajriska jde vidět 🙂

ajriska
31. led 2021

@pipiinka no tak uvidíme, kéž by to vyšlo

pipiinka
31. led 2021

@ajriska zkus digi 😉

ajriska
31. led 2021

@pipiinka mám koupen ale nevím jestli dnes nebo až ráno

pipiinka
31. led 2021

@ajriska 😂 Ja bych nevydržela. Ale rano asi lepší.

ajriska
31. led 2021

@pipiinka udělám ráno to už dám

vaculovav
31. led 2021

@maky977 my prodělali covid, kašel.. rýmu už mám pěkně dlouho a mimčo je v pořádku 😉 myslím že pokud nejsou horečky tak se není úplně čeho bát.

maky977
31. led 2021

@vaculovav děkuji za uklidnění 🙏🏻❤️ Už se tolik o malé nebojím,určitě to zvládne 🥰

nikishkaaaa
31. led 2021

Holky, tak zítra kontrola, strašně se bojím, aby to tentokrát vyšlo, minulé těhu se v té době ukázalo jako zamlklé. Tak držte prosím pěsti! 😊

pipiinka
31. led 2021

@nikishkaaaa ze zamlkleho mám taky strach. Tobě drzim palce

maky977
31. led 2021

@nikishkaaaa určitě to bude dobré🙏🏻❤️ Držím pěstičky 🙏🏻

pexi
31. led 2021

@nikishkaaaa moc držím pěsti, já jdu v pátek, ale vlastně nevím, zda jen na odběry nebo doktorka udělá i utz...

ajriska
1. únor 2021

MMtest dnes ráno a clearblue

Strana