Dvě čárky pod stromeček - TP srpen/září. Kdo se raduje?
Ahoj holky. Tak kdo už tady se bude taky na vánoce radovat z pozitivního testu? Pojďte si povídat a sdílet své nadšení, obavy a výsledky kontrol 🙂
P.S. vím, že jsou tu termínové skupiny, ale diskuze mi připadá sympatičtější 😉
Ahoj holky, tak dneska potvrzen syndrom mizejícího dvojčete. Zůstává jen jedno a to vypadá, že prospívá 🙏 odpovídá 9+1, za 14 dní jdu na krev a 4.3. na screening, do té doby doufám, že bude vše v pohodě, můžu prý špinit kvůli odcházejícímu plodu. Dostala jsem Utrogestan, ale asi ho mám zavádět dovnitř, jestli jsem to dobře pochopila, máte někdo zkušenost? Na letáku píšou hlavně o orálním užívání. Na jednu stranu to bolí, že jsem o jedno přišla, ale na druhou si říkám, že by asi nebylo v pořádku a jsem ráda za jednoho prosperujícího hrdinu/hrdinku 🙂 o víkendu budeme slavit malýho 2.narozeniny, tak to asi rovnou oznámíme rodičům, když už mám i průkazku, hurá a ťuk ťuk ťuk 🙏
@jenssy je super, moc gratuluju 🙂 to budeme mít druhé děti skoro stejně od sebe jako ty první ☺️ Utrogestan se může orálně i zavádět, ale obzvlášť těhotným ho radí spíš zavádět, protože orálně po něm spoustě lidí bývá zle. Já ho měla ráno a večer kvůli hematomu celý leden teď. Je to trochu nepříjemné, jak to pořád vytéká ven, ale není toho zas tolik, aby se to nedalo zvládnout 🙂
@ajriska hlavne nepocitej dny a uz vubec ne podle testu...vzdyt i gynekolog s presnym utz casto presne stari neurci, je vse strasne malinke a individualni... to, ze ti jeste neskocila trojka, bych neresila... nejdriv za tyden, ale je lepsi to neresit vubec
@fifinka2020 právě že dnes skočila 🙂
@jenssy no jasné,je to pochopitelné,ale buď ráda alespoň za jednoho zdravého mimouška🙏🏻❤️ Děti jsou dar a jak říkal jeden dr. těhotenství a děti nejsou samozřejmost 🙏🏻❤️
Jinak ohledně toho utrogestanu ještě,mě ho dala dr z důvodu,ze jsem pred tímto těhu měla ZT. A to kontrola byla ok a ani jsem nespinila a dala mi ho,aby se mimi udrželo🙏🏻 A brala jsem 2 na noc a 1 rano ( rano kvůli práci,aby se mimi udrželo ),ale nakonec jsem stejně musela na rizikové kvůli dojíždění 🙂 teď už ho neberu,protože jsem už 12tt🙂
Holky, co si myslíte o barvení resp.melíru v těhotenství? Budu v té době 12+5tt
@nikishkaaaa já bych se toho nebála.
@nikishkaaaa ja byla taky na barvení a v úplném začátku,kdy jsem ještě nevěděla,ze jsem těhu 🙂 a mimčo je v pořádku 🙂
@jenssy no vzhledem k tomu, že nám to dělala stejná doktorka jako s Adri a ta nám tenkrát dala dostatečně najevo, že v tomhle týdnu pohlaví rozhodně nehádá, tak jsem se ani neodvážila zeptat 😁 ale podle toho co jsem tak studovala na netu fotky, tak mi to přišlo spíš jako holka...
@nikishkaaaa Chodim uplne normalne. Byla jsem na zacatku v 7tt a potom v 19tt a urcite pujdu jeste pred porodem 🙂
@misak48 Moc gratuluju! Nejak posledni dobou v ruznych skupinkach na me vyskakuji same negativni zpravy, co se nepovedlo, tak tohle mi dodalo radost, ze to muze jit i dobre 😁. Me to ceka pristi tyden, zacinam byt nervozni...🙄
Holky, tak mě čeka screening v pondělí a doufám, že se aspoň ten podaří, teď se nám vše sype ☹ někdo se nam naboural na účet, dcera nemocná, včera si do toho narazila zoubky... 🙈 to je zase období
Holky me to čeká ve čtvrtek. Hned v 7,45. Takze aspoň ze nebudu čekat cely den, ale uz to chci mit za sebou. Zítra bude nekonečná středa. Taky jsem nervózní. Při klukoch nam vyšel screening pozitivně, ale naštěstí pak ok.
Vy se máte, už jdete na screening, nebo máte za sebou a mě čeká teprve první kontrola, zda je vše tak jak má být.
@pepsikkeksik
@ajriska ja ai taky říkám, ze jsem ráda ze uz jsem tak,, daleko,,. Budu moc drzet pesti
@pepsikkeksik mě by zajímalo jak jsem já 😃
@pepsikkeksik Ahoj, mě čeká taky screening ve čtvrtek a taky nám v červenci vyšel pozitivní a z plodové vody se potvrdil Downův syndrom. Přiznám se, že teď mám takové nervy, že si ani těhotenství "neužívám" a v hlavě mám totální mazec :(

@nikishkaaaa kéž by, víš co, snažím se si dodávat naději