Dvě čárky pod stromeček - TP srpen/září. Kdo se raduje?
Ahoj holky. Tak kdo už tady se bude taky na vánoce radovat z pozitivního testu? Pojďte si povídat a sdílet své nadšení, obavy a výsledky kontrol 🙂
P.S. vím, že jsou tu termínové skupiny, ale diskuze mi připadá sympatičtější 😉
@pepsikkeksik běžně stojí tuším okolo 10 tisíc, když si ho člověk platí sám...
Holky jak jste na tom s únavou? Já jsem byla šíleně unavená na začátku a už jsem se těšila, že se to lepší. Jenže vylepšení skončilo u toho, že nejsem unavená celý den, ale "až" cca od oběda...
@maky977 gratuluji 😊 ja jdu za 1,5 hod. uz jsem nervozni 🙈
@nikishkaaaa bude to v pořádku,uvidíš ❤️ Ja taky byla nervózní 🙈😂 a vše dobre,jen malým překvapením no🙈😂❤️
Holky, vy co máte cca 12,13,14 tt...co bříška? Mne porad moc neroste l. Jenom ten špek z minulého těhotenství vyleze vždy večer, ale žádné pevné bříško 🙁
@pepsikkeksik to přijde 😉 U nás dle manžela pozoroval snad už v 12. týdnu. Ale teď jsem v 16. a už se fakt rýsuje 😊
@pepsikkeksik žádné drama zatím. Jen špek zepředu 😂🙏🏼.
@pepsikkeksik já vypadám jak s první v šestém měsíci 🙈 jsem 13+6... Do screeningu to ještě celkem šlo a pak jak kdyby mrne vědělo, že už se nemusí schovávat, tak začalo budovat 🤣 už ho fakt neschovam 🤣
@nikishkaaaa tak jak jste dopadli?
@misak48 toto mívám večer a ráno to splaskne😀 ale krásné bříško. Fakt se miminko přestalo schovávat
@misak48 ani nemluvte. Ultrazvuk vysel pekne, ale krev spatne, takze celkovy vysledek vysel na hrane a museli jsme do nemocnice na podrobnejsi ultrazvuk....naprosto nas to vystresovalo, tam to nastesti dopadlo dobre, melo by to byt v poradku 🙈 toto tehotenstvi si "uzivame" nejdrive potrat, pak na zacatku tehu covid, pak nejaka strevni bakterie a viroza, pak na ultrazvuku nebyl videt plod a ted zase screening 🙈 asi me odvezou.
@nikishkaaaa hlavně že se ukázalo že je to vpořádku 😉 🍀
@pepsikkeksik Já dnes začínám 14. Týden, břicho nic, zato ty prsa 😀 Nicméně, já mám břicho i bez těhotenství, takže na mě to bude vidět až později.
Holky, tak Covid jsme překonali, zítra si jdu teprve pro průkazku a ve čtvrtek konečně screening. Už se nemůžu dočkat ☺️
Holky vy co jste dál než 12tt už vás všechny pustily nevolnosti? Já pořad vyhlizim konec ikdyz zítra teprve začnu 12tt...

@vaculovav a pomohl? 😬