icon

Dvě čárky pod stromeček - TP srpen/září. Kdo se raduje?

misak48
22. pro 2020

Ahoj holky. Tak kdo už tady se bude taky na vánoce radovat z pozitivního testu? Pojďte si povídat a sdílet své nadšení, obavy a výsledky kontrol 🙂
P.S. vím, že jsou tu termínové skupiny, ale diskuze mi připadá sympatičtější 😉

b91
18. únor 2021

@vaculovav a pomohl? 😬

vaculovav
18. únor 2021

@b91 se spaním moc ne, ale už mi nebylo tak blbě 😃 já na něm ujížděla už u prvního syna. A klasický bílý jogurt bych jen tak asi nesnědla

misak48
autor
18. únor 2021

@pepsikkeksik běžně stojí tuším okolo 10 tisíc, když si ho člověk platí sám...

pexi
18. únor 2021

@ircza007 díky, mě to štve hlavně proto, že momentálně prakticky všechno můžudělat z domu. Takže home office je naprosto bez problémů, ale stejně se to neobejde bez kyselých pohledů, jako by to doma snad někdo dělal za mě...

pexi
18. únor 2021

@ircza007 každopádně přeji, ať jste vy brzy fit 🍀🍀🍀

pexi
18. únor 2021

Holky jak jste na tom s únavou? Já jsem byla šíleně unavená na začátku a už jsem se těšila, že se to lepší. Jenže vylepšení skončilo u toho, že nejsem unavená celý den, ale "až" cca od oběda...

ircza007
19. únor 2021

@pexi Jej to znám, v práci měli taky vždycky dojem, že se doma flakame, ačkoliv výsledky byly 😕

maky977
22. únor 2021

Ahoj holky,tak se taky musím pochlubit..☺️ Byla jsem na 1.screeningu a vše v pořádku,mimi má vše,co má mít☺️ Jen mi skokove vyrostlo,takže místo 14tt odpovídá 16tt😱🙈 takže už mi vzali rovnou krev na triple test🤷🏻‍♀️ A za 4 tydny tam jdu znovu na ten 2.screening🙈😂 jinak mimi vypadá na kluka🥰

nikishkaaaa
22. únor 2021

@maky977 gratuluji 😊 ja jdu za 1,5 hod. uz jsem nervozni 🙈

b91
22. únor 2021

@maky977 no tak to je pěknej skokan teda 😬🙏🏼. Hlavněže je zdravoučký ❤️. Gratuluju!

maky977
22. únor 2021

@nikishkaaaa bude to v pořádku,uvidíš ❤️ Ja taky byla nervózní 🙈😂 a vše dobre,jen malým překvapením no🙈😂❤️

maky977
22. únor 2021

@b91 děkuji ❤️❤️❤️

pexi
22. únor 2021

@maky977 gratuluji. Tak to máme vlastně málo, když nám malinké poskočilo jen o týden 🙈😀
Hlavní je, když jsou mrňousci v pořádku, máte i krásnou fotku 😊

maky977
22. únor 2021

@pexi děkujeme 🙏🏻🙈 no jako upřímně jsem byla vykulena,když mi dr řekla,ze mimi je o hodně větší 😂😂😂 asi to bude macek😂 ale přesně jak píšeš,hlavně ať jsou mrňousci v pořádku 🥰❤️

pepsikkeksik
22. únor 2021

Holky, vy co máte cca 12,13,14 tt...co bříška? Mne porad moc neroste l. Jenom ten špek z minulého těhotenství vyleze vždy večer, ale žádné pevné bříško 🙁

pexi
22. únor 2021

@pepsikkeksik to přijde 😉 U nás dle manžela pozoroval snad už v 12. týdnu. Ale teď jsem v 16. a už se fakt rýsuje 😊

b91
22. únor 2021

@pepsikkeksik žádné drama zatím. Jen špek zepředu 😂🙏🏼.

misak48
autor
22. únor 2021

@pepsikkeksik já vypadám jak s první v šestém měsíci 🙈 jsem 13+6... Do screeningu to ještě celkem šlo a pak jak kdyby mrne vědělo, že už se nemusí schovávat, tak začalo budovat 🤣 už ho fakt neschovam 🤣

misak48
autor
22. únor 2021

@nikishkaaaa tak jak jste dopadli?

pepsikkeksik
22. únor 2021

@misak48 toto mívám večer a ráno to splaskne😀 ale krásné bříško. Fakt se miminko přestalo schovávat

vaculovav
23. únor 2021

Já jsem sice normálně tlustá, ale poslední dny si i chlap všímá že mám to břicho nějaké větší 🙈 hlavně večer.. a to jsem podle posledního ultrazvuku 12+0, screening mě čeká ve čtvrtek.

nikishkaaaa
23. únor 2021

@misak48 ani nemluvte. Ultrazvuk vysel pekne, ale krev spatne, takze celkovy vysledek vysel na hrane a museli jsme do nemocnice na podrobnejsi ultrazvuk....naprosto nas to vystresovalo, tam to nastesti dopadlo dobre, melo by to byt v poradku 🙈 toto tehotenstvi si "uzivame" nejdrive potrat, pak na zacatku tehu covid, pak nejaka strevni bakterie a viroza, pak na ultrazvuku nebyl videt plod a ted zase screening 🙈 asi me odvezou.

vaculovav
23. únor 2021

@nikishkaaaa hlavně že se ukázalo že je to vpořádku 😉 🍀

nikishkaaaa
23. únor 2021

Náš miláček č.2 ❤

ircza007
23. únor 2021

@pepsikkeksik Já dnes začínám 14. Týden, břicho nic, zato ty prsa 😀 Nicméně, já mám břicho i bez těhotenství, takže na mě to bude vidět až později.

ircza007
23. únor 2021

Holky, tak Covid jsme překonali, zítra si jdu teprve pro průkazku a ve čtvrtek konečně screening. Už se nemůžu dočkat ☺️

crejzy
23. únor 2021

Holky vy co jste dál než 12tt už vás všechny pustily nevolnosti? Já pořad vyhlizim konec ikdyz zítra teprve začnu 12tt...

vaculovav
23. únor 2021

@ircza007 taky jdu ve čtvrtek, screening bude dělat můj doktor, tak jsem zvědavá.

andreasvo
23. únor 2021

@crejzy ne dnes jsem 12+4 vyhližím jak ty každým dnem a furt nic. Akorát teda cítím trošku energie.

ircza007
23. únor 2021

@crejzy Zrovna dneska ráno mi opět bylo blbě, včera zase večer 😕 Do toho mě strašně bolí prsa, takže i když nemám břicho, nemůžu spát na břiše 🙈

Strana