Dvě čárky pod stromeček - TP srpen/září. Kdo se raduje?
Ahoj holky. Tak kdo už tady se bude taky na vánoce radovat z pozitivního testu? Pojďte si povídat a sdílet své nadšení, obavy a výsledky kontrol 🙂
P.S. vím, že jsou tu termínové skupiny, ale diskuze mi připadá sympatičtější 😉
@nikishkaaaa to je mi líto, člověk už by chtěl mít klid a užívat těhotenství. Takhle se mi o mém těhotenství nechce ani s nikým bavit. Ta omezení Covidu mi přijdou v tomhle i vhod, jsme malá obec a nechce se mi přijímat gratulace ostatních maminek v šatně školky😣 pokud dobře čtu tak jsi šla rovnou na Panoramu, kdy budou výsledky?
@madamas mám to stejně, na jednu stranu si říkám, že mají ženy horši to riziko, na druhou stranu se bojím...do toho mám velké riziko předčasného porodu (1:54) rodila jsem předčasně už první dcerku...do toho mám pocit, že mi tvrdne břicho, pořád něco. O těhotenství ví zatím jen má nejbližší rodina, nikde to neříkám dokud nemám výsledky, ty by měly být do 16.3. Nevím, co bych dělala, kdyby vyšly špatně ☹ mám za sebou v srpnu zamlklé těhotenství a už to mě položilo na kolena. Kdy budete mít ty výsledky Vy?
@madamas jinak vidím, že jsme na tom stejně? Dnes jsem 14+4
@nikishkaaaa Ve středu jdu na odběr a gyn. říkal že za týden mám zase přijet konzultovat výsledky osobně. Každopádně s ním budu mluvit už teď ve středu při odběru, rodila jsem totiž také předčasně z důvodu selhání placenty tak to chce taky prokonzultovat, takže bůhví co se tam ještě ukázalo 😣 Nemám za sebou sice zt ale z ivf nám zbylo jen jedno embryjko a nevím zda by na něm šlo provést genetické vyšetření, případně další celé ivf kolo je pro mě zlý sen, vůbec jsem to nenesla dobře 😩
@nikishkaaaa ano, jsme na tom stejně 😉 i když mě to ,,hapruje", dle ms a transferu jsem o týden víc ale Mudr se řídí ultrazvukem. Takže ofiko 14+4
@katulatko12 já si ho naordinovala sama a brala ho asi 2 měsíce, pak jsem ho vysadila a dlouho dobrý a teď zas. Ale asi to bude nějaká žilka nebo něco. Už to přestalo. Měla jsem to už před měsícem asi a to mi na pohotovosti doktor řekl že na ultrazvuku nic není kvůli čemu bych měla krvácet. A že se stejně nic dělat nedá..
@madamas moc držím pěsti!! Dejte vědět, hned jak budete něco vědět ;)
@katulatko12 ještě pij vodu a citronem, co nejvíc vit. C do sebe dostat. Ja krvacela v prvním těhotenství snad do 14,15tt a fakt se prolevala citronem a ascorutin, a pak to ustalo
@madamas No taky si rikam, kdy se zacnu radovat. Ja taky nastesti nemusim resit finance a do testu jsme sli hned. Taky se modlim za dobre vysledky, to riziko neni nejhorsi, ale jak nekdo jednou rekne, ze je nutne dalsi vysetreni tak se to veze😢 Loni v dubnu jsem mela ZT a revizi, 8 mesicu se nedarilo a ted tohle😔
@pepsikkeksik ja to mam kvuli hematomu a nizko polozene placente
@katulatko12 jj, ja mela dva hematomy. Prej ten vit c. Pomáhá zacelit ty žilky a nedělají se nove,, modřiny,, preji at to brzy ustane
Tak dneska ráno jsem zase zakrvácela. Skočila jsem si k doktorovi a mimčo je vpořádku, placenta taky. Prý budeme věřit že to byla nějaká žilka. Na kontrolu jdu 1.4.
@vaculovav To je super Veru💗 Zkus se setrit a dej si ten ascourtin🍀
@martinie88 mi přijde že nic moc nedělám. Jenom se rozčiluju s Kubou 🙄
@vaculovav Hele ja se takhle silene rozcilila venku, Anicka me zlobila a prask mi ten hematom. Fakt nevim jestli je to mozne jen stresem, ale ted mi dava taky zabrat😢 Asi citi, ze jsem smutna a vystesovana😔
Snad nas nebudou moc zlobit, vid💗
@martinie88 Tojo. Já vůbec nemám chuť se sním hádat a prát. A zrovna zlobí a dělá extrémní bordel 🤦🏻♀️ doktor žádný hematom nenašel na ultrazvuku.
@vaculovav Ja na to taky nemam silu, ale nastesti vetsinou poslechne a nebo na ni vyleti manzel🙂) Hele u tebe to bude nejak zilka, ten hematom by lekar videt neboj se💗
@martinie88 Já neotehotním ,,jen tak" vůbec. Takže případná ztráta miminka by u mě znamenala že už spíše žádné další nebude, už tohle byl skoro čtyřletý ,,boj".Nechci na to ani pomýšlet 🥺
@madamas Urcite to bude v poradku💗 Ve stredu jdes na krev a k lekari za tyden ve stredu? Kdy na tebe mam myslet💗
@martinie88 po telefonu řekl že by bylo nejlepší kdybych ten týden po odběrech přišla konzultovat výsledek osobně. Tak mi to ve středu asi ještě upřesní. Krev k prvnímu screeningu byla za pět dní a to byl mezitím ještě víkend tak snad bude i tohle tak rychlé. Ty jsi psala že budeš mít v pátek hotový ten Panorama test?
@madamas Jee tak snad ta krev bude driv a nebudes muset tyden cekat💗
Rikala mi doktorka, ze do patku maji byt, takze tam v patek rano zavolam a uvidime🙏 Ja si platila ten PrenatalSafe, ten ma byt do 5 pracovnich dni prave😊
@martinie88 tak tfuj tfuj🍀 musí to být dobré 🙏 Já se chci ve středu zeptat jestli v den kdy přijedu na ty výsledky by bylo případně možné zrovna nabrat krev na ten placený test, že bych si pro jistotu vzala hotovost, kdyby to zase nebylo dobré. Aby se to nezdržovalo 😣
@ovesova to nemáš pravdu, je jedno kdy, jen ne dříve než 9tt. Ale ideálně do 20tt, aby se v případě pozitivity stihl ještě odběr plodové vody a případná interupce (tak mi to bylo řečeno) 😉
Holky, mě mají volat ve čtvrtek, jsem už šíleně nervozni, jen si představuji ten telefon, co mi řeknou a jak budu reagovat. Už aby to bylo za námi. Syn uz se těší na sourozence, furt říká, že mám v břiše miminko a je teď strašně mazlivej, mezitím strašně zlobí 😀 Jsou u nás zavřená hřiště, takže chodíme jen do lesa a na vycházky a to už to taky nudí, furt se ptá, kde jsou děti 😕
@madamas Urcite to bude dobre a ten krevni test nebude potreba💗🍀💗
@ircza007 Ve ctvrtek budu drzet palecky💗
Ja si mam volat v patek, pokud nezavolaji driv. Taky jsem strasne nervozni a prijde mi, ze ten cas vubec neutika🙈

@vaculovav ja ho beru od vcera zacala jsem spinit tak mi ho dali na pohotovosti a chtěli jsi me tam i nechat ale ja lezim cely den doma a beru prave ten ascurutin a dneska cely den v pohode.