icon

Dvě čárky pod stromeček - TP srpen/září. Kdo se raduje?

misak48
22. pro 2020

Ahoj holky. Tak kdo už tady se bude taky na vánoce radovat z pozitivního testu? Pojďte si povídat a sdílet své nadšení, obavy a výsledky kontrol 🙂
P.S. vím, že jsou tu termínové skupiny, ale diskuze mi připadá sympatičtější 😉

ircza007
9. bře 2021

@madamas Stejný jako u martinie88 😀 Riziko 1:500, takže hraniční. My to máme s Martinie88 nějak úplně stejný od začátku 😀

ircza007
9. bře 2021

@martinie88 Já už si normálně skrtam dny v kalendáři 😀 Kdyby člověk aspoň mohl někam vyrazit, s kamarádkami na kafe nebo s malým někam do muzea nebo prostě nějak zabít čas. Ale jak jsme většinu času doma, případně jen v okolí, tak se to strašně vleče ☺️

ircza007
9. bře 2021

Holky, tak mě napadlo, abychom byly trochu pozitivní....pojďme si říct, co uděláme, nebo jak se odměníme, až nám zavolají, že čekáme zdravé dětičky? Já si určitě dam nějaký dobrý dort a koupím si nějaké pěkné těhotenské šaty!

martinie88
9. bře 2021

@ircza007 Pokud bude vse v poradku tak si objednam dort a chlebicky😂 Furt zvracim, ale vecer byva lip, tak to se nacpu😂 A davam si bokem penize na nositko a nosici bundu, ale to budu porizovat az v lete, ted jeste vyckam😊

ircza007
9. bře 2021

@martinie88 Nejsi náhodou v Moderních nosickach na Facebooku? Já už jsem si jeden šátek koupila, byla to výhodná koupě 🙈 no a nosítko i další šátky mám ještě po synovi. Asi si budu chtít mikinu, protože do bundy mám vsadku. Hmmm chlebíčky bych si taky dala, dobrej nápad 😀 Napíšu si na seznam 😀 Mě byva ještě dopoledne špatně, dneska mi došlo, že to asi bude Utrogestanem, který mi zase vrátili, ale už ho polykám...tak to už se taky modlím, že na příští kontrole už mi ho vysadí.

madamas
9. bře 2021

@ircza007 já jsem se koukala na mexickou bolu (těhotenskou rolničku) tak si ji objednám. Nejsem žádný alternativec ale tohle se mi líbí i jako šperk a pak bych ji schovala dítěti na památku. Jinak vypiju malinový birrel a budu předstírat že je to mé oblíbené frisco😆 a asi ještě pizza z oblíbené pizzerie, to ocení celá rodina😀

martinie88
9. bře 2021

@ircza007 Hele tam nejsem, tak to se jdu koknout😊 Ja mam po dceri taky, ale chci jeste jine😂
Hele ja mela Gynprodyl a jiz ho neberu a je mi furt zle😂🙈😂

ircza007
9. bře 2021

@madamas Já jsem ji měla u syna a je super. Pak jsem mu ji pověsila nad postýlku a moc se mu to líbilo ☺️

ircza007
9. bře 2021

@martinie88 Já jsem to nejdřív zaváděla, pak jsem z toho měla zánět, tak že to mám polykat a to je mi zase zle 😀 Fakt tohle těhotenství stojí za to a to manžel chce ještě jedno 😀 Po tomhle martyriu už fakt ne 😀

ircza007
9. bře 2021

Teď mi volalo neznámé číslo, srdce poskočilo, já napnutá jak kšandy a samozřejmě nějaky průzkum. Ty jo to ať mi nedělaj! 😀

martinie88
9. bře 2021

@ircza007 My ted cekame druhe a pom vsem, i ZT, bude tohle posledni. 3 deti bych nedala, tohle tehu mi fakt naklada a dalsi bych uz asi nedala😢
Jeeeezis to je desny, clovek si mysli, ze volaji vysledky a on pruzkum vid?🙈

ircza007
9. bře 2021

@martinie88 Ani já nechci tři děti, ono to bude asi tím, že manžel je právě ze tří dětí...ale sám říká, jak vidí, jak se teď trápím a jak.je to jiné oproti prvnimu pohodovému těhotenství, že si myslím, že mě.jen škádlí. Navíc mu vyhovuje, že jsem doma a vyvařím a peču atd...což nevím, jak budu zvládat, až jednou nastoupim do práce a děti k tomu 🙈

madamas
9. bře 2021

@ircza007 já jsem po první rodičovské nastoupila zpět do práce (synovi bude v létě 7) tak to pro mě pak asi nebude takový ,,šok" jako když je člověk doma třeba šest let. Pracovala jsem v restauraci která teď ale skončila takže budu pak začínat ,,od nuly". Manželovi také dost vyhovuje když jsem doma, každopádně třetí už opravdu nechce, je mu 45let a uvažuje časem o vasektomii i když máme teď počato z ivf (první je přirozeně).

vaculovav
9. bře 2021

@ircza007 u doktora jsem byla. Na ultrazvuku nic neviděl. Tak prý nějaká žilka 🤷🏻‍♀️

ircza007
9. bře 2021

@madamas Manželovi bude teď v březnu 42 a ještě dělá dost náročnou fyzickou práci, takže toho má taky dost. Já jsem dělala v kanceláři pro mezinárodní firmu, která očekává, že se v květnu vrátím a já právě proto už netrpělivě čekám na ty výsledky, abych jim řekla, že čekat nemají. Snad mi pak místo podrží 💪 Ale já jsem dělala hodně i při mateřské, občas nějaké nárazovky právě od zaměstnavatele, takže jsem v tom zůstala. Až vlastně teď, v prvním trimestru jsem musela všeho nechat, měla jsem i výdejnu farmářských potravin a to mě teda hodně mrzelo, že jsem musela zavřít. Byla jsem na to sama a bylo hodně těžkých beden. Tak snad se k tomu časem nějak vrátím, ale kdyz si vzpomenu, jak dlouho jsem to předtím rozjížděla 🙈

ircza007
9. bře 2021

@vaculovav Já jsem se pak dočetla 😀 Ty na to krvácení asi taky budeš trpět, já to mám stejný ☹️ Ale co jim pravidelně ten Ascorutin, tak už je to dobrý.

vaculovav
9. bře 2021

@ircza007 já ho brala a i po vysazení pak dobré. Od té posledního pohotovosti. Až teď.. Teď ty 3 týdny budou nekonečný 🙈 ikdyž vím že mimčo je vpořádku. Zatím jsem nic miminkovského nekoupila tak po té kontrole asi někam zajdu, když bude kam.. minule se mi v Tescu nic nelíbilo, mají u nás prd.

ircza007
9. bře 2021

@vaculovav Tak já ho vysadila asi jen na tři dny a hned špinění. Tak jsem ho hned začala brát zase a dobrý. Doktorka taky nenašla nic, jen nízko položenou placentu, která se snad vytáhne, jak bude růst děloha.

madamas
9. bře 2021

@ircza007 no sama jsem zvědavá jak to vše pak bude, jak moc tahle doba ovlivní ekonomiku a trh práce. Ráda bych měla něco vlastního, manžel je OSVČ a má obchodního ducha, takže bych v něm měla poradce 😀 Nejvíc mě děsí představa že by to teď nedopadlo a já musela najít po dvanácti letech v restauraci jinou práci, samozřejmě by mě v nové práci ivf netolerovali, je to fakt časově náročné, a čekat na přirozené početí je u nás jako čekat na zázrak. Takže bych se ocitla v naprosto patové situaci. Roky letí, kvalita vajíček klesá, spermie už byly na hraně i na ivf, takže čekání než se někde zapracuji je marné, na druhou stranu čekat doma bez práce na těhotenství je na palici.

pexi
9. bře 2021

Ahoj holky, tedy koukám, kolik z vás má podrobnější testy. Držím všem pěsti, aby dopadly parádně a mohla začít větší pohoda.
Já stále bojuji s nějakou nemocí, ale už je to o dost lepší. Na pátek jsem se objednala na gyndu na kontrolu, tak snad už to tou dobou půjde 🙂

ovesova
9. bře 2021

@nikishkaaaa aha tak mě to doktor právě hnal a říkal mi do 14.týdne. Možná je to tady jiný než v cr.

vaculovav
9. bře 2021

@ircza007 tentokrát doktor o placentě nic neříkal. Tak nevím. Zatím trochu pořád špiním, snad to brzo přejde

ircza007
9. bře 2021

@vaculovav Držím palce, ono asi teď bude ještě odcházet ta starší krev. Určitě to bude dobré ❤

martinie88
11. bře 2021

Holky, asi vite co vse me posledni dobou potkalo. Ale konecne se stesti na nas trochu usmalo💗
Volali mi vysledky NIPT testu a miminko je zdrave💗 Jako bonus vime, ze to bude holcicka, takze budeme mit doma dve holcicky🥰
Holky me se tak strasne ulevilo.
Vsem vam holky preji zdrava miminka❤️

nikishkaaaa
11. bře 2021

@martinie88 moc gratuluji!!! 🥰❤

ovesova
11. bře 2021

@martinie88 paráda😡

pexi
11. bře 2021

@martinie88 moc gratuluji, to je paráda slyšet pěkné zprávy 😊
Já jdu konečně zítra na kontrolu, tak se zase jako vždy trochu bojím, ale jsem ráda, že už ji nemusím odkládat.

ovesova
11. bře 2021

@martinie88 měl tam být hezky smajlik se mi to prekliklo tak tady ho mas znovu 😍😍😍

ircza007
11. bře 2021

@martinie88 Moc gratuluji, mě furt nikdo nevolal, asi daň za to, že to bylo na pojišťovnu 🙈 Prý až tři týdny...takže mě čeká ještě týden čekání, i když se modlím, ať je to dříve.

ovesova
11. bře 2021

@ircza007 taky čekám v pátek to budou 2 tydny

Strana