icon

Dvě čárky pod stromeček - TP srpen/září. Kdo se raduje?

misak48
22. pro 2020

Ahoj holky. Tak kdo už tady se bude taky na vánoce radovat z pozitivního testu? Pojďte si povídat a sdílet své nadšení, obavy a výsledky kontrol 🙂
P.S. vím, že jsou tu termínové skupiny, ale diskuze mi připadá sympatičtější 😉

ircza007
11. bře 2021

@ovesova U mě to jsou právě dneska dva týdny a tak jsem se k tomu dnešku tak nějak upnula, že už to budu vědět a ono nic 😕

vaculovav
11. bře 2021

Ahoj Holky, mám dotaz. Před pár dny jsem začala brát femibion 2 a od včerejška jsem nebyla na velkou 🙈 Myslíte že to může být z toho? Do teď jsem s tím neměla problém.. švestkový kompot ani hroznové víno nepomáhá 🙄 Není to tak hrozný, ale občas mě to břicho teď tlačí 🤦🏻‍♀️

martinie88
11. bře 2021

@ircza007 Ja platila ten PrenataSafe, delaji ho v Italii a je do tydne. Ty ostatni jsou 2-3 tydny. Urcite se brzy ozvou a taky s radostnou zpravou💗

martinie88
11. bře 2021

Holky moc vam vsem dekuji💗

ircza007
11. bře 2021

@vaculovav To bych neřekla, já ho beru už dva týdny a zatím naštěstí bez problémů. Maximálně se mi stane, že jeden den nejdu a hned druhý den ráno jdu. Spíš bych si tipla, že už se tolik zvětšuje děloha, že utiskuje střeva.

vaculovav
11. bře 2021

@martinie88 Marti to je skvělá zpráva, od teď už musí být všechno jenom dobré ❤️🍀

vaculovav
11. bře 2021

@ircza007 achjo 🤦🏻‍♀️ u prvního jsem ho taky brala a neměla jsem problém.. Tak snad začnou brzo fungovat.

nikishkaaaa
11. bře 2021

@ovesova
@ircza007 taky holky čekám, na odběru jsem byla 2.3. Takže dnes 9.den 🙈

madamas
11. bře 2021

@martinie88 Gratuluji moc, to musí být úžasná úleva, také se na to velice těším 🙏 Já jsem byla včera na krev na ty tripply, v úterý si mám odpoledne volat zda už jsou výsledky a odpoledne mám objednanou konzultaci. K lékaři jsem se včera vůbec nedostala, jen za sestřičkou. Dělal zrovna screeningy, takže jsem se ani nedoptala co tam tedy bylo špatně apod. Možná je to i dobře, jinak bych to tady zase do úterka vyhledávala a stresovala se ještě víc.

pexi
11. bře 2021

@vaculovav taky bych neřekla, beru ho od doby, co jsem chytla nějakou virozu a nic podobného mi to nedělá. Ale někdo mívá zácpy v těhotenství běžně ne?

vaculovav
11. bře 2021

@pexi já právě vůbec nevím, tohle neznám 🙈

madamas
11. bře 2021

@vaculovav ahoj, já jsem trpěla na zácpu na začátku a teď se mi to vrátilo 😳 Dneska jsem na WC rodila 😣 Takže si zase koupím sirup co mě doporučil lékař na začátků a budu doufat že se to opět srovná. Myslela jsem že už mám od toho pokoj, ale bohužel asi nee😒

vaculovav
11. bře 2021

@madamas Jaký máš sirup prosím? Mě právě napadli jako důvod ty vitamíny, ještě jsem k tomu začala brát Ascorutin, ale ten jsem brala už předtím a nic.. snad to brzo přejde, i u tebe.

madamas
11. bře 2021

@vaculovav je to Duphalac, není to projímadlo, ty se v těhu nesmí, ale je to na změkčení. Z prvního těhu to vůbec neznám, na tohle jsem nikdy netrpěla.

madamas
11. bře 2021

@vaculovav jo a ten femibion beru taky, ale nemyslím si že by to bylo z toho.. zácpu má v těhotenství hodně žen, tak to beru tak že je to prostě k tomu.

martinie88
11. bře 2021

@madamas Drzim palecky, urcite to bude v poradku💗Hele presne, lepsi nez neco hledat, pak clovek najde nekdy hrozne veci😔

ircza007
11. bře 2021

@nikishkaaaa Moc držím palce to už zvládneme, dočkáme se a určitě to bude v pořádku.

misak48
autor
12. bře 2021

@vaculovav já mám zácpu v těhotenství běžně... U prvního i teď. Navíc většinu sirupů, švestky, které mi pomáhají běžně a tak podobně nemůžu kvůli cukrovce. Pomáhá brát pravidelně před jídly psyllium. Když je nejhůř, tak na akutní vyprázdnění glycerinovy čípek...

ircza007
12. bře 2021

Holky, je to tady! Čekám zdravého chlapečka 💙💙💙

nikishkaaaa
12. bře 2021

@ircza007 moc gratuluji!!! ❤

nikishkaaaa
12. bře 2021

@ircza007 můžu se ještě zeptat, Vy jste si nechala dělat Panorama test nebo jiný? Děkuji 🙂

ircza007
12. bře 2021

@nikishkaaaa Je to stejný princip, ale dělá si to Gennet sám, neposílá se to nikam a je na pojišťovnu. Je to v rámci jejich studie, kam jsem se jim hodila, tak mi to nabídli.

nikishkaaaa
12. bře 2021

@ircza007 děkuji a moooc gratuluji! Už doma nějaké děťátko máte nebo to je první? 🙂

ircza007
12. bře 2021

@nikishkaaaa Máme právě chlapečka a moc jsme si pro něj přáli parťáka ☺️ Teď na Čarodějnice mu budou tři.

madamas
12. bře 2021

@ircza007 gratuluji moc ❤️❤️❤️ Holky, dáváte mi obrovskou naději, když mám podobné riziko jako vy..snad se brzy přidám 🙏

nikishkaaaa
Autor odpověď smazal
ircza007
12. bře 2021

@madamas U mě to trvalo 11 dní, bylo to nekonečný. Určitě to bude dobrý ❤

martinie88
12. bře 2021

@ircza007 Juuu mooc gratuluji💗😍 Tak my dve holky a vy dva kluky vid? 💗

ircza007
12. bře 2021

@martinie88 Jojo, já jsem si přála chlapečka, malej pořád říkal, že chce ségru. Ale přijal to a furt se ptá, jestli už je tady brácha 😀

martinie88
12. bře 2021

@ircza007 Juu to je krasny💗 Dcera to furt asi nechape😂🙈 Jen rika, ze me boli brisko😂😂

Strana