Dvě čárky pod stromeček - TP srpen/září. Kdo se raduje?
Ahoj holky. Tak kdo už tady se bude taky na vánoce radovat z pozitivního testu? Pojďte si povídat a sdílet své nadšení, obavy a výsledky kontrol 🙂
P.S. vím, že jsou tu termínové skupiny, ale diskuze mi připadá sympatičtější 😉
Ahoj Holky, mám dotaz. Před pár dny jsem začala brát femibion 2 a od včerejška jsem nebyla na velkou 🙈 Myslíte že to může být z toho? Do teď jsem s tím neměla problém.. švestkový kompot ani hroznové víno nepomáhá 🙄 Není to tak hrozný, ale občas mě to břicho teď tlačí 🤦🏻♀️
@ircza007 Ja platila ten PrenataSafe, delaji ho v Italii a je do tydne. Ty ostatni jsou 2-3 tydny. Urcite se brzy ozvou a taky s radostnou zpravou💗
Holky moc vam vsem dekuji💗
@martinie88 Marti to je skvělá zpráva, od teď už musí být všechno jenom dobré ❤️🍀
@martinie88 Gratuluji moc, to musí být úžasná úleva, také se na to velice těším 🙏 Já jsem byla včera na krev na ty tripply, v úterý si mám odpoledne volat zda už jsou výsledky a odpoledne mám objednanou konzultaci. K lékaři jsem se včera vůbec nedostala, jen za sestřičkou. Dělal zrovna screeningy, takže jsem se ani nedoptala co tam tedy bylo špatně apod. Možná je to i dobře, jinak bych to tady zase do úterka vyhledávala a stresovala se ještě víc.
@madamas Drzim palecky, urcite to bude v poradku💗Hele presne, lepsi nez neco hledat, pak clovek najde nekdy hrozne veci😔
@nikishkaaaa Moc držím palce to už zvládneme, dočkáme se a určitě to bude v pořádku.
Holky, je to tady! Čekám zdravého chlapečka 💙💙💙
@ircza007 moc gratuluji!!! ❤
@ircza007 můžu se ještě zeptat, Vy jste si nechala dělat Panorama test nebo jiný? Děkuji 🙂
@nikishkaaaa Je to stejný princip, ale dělá si to Gennet sám, neposílá se to nikam a je na pojišťovnu. Je to v rámci jejich studie, kam jsem se jim hodila, tak mi to nabídli.
@ircza007 děkuji a moooc gratuluji! Už doma nějaké děťátko máte nebo to je první? 🙂
@nikishkaaaa Máme právě chlapečka a moc jsme si pro něj přáli parťáka ☺️ Teď na Čarodějnice mu budou tři.
@ircza007 Juuu mooc gratuluji💗😍 Tak my dve holky a vy dva kluky vid? 💗
@martinie88 Jojo, já jsem si přála chlapečka, malej pořád říkal, že chce ségru. Ale přijal to a furt se ptá, jestli už je tady brácha 😀
@ircza007 Juu to je krasny💗 Dcera to furt asi nechape😂🙈 Jen rika, ze me boli brisko😂😂

@ovesova U mě to jsou právě dneska dva týdny a tak jsem se k tomu dnešku tak nějak upnula, že už to budu vědět a ono nic 😕