icon

Dvě čárky pod stromeček - TP srpen/září. Kdo se raduje?

misak48
22. pro 2020

Ahoj holky. Tak kdo už tady se bude taky na vánoce radovat z pozitivního testu? Pojďte si povídat a sdílet své nadšení, obavy a výsledky kontrol 🙂
P.S. vím, že jsou tu termínové skupiny, ale diskuze mi připadá sympatičtější 😉

Strana
z48
nikishkaaaa
21. črc 2021

Tak já Vás holky opouštím, porodila jsem dnes po odtoku plodové vody holčičku Sofinku v 34+0 tt s váhou 1990g a 42 cm. Doufám, že bude v pořádku a vše brzy dožene ❤

maky977
21. črc 2021

@nikishkaaaa moc gratuluji!❤️ Hlavně zdraví🙏🏻❤️

martinie88
21. črc 2021

@nikishkaaaa Strasne moc gratuluji. Moc vam to slusi💗 Urcite vas brzy pusti domu💗

pexi
21. črc 2021

@nikishkaaaa ať jste obě v pořádku a dobře se vám daří. Gratuluji 🍀🍀🍀

madamas
21. črc 2021

Wow, první ,,vlaštovka"gratuluji moc 🍀😍 Takže bolesti byly nakonec porodní..a stejný termín jako u první? Určitě vše zvládnete, máš už zkušenosti. Náš syn byl taky takový drobek a dneska už výlupka povezu na první tábor 🙈 Momentálně čekám u doktora, jdeme se na utz převážit 😀 Určitě nás neopouštěj a informuj jak se vám daří ☺️ Přeji hlavně zdravíčko a brzkou cestu domů 😘

nikishkaaaa
21. črc 2021

@madamas ano, bolesti byly signálem blížícího se porodu. První dcerka

Nikolka 34+0 2040g 44cm 27.1.2018 v 3:03 ❤
A druhá dcerka

Sofinka 34+0 1990g 42cm 21.7.2021 v 2:52 ❤
Všem děkuji!!!

pepsikkeksik
21. črc 2021

@nikishkaaaa moc gratuluji, dej vedet zda je vse v pořádku.

jenssy
21. črc 2021

@nikishkaaaa také moc gratuluju 🥰 to je uplny zazrak, porod na den presne a ta data narozeni 27.1. a obracene 21.7., to byl holt proste osud 😁 at se vam holky dobre dari!!

misak48
autor
21. črc 2021

@nikishkaaaa hodně štěstí do života Sofinko 🍀

nikishkaaaa
21. črc 2021

Holky, děkuji Vám a přeji hodně štěstí! Vím, že nás čeká ještě dlouhá cesta, ale vše má svůj důvod a já doufám, že ten náš příběh bude mít dobrý konec 🙂 právě jsem se dozvěděla, že měla Sofinka u porodu 2x obtočený pupečník kolem krčku, takže kdyby se začala točit hlavičkou dolů, zřejmě by se udusila, takže ten předčasný porod a poloha koncem pánevním ji mě při porodu potrápila, ale ji nakonec zřejmě zachránila 🙏❤

madamas
21. črc 2021

@nikishkaaaa To je osud! Syn měl už tak ,,přestárlou" a nefunkční placentu že doktor říkal po císaři manželovi že by možná malý vydržel v bříšku tři dny na živu. Příroda a tělo jsou mocné, někdy poznají že miminku už se nedaří dobře a pošle ho tedy do světa dříve ☺️ Sofince budou teď ku pomoci sestřičky, lékaři, laktační poradkyně ale hlavně šikovná maminka a doma čekající sestřička a tatínek.. vše bude v pořádku 😘🍀

madamas
8. srp 2021

Tak vás zdravíme děvčata, Zoe se narodila včera ve 36+3tt s mírami 2100g a 44cm. Všem přeji krásný zbytek těhotenství a hlavně zdravá miminka 🍀😉

pepsikkeksik
8. srp 2021

@madamas gratuluji 😍😍😍

nikishkaaaa
8. srp 2021

@madamas gratuluji, mensi princezna nez ta nase narozena v 34+0 tt, špatně nám ji zvážili, takže neměla 1990g ale 2270g 😀 je krásná 🥰 užívejte!

madamas
8. srp 2021

@nikishkaaaa Fakt?? To jste museli pak koukat, co? 😆 A jak se vám daří? Já jsem měla ve středu odhad 2300g, včera na příjmu 2200g a skončili jsme na 2100g. Průtoky už se zpomalovaly ale ještě to nebylo tak kritické jako u syna. Dnes už shodila na dvě kila, ale mám ji u sebe, snažíme se kojit a dokrmuji stříkačkou, tak snad to brzy doženeme.

pepsikkeksik
8. srp 2021

@madamas a všechno v pořádku, když je narozena takto,, brzy,,? Nebo už je brána jako normálně donošene miminko?

madamas
8. srp 2021

@pepsikkeksik je brána jako lehce nezralý novorozenec. Nemusela do inkubátoru, je semnou na pokoji, jen více oblečená a v teplé zavinovačce. Uvidíme jestli si nás tu nechají o něco déle než děti s normální porodní váhou. Zatím se nikdo nezmiňoval.

nikishkaaaa
8. srp 2021

@madamas všechno dožene jak nic, věřte mi ❤ je nádherná, gratuluji!🥰

madamas
8. srp 2021

@nikishkaaaa Děkuji moc😘 Už máme zkušenosti, bráška byl ještě o kapánek menší.. však to znáte, taky rodíte prďolky ☺️ Však oni nám ještě ukážou, kolik energie v sobě mají 😀

pexi
8. srp 2021

@madamas moc gratuluji, sluší vám to oběma. Je to taaakový drobeček, ale vypadá zdravě. Ať se vám daří 🙂

Strana
z48