icon

Dvojčata, porod v červnu 2018

loylii
26. lis 2017

Holky je tu někdo kdo čeká dvojcata a má termín v červnu 2018?😉

Strana
z2
loylii
autor
5. led 2018

@sun18 no je to peklo😉 já jsem byla tak aktivní před otehotnenim, ze jsem si ještě zjistila na genetice prehozene chromozomy, stitnou žlázu ne úplně v pohode. Plus věk. V Gennetu na Letne, mám v týdnu 2.scrrenink v 16.tydnu. Ten první v 13. vyšel skvěle. Tak uvidime...

sun18
6. led 2018

@loylii BLAHOPŘEJI ! A to jsi uváděla pořád stejný datum dle průkazky UZ ? Nebo jiný ? Díky za radu.

sun18
6. led 2018

@loylii K tomu screeningu ve 13.týdnu moc blahopřeji ! Mne to teprve čeká a již před dvěma lety jsem to absolvovala (s jedním děťátkem) a vše bylo OK, jen mi to pokazil věk (oni na to mají ty své propočty 🙂 ). Ale jak řekla tehdy jejich genetička, jsou ženy v 25 letech neschopné donosit děti natož počít a pak jsou matky čtyřicátnice jež mají občas nějaký zdravotní neduh a jinak jsou OK. Holt je to taková doba plná extrémů... štítná žláza se dá podchytit, taky to mám i když ty léky mne štvou - k nepochopení mé endikronoložky, prý co mi vadí na jednom prášku. No přece to, že již nějaký beru 😀. Co ty chromozomy ? Jako u Tebe či u miminek ? Nějak nejsem v obraze, tak se omlouvám za zvláštní dotaz,
A na kdy Ti to vychází ten 16. týden ? Třeba se tam potkáme 🙂

sun18
6. led 2018

@loylii Prosím o informaci, to jsi tam uvedla druhý den jiný datum či stejný, tedy ten co je v průkazce jako předpokládaný termín porodu ? Jinak ještě jednou BLAHOPŘEJI ! 🙂👏🌞

loylii
autor
6. led 2018

@sun18 jdu 10.1 a chromozomy máme v rodine... tak trochu stresiky..

loylii
autor
6. led 2018

@sun18 já mám v prukazce 1.7 ale nabídlo mi to až 3.7. Můj datum tam nešel.

sun18
8. led 2018

@loylii A to nevadí ? Kolik mohu až posouvat (a kam vpřed i vzad či jen vpřed), kdyby se mi to taky na poprvé nepovedlo... Já se mohu nejdříve registrovat 6.2. na termín 7.8.. S chromozomy držím moc palce, určitě bude vše OK.

loylii
autor
8. led 2018

@sun18 v te registraci je napsáno ze můžeš až 7 dni po svém termínu porodu. Takže já když mám 1.7 tak mužů až do 8.7 jsem pochopila. Systém mi stejně napsal ze je volno až 3.7;-)

sun18
8. led 2018

@loylii Moc děkuji za radu. Já tím, že mi to vyšlo v roce 2015 na poprvé, tak jsem to tehdy nestudovala a teď, když zjišťuji jak je to otázka štěstí, tak si zjišťuji teprve informace. Takže moc děkuji a drž mi palce 🙂

Strana
z2