HCG roste po 100 (400, 570, 680). Je ještě šance?

llenka_li
2. led 2017

Precetla jsem toho uz hodne, ale vsechno nekolik let stará temata...ve ctvrtek jsem zjistila, ze jsem tehotna, test jsem delala 19DC kvuli spineni a stále pozitivním ovu testům. Spinila jsem par dnu slabounce, pak 3 dni nic, a pak jeden vecer mi začala téct krev, sice malinko, ale uz do cervena s kousky sliznice, to bylo utery. Porad jsem si myslela, ze mam rozházenou MS, 2.mesic po vysazeni HA. Takze sok bylo ve ctvrtek plusko na tt, sla jsem tedy hned na gyndu. Nabrali mi hcg, které bylo 400....poslali me do nemocnice, protoze deloha beze změn, ale neco jsem mela na vaječníku. Za dva dny, v sobotu, hcg 570, na vaječníku to pry vypada na cystu a vejcovody jsou beze změn, tekutina v břiše neni. Na mimidelozni tehu to nevypadá, neni vyloučené, ale prosperující tehu to pry také asi nebude, i kdyz vyjimecne se pomalý vzestup stává. Zase dva dny čekání a hcg v pondeli 580...opět stejná odpověď dr. Na prosperující tehu to moc neni, ale na kyretaz me nechtějí, protoze mala šance tu jeste je, od vcera zase nepatrne spinim, malinko a je to hnědé...co si myslíte, muze to dopadnout jeste dobre. Nebo je to jasne a ja tu jen zbytecne doufám? Dnes jsem 24DC.

Hcg: ct 400, so 570, po 680...

pisisvori
2. led 2017

@llenka_li bohužel si myslím, že to bude spíš ta horší varianta a něco je špatně a to špinění už může být potrat, ale medicína a příroda není matematika a stát se může všechno.🙂

tortojs
4. led 2017

Mě se hodnoty zvdojnasobovali až za 4-5 dní a máme srdeční akci 🙂

llenka_li
autor
10. led 2017

Tak to rada slyším..🙂 u nas to pokračovalo hodnotami 730, 1011 a 1493. Pri hodnotě 1493, děložní sliznice pouze 8mm jsem byla 4+2 a doktoři na UTZ nikde nic neviděli, ležela jsem v nemocnici uz 14 dnu a nikdo nevěděl, co se mnou. Dle hodnot hcg je to pry na prd a hrozí mimodelozni, ale v břiše se nikde nic neděje, v děloze ani mimo. Z toho důvodu me propustili na propustku na dva dny, do zítřka. Po propuštění jsme vecer jeli ke tchýni na návštěvu a ja u ni seděla dvě hodiny, poté kdyz jsem se zvedla se mi udělalo spatne a začala jsem mit velké bolesti v břiše, které se stupňovaly az do křeči. Jeli jsme tedy ihned do nemocnice a ja byla přesvědčena, ze mi neco ruplo a pujdu rovnou na sál, nemohla jsem sedět, lezet a mela jsem hrozny strach. Doktor si dal na čas a prisel az po hodině..mezi tim me sestra uložila na pokoj s tim, ze tam urcite zustanu. Nez doktor prisel, bolest me uplne presla...pak me vzal na UTZ a rekl, ze pri hodnotě hcg uz to proste musi byt někde vidět a neni možné, aby to nenašli. A opravdu to našel. Gestacni vacek o velikosti 3,5mm v děloze. Byl to obrovitansky pocit štěstí, po tom dlouhém čekání, kdy vašemu těhotenství nedává nikdo sanci. Jeste se me ptal, kdy mi byl dělán posledni UTZ a kdyz jsem rekla, ze ráno, tak se smál. Vím, ze nemáme vyhráno, ze se muze cokoli stát a mimi se nemusí vyvíjet, atd, ale pro ted je vsechno v poradku, těhotenství je staré 2-3 týdny...a ja sla zase domu. Jsem zvedava, co mi zitra řeknou, mam zase nástup v pul 8.

llenka_li
autor
10. led 2017

@tortojs v kolikatem týdnu ti testovali hcg a kdy přestali?

tortojs
10. led 2017

@llenka_li Hcg testovali až do potvrzení srdeční akce. Pak doktor řekl že jde o živé miminko a na Hcg nezáleží. Poslední kontrolu jsem měla v 7+0. Teď mě čeká kontrola 20.1.

llenka_li
autor
10. led 2017

@tortojs to koukam, mne porad říkají, ze jakmile hcg neroste jak ma, neco neni v poradku....tak se modlím...🙏

tortojs
10. led 2017

@llenka_li to mě říkali taky, že to prosperující těhotenství není, strašili mimoděložním, neustálá hrozba revize. Doktor říkal, že vyhráno není, že se může cokoliv stát, ale miminko očividně bojuje a srdíčko je toho důkazem. Uvidíme jestli bude další kontrola v pořádku. Samozřejmě se bojím, ale miminku věřím a snažím se myslet pozitivně. Navíc pokud to v pořádku nebude, stejně to nijak neovlivním.

llenka_li
autor
10. led 2017

@tortojs krásná slova, dej urcite vedet po dalsi kontrole. To mam radost, ze je šance i na dobry konec ☺️☺️

llenka_li
autor
11. led 2017

Zitra jdu na revizi s punkci, připadne laparoskopii. Hcg 1600, primář v děloze nic nenašel....😖😢😢😢😢

absintka19
11. led 2017

Leni to mi je moc lito :(

tortojs
11. led 2017

To mě moc mrzí. Já ještě také nemám vyhráno. Včera jsem byla na pohoto, protože jsem začala krvácet, ale miminko je zatím v pořádku, tak uvidíme jestli to vybojuje. 🙂

llenka_li
autor
30. led 2017

Holky bylo to mimodelozni tehu, jsem po revizi, pak proběhla punkce Douglassova prostoru, kde byla krev, takze laparo a odběr pravého vejcovodu. Jsem dnes 18dnu po operaci a vše v pohode -psychicky i fyzicky 🙂

absintka19
30. led 2017

@llenka_li ou, jeste ze jsi v poradku...je mi to lito :(

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru