icon

Hledám podporu na začátku těhotenství 2025

puraniani
2. říj 2025

Zdravím 😇 ráda bych se zeptala, zda je tu někdo v začátku těhotenství a nechtěl si třeba psát?

My se snažili o miminko 3 roky, dvakrát IUI a 1x IVF se 3 vklady a za tu dlouhou dobu jen jednou biochemické. Teď se jako zázrakem zadarilo po laznich přirozeně a jsem 6tt + 5 cca. Nicméně k minulým zkušenostem mám obavy a ráda bych si s někým psala a uklidnila se, jelikož ve svém okolí nemám nikoho, kdo by na tom byl teď podobně jako já a kromě manžela to nemám moc s kým sdílet.

Mějte se všechny krásně 🥰

strom14
2. říj 2025

Ahoj, ja jsem momentalne 14DPO. Aaaa! S IVF zkusenost nemam, ale treba i tak dokazu uklidnit. 🙂

puraniani
autor
2. říj 2025
@strom14

Ahoj, ja jsem momentalne 14DPO. Aaaa! S IVF zkusenost nemam, ale treba i tak dokazu uklidnit. 🙂

@strom14 krásný test 😇

bara07
2. říj 2025

Ahoj, já jsem aktuálně 12+4 po dvouletém snažení 🙂 na začátku léta jsme byli na konzultaci na ivf klinice, následovaly odběry a další vyšetření a doporučili mi podstoupit hysteroskopii a průchodnost vejcovodů. Zákrok proběhl v pořádku, nic neobjevili, ale doktor řekl, že se občas stane, že tam můžou být nějaké mikroskopické struktury, které nejdou vidět a tím zákrokem se můžou rozvolnit. Domlouvali jsme se, že jeden cyklus necháme proběhnout přirozeně a pak bychom se objednali na inseminaci. No a fakt se nam to podařilo přirozeně hned ten první cyklus, takže zákrok mi asi pomohl ☺️

martivit92
2. říj 2025

@puraniani držím palce ať vše dobře dopadne,🍀♥️ . My se snažili s přítelem taky přes 3 roky o mimi, nakonec se nám taky podařilo přirozeně a teď máme 6 měsíčního piškota. Ze začátku to vypadalo na zamklé těhotenství a proplakala jsem týdne v kuse než jsem šla na další kontrolu.... Přeji mnoho štěstíčka 🍀

kristina2003
2. říj 2025

@puraniani my jsme se snazili 6 let.. pred dvema lety jedno biochemicke 🙏 premlouvala jsem pritele porad na ivf jednou jsme tam uz i sedeli ale on to hrozne nechtel casto jsme se kvuli toho dohadovali.. rikala jsem si ze uz dite nebude.. ted jsme jeli koncem srpna na dovcu a prijela jsem 2 v 1 😻🩷 byla jsem na kontrole 5+6 trosku jsem si tu kontrolu vynutila 😁 a uz bylo videt i srdicko ted jsem 6+2 a doufam ze vse bude v poradku 🩷 strach je porad ale rikam si ze co se ma stat se stane a nebudu myslet na spatne veci nekdy to nejde ale stejne nic neovlinim 🍀 takze drzim pesti vsem 😻

puraniani
autor
4. říj 2025

Holky, děkuji za krásné zprávy 🙂. Přeji vám všem moc štěstí.

anonym_3f651b
7. říj 2025

Ahoj holky co myslíte?
My to máme potvrzené už, jen mě zajímají vaše názory