Hnědé krvácení v těhotenství v 6. týdnu. Co myslíte?
Zdravím všechny,
Chtěla bych se zeptat zda máte někdo podobnou zkušenost. Momentálně jsem 6tt a uz 4 dny krvácím hnědě s kousky. Není to na velkou vložku, ale intimku měním 4x denně. Beru 2x denne progesteron a nově ascoutin. v sobotu jsem byla na pohotovosti, ale jelikož nemá mimi ještě srdíčko blbě se soudí. Hematom nikdo nezmínil. Jsem 3 měsíce po konizaci čípku, že by to mělo s tím spojitost? Břicho mě bolelo jen první den, ale ne nějak moc. Teď každý den je krvácení silnějsí, ale stále jen hnedě. Bez bolestí, horečky ,zimnice. ´Vypadá to špatně že? Už jednou jsem měla zamkly tehotenství, ale bez příznaku že by se něco dělo. Je tu někdo komu to nakonec dopadlo dobře?
@anueska A je mimi v děloze? 🤔 U mě tohle bylo mimoděložní
@anueska A je mimi v děloze? 🤔 U mě tohle bylo mimoděložní
@klokanka31 ano je potvrzeno ze je
Já bych asi zašla raději za doktorem. Ale v klidu, nic se zatím neděje 🙂 Držím palečky ať je vše ok.
Já bych asi zašla raději za doktorem. Ale v klidu, nic se zatím neděje 🙂 Držím palečky ať je vše ok.
@tereza90tess kontrolu mam až zítra dřív to prej nespěchá
@tereza90tess kontrolu mam až zítra dřív to prej nespěchá
@anueska tak jak jsi dopadla ?
@anueska to me mrzi... zrovna jsem chtela napsat, že me se takto projevoval hematom, který pak mimi vzal v 7tt. Nicméně, abych Ti dala víru. Ubehly tri menstruace a v červenci rodim 🤩
Drzim palce, ať jsi v pohodě co nejdřív a vyjde to brzy 🍀
@felis to je super slyset. gratuluji snad budeme mit taky takove stesti. Jak dlouho u vas samovolny potrat trval ? prave se mi rozjel
@felis to je super slyset. gratuluji snad budeme mit taky takove stesti. Jak dlouho u vas samovolny potrat trval ? prave se mi rozjel
@anueska nevím... nejdriv ten hematom, protoze jsem spinila, krvacela, pak naskočilo srdíčko a v noci na druhý den byl potrat. Me testy nesilily od začátku, takže myslím, že od začátku to byl prostě začátek konce.

@anueska ascuritin bereš? Da se koupit v lékárně