icon

Hnědé krvácení v těhotenství v 6. týdnu. Co myslíte?

anueska
23. čer 2025

Zdravím všechny,
Chtěla bych se zeptat zda máte někdo podobnou zkušenost. Momentálně jsem 6tt a uz 4 dny krvácím hnědě s kousky. Není to na velkou vložku, ale intimku měním 4x denně. Beru 2x denne progesteron a nově ascoutin. v sobotu jsem byla na pohotovosti, ale jelikož nemá mimi ještě srdíčko blbě se soudí. Hematom nikdo nezmínil. Jsem 3 měsíce po konizaci čípku, že by to mělo s tím spojitost? Břicho mě bolelo jen první den, ale ne nějak moc. Teď každý den je krvácení silnějsí, ale stále jen hnedě. Bez bolestí, horečky ,zimnice. ´Vypadá to špatně že? Už jednou jsem měla zamkly tehotenství, ale bez příznaku že by se něco dělo. Je tu někdo komu to nakonec dopadlo dobře?

squezy
23. čer 2025

@anueska ascuritin bereš? Da se koupit v lékárně

anueska
autor
23. čer 2025
@squezy

@anueska ascuritin bereš? Da se koupit v lékárně

@squezy ano beru

squezy
23. čer 2025
@anueska

@squezy ano beru

@anueska tak jestli beres progesteron i ascuritin,tak nic více neexistuje. Už jen čekat. V prvním trimestru se krvaci dost a nemusí to vůbec nic znamenat.

wladimira
23. čer 2025

@anueska určitě bych zašla na krev jestli hcg stoupa či nikoliv

klokanka31
23. čer 2025

@anueska A je mimi v děloze? 🤔 U mě tohle bylo mimoděložní

anueska
autor
23. čer 2025
@klokanka31

@anueska A je mimi v děloze? 🤔 U mě tohle bylo mimoděložní

@klokanka31 ano je potvrzeno ze je

tereza90tess
23. čer 2025

Já bych asi zašla raději za doktorem. Ale v klidu, nic se zatím neděje 🙂 Držím palečky ať je vše ok.

anueska
autor
23. čer 2025
@tereza90tess

Já bych asi zašla raději za doktorem. Ale v klidu, nic se zatím neděje 🙂 Držím palečky ať je vše ok.

@tereza90tess kontrolu mam až zítra dřív to prej nespěchá

enikla
24. čer 2025
@anueska

@tereza90tess kontrolu mam až zítra dřív to prej nespěchá

@anueska tak jak jsi dopadla ?

anueska
autor
24. čer 2025
@enikla

@anueska tak jak jsi dopadla ?

@enikla obri hematom a zamkle tehu

mabs
24. čer 2025
@anueska

@anueska to mě mrzí

felis
24. čer 2025
@anueska

@anueska to me mrzi... zrovna jsem chtela napsat, že me se takto projevoval hematom, který pak mimi vzal v 7tt. Nicméně, abych Ti dala víru. Ubehly tri menstruace a v červenci rodim 🤩
Drzim palce, ať jsi v pohodě co nejdřív a vyjde to brzy 🍀

enikla
24. čer 2025
@anueska

@anueska to je mi lito. Drž se. 🙏

anueska
autor
24. čer 2025
@felis

@anueska to me mrzi... zrovna jsem chtela napsat, že me se takto projevoval hematom, který pak mimi vzal v 7tt. Nicméně, abych Ti dala víru. Ubehly tri menstruace a v červenci rodim 🤩
Drzim palce, ať jsi v pohodě co nejdřív a vyjde to brzy 🍀

@felis to je super slyset. gratuluji snad budeme mit taky takove stesti. Jak dlouho u vas samovolny potrat trval ? prave se mi rozjel

felis
24. čer 2025
@anueska

@felis to je super slyset. gratuluji snad budeme mit taky takove stesti. Jak dlouho u vas samovolny potrat trval ? prave se mi rozjel

@anueska nevím... nejdriv ten hematom, protoze jsem spinila, krvacela, pak naskočilo srdíčko a v noci na druhý den byl potrat. Me testy nesilily od začátku, takže myslím, že od začátku to byl prostě začátek konce.