Hnědé špinění konec 10.tt
Ahojky..predem se omlouvam za znova zakladou diskuzi ohledne spineni v tehu...Koukala sem ze jich je tu spousta ale vsechny starsiho data...Dneska koncim 10tt, a prisel nahnedly vodnaty vytok...neni to nic katastrofickeho ale proste je to...Nejvice pri konani potreby na wc po utreni...Nikde me nic neboli,nikde me nic nepicha...Je to asi 5 dni zpet co me bolelo v krizi jinak nic...Vytok je spis svetlounce hnedy,neni husty spis takovy vodnaty...Klasicky bili vytok mam od sameho zacatku tehu,ted mi prijde uplne stejny jen lehounce zbarveny do hneda...Nechci plasit,rikam si ze kdyz me nic neboli tak snad to nebude nic vazneho...Ale jsem z toho ve stresu,zvazuji zda jen na pohotovost coz se mi moc nechce ale...Urcite je tu spousta zkusenych u kterych to nic nebylo a pak i takove u kterych to dopadlo spatne...Tohle je moje prvni tehu,snazili jsme se rok,mimco je vymodlene😞a ted tohle...Muj mudrc ma dovcu a ja jdu na kontrolu v pondeli 4.1.ach jo...😞🥺
Chichi, jasná věc taky čekám na průkazku jak na nejdůležitější věc světa 😊 no už se dočkáme konečně
Tak ja se hlasim ze u me vse v poradku...Prcek odpovida 10+6 a ma 4cm.😘srdicko krasne bije...v ruce drzim prukazku a placu...za dva tydny 1.screening tak snad i tam dopadne vse dobre...dekuju vsem za podporu...
Také mi spadnul velký kámen ze srdce! Úžasná zpráva, drž se, jízda pokračuje 🙂
K tomu spineni...Mudrc rikal ze je to normalne a ze to kdyz budu spinit ja ho moc nezajima hlavne ze mimco je v poradku...ano ted to terpve bude jizda..😘🙂🙂
Tak u nás vše dobrý, ale špinění se trošku vrátilo, snad to zase ustane. Jinak prcek odpovídá 10+4 což tak nějak sedí měla jsem dřív ovulaci... Jak si dopadla ty?
Jejda dřív jsem psala nežli četla 😁
A screening mám taky za 14 dní ❤️
@holkaokomodra tak parada to mam aspon partacku 🙂jinak super ze je vse v poradku...
Přesně 😁😉
Ahoj Holky, tak u mě dle ultrazvuku furt vše dobrý, včera jsem byla na kontrole ještě u svého Mudr a pro průkaz, no a dneska ráno čerstvá krev, nejdřív po probuzení, pak jsme ještě na tři hodky usnula a po druhém vstávání zase dost krve, od ty doby už jen takový zbytečky. Nic mě nebolí, tak si říkám čím to sakra může zase být? Krvaceli jste někdo po vyšetření? Volala jsem známému gynekologovi a ten mi jen potvrdil, že nemá cenu jezdit pokud to není horší a, že jediné co bych dostala je klid na lůžku a utrogestan, což už všechno dodržuju 🙄 ale štve mě to, dneska už jsem v 11tt přesně, tak jsme doufala, že snad budu moc pomalu něco začít dělat doma 🙄 a mám strach no samozřejmě... Říkám si asi cévka, prostě podráždění po vyšetření, ale kdo ví....
@holkaokomodra tak s timhle bohuzel nedokazu posoudit ale po vysreni jsem vzdycky jen spinila..Tehotna sem poprve takze nevim co je a co neni normalni...kazdopadne pokud to bylo jen nake jednorazove krvaceni muze to byt praskla zilka...nebo taky rikal dr ze se v techto tydnech tvori placenta a zacina se prichytavat k deloze jak pracuje....tak to treba muze byt i z toho...kazdopadne na sebe davej pozor a kdyby se to horsilo tak koukej mazat na kontrolu...drzim palce at vse ok,ale kdyz bylo vse ok na kontrole vcera tak verim ze to bude v poradku...dej vedet..
Díky, věřím, doufám, cítím se celkem klidná tak snad intuice funguje, zatím se krvácení uklidnilo, ozvu se 😉

@holkaokomodra no a to je prave ono co me znervoznuje...ze zamkle vlastne nijak vunec nepoznas...ale zase mas pravdu🙂...to by se clovek musel bat uz opravdu vseho...snazim se na to nemyslet ,a pomalu se zacinam tesit az mi poroste brisko a budu v ruce drzet prukazku...to mi pak uz dojde,ze ze me bude vlastne mama🙂