Homeopatika na nevolnosti. Máte zkušenost?
Zdravím holky 😀 chtěla jsem se zeptat, jsem v 8 tt a každé ráno zvracím žluč a když do sebe něco nacpu nebo se napiju tak to okamžitě letí ven.. uleví se mi až tak odpoledne, že už nezvracím ale blbě je mi furt.. ani žádný zázvorový lízátka atd nepomáhají..
Už jsem zhubla 3kg a nebaví mě to😀 a taky se hlavně bojím o prďolku, když v sobě nic neudržím...
Máte nějaká zkušenost s nějakými homeopatiky? Je strašně moc druhů a já se v tom prd vyznám😀
Děkuji za rady🙂
@terkezz Zase teď máš pestrou škálu informací o homeopatikách🙂
@priefi Já jsem si ze zvědavosti dala do googlu, co to je ten Torecan, vyskočil mi tam i odkaz z wikipedie "Thiethylperazin je antiemetikum ze skupiny fenothiazinů. Ačkoli nikdy nebyl licencován ani používán jako antipsychotikum, může mít takové účinky" tak asi proto.
Když člověk začne číst příbalový letáky, tak si říkám tvl, to bych radši neměla brát...
@levandule_k no to teda, příbalováky že kolikrát totálně odradí... Mi to nedá, ale když to je antipsychotikum, tak jako ty nevolností, to je psychicky problém? Jakože cože?
@levandule_k ale je pravda, že během 1.porodu mi dali "injekci pravdy", aby mi buď zastavili falešné poslíčky, anebo, aby se rozjel porod a abych se začala otvírat. Koukala jsem se pak, co to bylo a taky antipsychotikum.
@priefi Nemám tušení, jak Torecan přesně působí, já jsem farmacii nestudovala, já se věnuji financím. Mám základní přehled v bylinkách a psychosomatice a to mi stačí pro moje zdraví 🙂 Torecan se používá se na široké nevolnosti viz tady https://www.lekarna.cz/torecan-50x6-5mg-obalene...
Celkově jsou nevolnosti v těhotenství záhada, pokud dobře vím, tak se nezná jejich příčina. V knížce Tvoje dítě, šance pro tebe (oblast osobního rozvoje) autorka píše, že nevolnosti v těhotenství nastávají, když nějakým způsobem nejsi srovnaná s těhotenstvím např. "musím" přerušit kariéru kvůli dítěti, velký strach z porodu, nevlezeme se do našeho 1+1, do jaké šílené doby to dítě přivádím atd. Když je v tobě určitý vnitřní rozpor, na dítě se těšíš, ale je tam nějaké ale, třeba jenom strach, jak to zvládneš. Mně to dává smysl, ale není to nijak potvrzené a nerada bych někomu podsouvala myšlenky. Nicméně to, že @terkezz zabral Torecan dává v tomto kontextu smysl.
@terkezz ty jo, mě gyndař v září napsal čípky torecan a v lékarně mi řekli, že už se od února nevyrábí a že tablety co se polykají nejsou vhodné pro těhotné 🤔 v nemocnicích asi mají jiné zdroje.
Tak snad ti to vydrží 😊 Se nedivím, žes prchala 😂 Mě gyndař taky posílal do nemocnice, ale ta představa ležet tam a ještě chytit covid 😂 Tak jsem radši ležela doma a asi i z pohrůžky nemocnice se mi to radši zlepšilo 😂😂😂
@levandule_k já třeba u mladšího jako tako takové ty klasické nevolností, ale celé těhu jsem měla extrémní problémy s pachy, když jsem určitý smrad, co jsem nesnesla, cítila, zvracela jsem úplně vše, co jsem v sobě měla, klidně xkrat denně
@priefi To muselo být menší peklíčko.
@levandule_k spíš větší... Když tak písnu SZ proč...
@priefi Klidně napiš.
@levandule_k poslala jsem Ti SZ 😉

@terkezz po tom Torecanu ustaly nevolnosti? Ty jo... A já se tomu u mladšího bránila zuby nehty 🙈 kdybych věděla 😅