Jaká je šance na vývoj těhotenství bez viditelného plodu?
Ahoj holky, četla jsem mnoho diskuzí ale nedá mi to se nezeptat. I když si myslím, ze naděje už není. Takže poslední ms 31.3.2025, dle bazální teploty počítám ovulace mezi 12-14.4. Dnes bych tedy mela byt 8+0 a neni videt plod a srdíčko uz vůbec ne. Prý mam gestacni a zloutkovy vacek. Zloutkovy vacek odpovídá 6+6. Dneska mi doktorka nabrala hcg, ve středu jdu na druhý odběr a o na kontrolní utz. Říká, ze uz by prostě melo byt vidět srdíčko. Případně ve čtvrtek dostanu i s výsledky hcg zadanku do nemocnice. Je nějaká šance, ze se bublina vzpamatuje a ukáže se? Jaké jsou vaše zkušenosti? Během posledních 3 týdnů jsem dvakrát malinko špinila. Opravdu jen lehce, dostala jsem gynprodyl. Jinak je to druhé tehotesntvi, první před 9 lety naprosto v poradku. Tohle me tedy dost zasáhlo. Predem dekuji za odpověď
Naděje umírá poslední. Třeba byla ovulace později. V 8.tydnu už by mělo tlouct srdíčko, nezbývá než čekat. Hodně štěstí 🍀
@macik84 přesně ;)
@petrapospisilova dvakrát se mi stalo, že mi nesedělo těhotenství podle MS - hodně pozdní ovulace.. nakonec jsem měla i dva termíny porodu asi 14 dnů od sebe.. držím palce 😉
Já mám zkušenost s anembryomolou. Obaly se vyvíjely, ale nebyl přítomen plod. Šla jsem bohužel na revizi.
Já mám zkušenost s anembryomolou. Obaly se vyvíjely, ale nebyl přítomen plod. Šla jsem bohužel na revizi.
@hennrietta něco takového dnes právě zmiňovala i doktorka. Tak uvidíme. A mela si potom ještě další miminko?
@macik84 přesně ;)
@petrapospisilova dvakrát se mi stalo, že mi nesedělo těhotenství podle MS - hodně pozdní ovulace.. nakonec jsem měla i dva termíny porodu asi 14 dnů od sebe.. držím palce 😉
@dashyyy no ja mela prvni tehotensntvi právě uplne ukázkový. Vyloženě tabulkový. Tak ted jsem z toho docela špatná
@petrapospisilova Měla jsem to podobně, skončilo to potratem. Myslím, že jsem tehdy šla do nemocnice na tabletku (potratila jsem vícekrát, tak už si nejsem jistá, co zrovna tehdy následovalo). O pár let později se mi narodil zdravý syn 😉
@dashyyy no ja mela prvni tehotensntvi právě uplne ukázkový. Vyloženě tabulkový. Tak ted jsem z toho docela špatná
@petrapospisilova neboj....❤️ Já jsem taky potratila ☹ potom, co jsme čekali na miminko dva roky. Bylo to moc smutné, ale naštěstí jsem potom otěhotněla znovu a mám už dva školáky. Teď si už ani nevzpomenu. Doktor mi tenkrát říkal..přece chcete zdravé miminko a tady to příroda vyřešila za vás, příště už to dopadne dobře. Hodně mi ta slova tenkrát pomohla.
@hennrietta něco takového dnes právě zmiňovala i doktorka. Tak uvidíme. A mela si potom ještě další miminko?
@petrapospisilova Potom se mi rozjely problémy, které s tím mohly a nemusely souviset a museli jsme podstoupit IVF. Avšak problémy byly na mé i manželově straně.
Myslím, že potratů a biochemických těhotenství prodělalo spousta žen a většina nezůstala bezdětných.

Naděje umírá poslední. Třeba byla ovulace později. V 8.tydnu už by mělo tlouct srdíčko, nezbývá než čekat. Hodně štěstí 🍀