icon

Je naděje na objevení srdíčka v 7 týdnu?

karoliiina20
19. zář 2024

Ahoj holky včera jsem byla u doktora . Podle ms mám být 8+6 ale měla jsem asi později ovulaci. A doktor řekl , že jsem v 7 týdnu a ze se mám připravit na to nejhorší :/ ze tam není srdíčko . Objednal mě na pondělí s tím ze když tam nebude srdíčko tak mě pošle na revizi . Ale jsem z toho strašně špatná . Myslíte že je stale naděje, že to srdíčko tam v pondělí bude ?

Strana
z2
pampeliska1313
21. zář 2024

@karoliiina20 ja mam pocit ze právě kolem toho 8tt, ze to nebylo driv a on me uklidnoval.) prislo mi a vsude sem cetla ze uz tech 6-7tt max jinak problem, ale ze mi to vyvracel. Tak přeju štěstíčko.🙂

karoliiina20
autor
21. zář 2024

@pampeliska1313 děkuji 🙂 v pondělí dam vědět jak to dopadlo . Doufám ze tam to srdíčko opravdu bude ..

felis
23. zář 2024

@karoliiina20 Ahoj, tak jak to dopadlo? 😉

karoliiina20
autor
23. zář 2024

@felis ahoj špatně :( není srdíčko a plod neroste . Dal mi týden ze třeba to odejde samo a nebo se za týden domluvíme na revizi . Vůbec nevím co mám dělat a cítím se psychicky úplně na dne .

felis
23. zář 2024

@karoliiina20 To mě moc mrzí. Pokud plod neroste, tak už moc nevěřím tomu, že by srdíčko do týdne naskočilo. Věř mi, že moc dobře vím, jak Ti je. Nedá se, dělat nic, než jít dál. Prostě hledět dopředu. V případě špatných životních událostí je na životě fajn to, že jde naštěstí dál... Ona je jedna pořádná revize lepší, než Tě nechat krvácet pak několik týdnů... a pak zjistit, že je stejně potřeba. Před revizí jsem byla její odpůrce, ale pak jsem zažila tu bolest a byla jsem ráda, že je vše za mnou. Tělo se dalo zpět do formy po 4 týdnech (naskočila MS i normální sliznice). A psychicky doporučuju terapii. Na profilu nepíšeš odkud jsi. Dělám regresi, ale to chce osobně, když bys chtěla. Když tak napiš soukromou zprávu. Anebo můžeš vyhledat nějakého psychologa u vás ve městě.... Určitě s těmi pocity nebuď sama. Věřím, že i tady na Koníku jsou holky, co prožily něco podobného, krom mě, a mají doma vytoužené zdravé dítě. Mám možná trochu výhodu, že mám už dceru, sice jí je skoro 17 let, ale její mimi a batolecí období jsem si moc neužila (dodělávala jsem si školu, pak jsem dělala další školu, atp.), ale přesto je to asi něco jiného, než když bych jí neměla.... Každopádně platí, že na to nejsi sama. Myslím na Tebe.

karoliiina20
autor
23. zář 2024

@felis psala jsem ti zprávu .

oveckaluky
23. zář 2024

@karoliiina20 Z vlastní zkušenosti - namluv sama sobě, že když ještě nebylo srdíčko, nebylo to ani miminko... mně to pomohlo...

mackys
23. zář 2024

@karoliiina20 jestli chceš, můžeš mi napsat.
Já si prošla tím stejným (nebo aspoň hodně podobným) jako ty teď o prázdninách.

vendulis
5. říj 2024

Holky kdysi běžně měly ženy spoustu dětí, kde dvakrat potratily, jednou porodily, dvakrat potratily, jednou porodily, není to známka ve škole. Děje se to běžně i teď. V šesti týdnech není co řešit a můj gyndař se se mnou reálně bavil až v třetím měsíci po prvním screeningu....

Strana
z2