Je normální píchání v podbřišku na začátku těhotenství?
Mám pozitivní TT, na kontrolu jdu až v půlce ledna. Mám teď ale občas píchání v podbřišku, když třeba vstanu, nebo se prekulim v posteli. Je to normální? Občas cítím i tlak na pravém vaječníku. Jestli nemám jít raději na ultrazvuk pro kontrolu
Tak pokud byl teprve pozit test, tak stejně na ultrazvuku nic neuvidí, ale mě pichalo v podbřišku strašně, dokonce i jakoby silná křeč
@jjasmina tak jsem hned klidnější 😊 Jak je to poprvé, tak jsem se hned děsila každého píchnutí nebo bodání.
Já jsem při prvním těhotenství necítila nic, ale při druhém mě taky píchalo v podbříšku a všechno bylo v pořádku 😉
Je to naprosto normální 🙂 Vše se napíná, děloha roste a vše se roztahuje, aby bylo místo 🙂 Já jsem teď ve 21. týdnu a stále cítím občas píchání v podbřišku nebo v tříslech... Zvlášť, když třeba dřepím a stoupnu si... Pokud to nejsou vyloženě křeče nebo to není moc bolestivé po delší dobu, tak je určo vše v pořádku 🙂
Jj často. Z počátku me pichalo v podbřišku docela dost, že jsem byla přesvědčena že to musím dostat. Nyní končím 15tt. Preju dobrý a pohodový těhotenství a hodně zdraví.

V začátku těhotenství je to normální. Vše se tam napíná, já to měla úplně stejně a teď jsem 11+5tt to přejde.😊