Jsem v 5. týdnu těhotenství. Je někdo také v tomto týdnu? Jak se cítíte?
Ahoj,zakladam diskuzi,rada bych našla na pokec holky,ženy,které jsou teď 4+ .. tt,prostě na samém začátku těhotenství..Jak Vám teď je? A co cítíte?
Ja jsem dnes 4+6 a k dr. jsem objednána uz na úterý 15.10. prostě to tak dr. chtěl..Mě to připadá brzo..Jinak me hrozně bolí prsa,mam je asi o velikost větší,ráno sem tam trochu nevolnosti,spíš pocit jako bych nejedla celý den..A nespim,vzbudim se ve 3 a tím to končí..No a ta snídaně..snídaně třeba i 2 hodiny než to do sebe vůbec dostanu..
Jo holky, to se mi taky stava, s tim spanim... bud nemuzu usnout do 2 rano nebo se v 5-6 vzbudim a uz neusnu... ale spatne mi zatim neni vubec, hlad mam, ale chut moc ne... je to divne...
@teplaka1 jee, to mas uz pozitri... drzim palce 🙂
@jako_mala_holka tak z krve už to mam potvrzené měla jsem 4tt a měla jsem HCG 413 a test byl hodně silnej uz v den MS,měla jsme ale silný bolesti břicha a problém s mocovym mechyrem tak jsem byla na vyšetření u gynekologa a tam mi to řekl 😊
@teplaka1 ahaa... tak hlavne at je vsechno v poradku 🙂 no u meho dr je stejne vzdycky dlouha cekaci lhuta, tak jsem rada, ze jdu uz toho 23., ale nejradsi bych tam nabehla uz zitra 😀
@jako_mala_holka tak to chápu,ja to znám,kdybych neměla ty problémy tak bych tam nešla a taky bych musela čekat..A kdy sis dělala test a nebo sis delala i kontrolu jestli sílí?
ahojky, ja jsem dnes 5+0 vcera se mi hrozne motala hlava a bylo mi na zvraceni....to si toto nepamutuji u prvni dcerky u ni jsem to mela bez problemu to jsem ani nevedela ze jsem v tom...
nevite spis o nake skupine na cervnove miminka 2020???ja ji hledam a nemuzu ji najit
@teplaka1 test jsem delala 5.10, to jsem mela jeste skoro tyden do ms a uz byl duch, 10-11dpo... a posledni predevcirem, carky uz byly stejne silne... silil krasne 🙂 dneska jsem cca 18-19dpo, testy uz nedelam
@jako_mala_holka tak pak napiš jak si dopadla u dr.. 😊
@teplaka1 jasny 🙂
@jako_mala_holka taky se k nam pridej 😉
Uz jsem taky v cervnovkaaach 🙂))
@lucinkaab jsem tam
Taky. 👍
@teplaka1 Ahoj, ja jsem dneska 6+0 a citim se teda naprosto mizerne. Plet mam samy bedar, vypadam hur nez v patnacti 😃 Do toho jsem nachcipana, pred dvema dny mi zacaly nevolnosti, porad bych spala a kazdou chvili brecim😔 31.10. jdu na kontrolu, tak zkusim poprosit o neschopenku, protoze delam 12 hodinove smeny a v tomhle stavu nejsem schopna nic. Takze doufam, ze mi ji napise 😃 Jinak drzim palce vsem ostatnim tehulkam, snad na tom jste lepe 👍
Ja jsem dneska 5+6 a asi pred 4 dny mi zacaly nevolnosti,dneska uz uspesne i zvracim.Silene me boli prsa,nemuzu ani spat na brise.Nemuzu spat v noci,strasne jsem unavena a hrozne se zadychavam a to jezdime na kole a ted v tom osklivem pocasi chodim na pasu,takze zadmy povaleci 🙂 jo a jsem nafoukla jak balon 🙂 V utery,za dva dny jdu na prvni kontrolu,tak jsem trochu nervozni 🙂 tak at nam holky rostou a zvladame to
Ahoj holky ja jsem dnes 6+0 ráda se k Vam pridam.. Chybí mi s někým pokecat.. Mam dvě deti, 14 a 8 let. Třetí miminko je vymodlene.. Mela jsem první ultrazvuk v 5+4 a zatim jen smouha v dutince. Další ultrazvuk az 31.10 nekonečné čekání. Ja nespím v noci vůbec je to hrůza, a přes den padám na hubu. Někdy usnu odpoledne takže to je konec. Zvracela jsem jen jednou ale každý den mě bolí břicho.. Tlaky, tahani, njn děloha maká..

Ahoj, jsem 5+4tt, ale ovulace byla o neco pozdeji, takze mimco bude trosku mladsi 🙂 jinak se teda citim fajn, mam akorat citliva prsa, obcas me poboliva bricho jak pred ms a vsechno me rozbreci, nekdy brecim jen tak bez duvodu :D jinak mi zatim nic neni... co ty? A kdy pujdes k dr? Ja az skoro za dva tydny, jsem z toho nervozni, jestli je vse ok...