Jsem ve 4-5tt, lékař mě objednal až za 3 týdny
Ahoj holky. Co mam delat ? zjistila jsem ze jsem tehotna. Posledni menstruace byla od 2.6.-6.6. podle digitalniho testu jsem ted v 4-5. tydnu. Hned po zjisteni jsem se chtela objednat k lekari ale ten me objednal az na 30.7. mam vazne velky strach, ze se neco za tu dobu stane. Budu moc rada za kazdou radu.predem dekuju
@chupavogel tak uz zitra co 🙂 jak tu holky psaly, objednana si dobre, doktor by stejne nicemu nepomohl, pokud by na utz nic nevidel. drzim palce
@ivetkavysocina asi vazne zalezi na ultrazvuku, protoze jsem videla v 6+5 tt jak tam vazne neco je a skoro se to podobalo na maleho clovicka 🙂) jdu zitra a mam strasne obavy...co kdyz tam nic nebude videt nebo mi pan doktor rekne ze to je falesna brezost :D :D :D kdyz tak dam vedet jestli jsem doopravdy normalni. Jinak blahopreju snad si to uzivas..ja teda este neumim ale snad i na mne prijde rada 🙂 zitra jsem v 7+5 tt teda kdyz to nepocitam spatne
@ducik jooo :D konecne ... je to tak dobre...zitra doktora nepustim k slovu jak mam hodne otazek. 🙂 mockrat dekuju
@chupavogel to už bude vidět 🙂 Mě zítra čeká 1 screening 🙂 Zítra je náš velký den 😎
Držím pěsti
@deelayces tak to taky drzim pesti 🙂 at to vsechno dopadne dobre 🙂 dej vedet jaky to bylo a jestli je vsechno v poradku 🙂
Volala jsem doktorovi zhruba ve stejnou dobu, jako ty. Taktéž mne neobjednal hned. Na první kontrole jsem byla v 8tt. Ničeho se neobávej, funguj jako doposud (samozřejmě mimo alkoholu), užívej a těš se na první fotku 🙂
já myslím, že je to uplně normální, já šla u obou těhotenství až v 8tt k dr. aby tam něco vůbec bylo vidět a taky aby bylo už srdíčko 🙂
@chupavogel super 🙂
@chupavogel a kolik si dle ultrazvuku?? a gratuluji ;)
@ivetkavysocina mockrat dekuju a podle uktrazvuku jsem 7+5 tt dneska 🙂
@chupavogel gratulace 🙂 my jsme taky dopadli dobře, foto na mém profilu :D 😀
@chupavogel tak to moc gratuluji, čekání se vyplatilo 🙂
@chupavogel také moc gratuluji. Jsem ve stejné situaci a k doktoru jdu 4.8. Chtěla jsem se zeptat, obdržela jste již těhotenskou průkazku? Fazolka je krásná, těším se na tu naší 🙂
@kissinka052 ne tehotenskou prukazku mi pan doktor udela na pristi kontrole. mozna uz pri prvni casti screeningu 🙂 dekuju mockrat
@chupavogel děkuji za odpověď 🙂 jen užívejte. Je to krásný pocit, až na ty moje nevolnosti... 😒
@kissinka052 neni vubec zac 🙂 ja to taky nezvladam. Kdyby to aspon netrvalo od rana do rana tak by to bylo v pohode. Ale kazdy to ma jinak no hold nejsem po mamce. Dva krat dvojcata a nebylo ji blbe vubec jen rikala ze byla unavena a spala.
@chupavogel @kissinka052 holky buďte rádi za nevolnosti, já právě žádný příznaky nemám a je to hrozný, protože vůbec nevím, jestli se ve mě něco děje 😒 a tak se nemůžu dočkat další prohlídky u doktorky, která bude teda až 26. 8. 2015 🙂
@ivetkavysocina rekla si to doktorovi ? Podle me by nemelo byt neco v neporadku moje maminka kdyz cekala me a brachu (dvojcata) tak ji vubec spatne nebylo a vsechno v poradku a narodili sme se v pohode. Ja prave bych chtela nejakou ulevu. Zatim mi je spatne od rana do rana, nedokazu nic snist vsechno mi smrdi a nic nedokazu uvarit. Je to neprijemny. Zadny pocit ulevy. Jsem z toho vycerpana
@ivetkavysocina
@chupavogel tak jsem dneska byla u doktora a dostali jsme tehotenskou prukazku. 😍👶👧🏻Další kontrola nás čeká 31.8. 😍 je to krásný pocit. Jinak jsem si našla na netu, ze pomáhají lizatka pro nevolnost v těhotenství a musím doporučit. Koupila jsem je v lékárně . O víkendu jsem si bez problému užila svatbu moji kamarádky až do noci 😇 Jinak není opravdu co závidět, ta nevolnost je hrozná ... Při kupovani pranicka na svatbu okolo mě prosel pan, který tak zapachal potem, ze jen hrdost mi pomohla ustát tu nevolnost. Malém jsem se pozvracela v papírnictví. Můj pocit bych nepřála nikomu...
@kissinka052 lizatka mi vubec nepomahaj. A gratuluju 🙂 ja ji dostanu az pri dalsi kontrole snad. Ja se pozvracela v busu. Neslo to zastavit a ani oddalit. Nemela jsem pytlik.... Takze ten muj pocit bych taky neprala nikomu
@chupavogel ty brdo, tak snad to brzo přejde a bude lip.. Paní lékárníci mi nabízela jeste nějaké cucave tabletky, ale to bude na stejno...chjooo, nejhorší je, ze to na nás není jeste poznat, takže to je fakt hrozny. Doufám, ze Te lidi kolem pochopili a jestli ne, tak si z nich nic nedělej.
@kissinka052 ja vystoupila na dalsi zastavce jsem de dtydela nekdo tam neco mlel ale bylo mi to jedno. A dekuju. Uz at to skonci. Zadny pocit ulevy jsem z toho vycerpana. Do toho mam rovnatka a ty zuby bolej ukrutne a panadol, paralen a jiny para blbosti mi vubec nikdy nepomohlo.
Koukám, ze jsme na tom dost podobně. Mě čeká příští týden trhani moudraku, tak jsem na to zvědavá, prý musí pryč... Docela se toho bojím, ale nepripoustim si to 😔 tak uvidíme . Až budes mít zase nějaký info, tak budu rada, když píšeš 😊😉 měj se krásně a ať Tě fazolka moc netrápí
@kissinka052 dekuju moc 🙂 ja tobe taky preju aby to slo jako po masle. Neboj to zvladnes a pak uz jenom uzivani tehu 🙂 bude vsechno dobry a dam vedet 🙂 ty se urcite taky ozvi 🙂
@kissinka052
@chupavogel Tak jooo, odvolávám, jsem ráda, že mi není zle 😀 jen se mi teď zvedá žaludek při pomyšlení na jakýkoliv jídlo, tak furt něco vařim, co si myslím "mám na to chuť" sním pár porcí a už se mi tělo příčí 😒 (ale furt naštěstí žádné zvracení) možná se taky preventivně zeptám na lízátka. já naštěstí do práce jezdím autem, tak cestou přemýšlím, kde bych náhodou zastavila, v autobuse se mi dělá špatně od malička, tak to už bych teď asi nedávala vůbec 🙂
už chci taky průkazku 😕 doktorka slíbila na druhé kontrole 26.8. 🙂
@ivetkavysocina ja teda o den pozdejc nebo v prvni casti screeningu doktor rikal, ze mi ji udela na screeningu. tak to je dobre ze nezvracis 🙂 a s tim jidlem to mam to same. 🙂

já bych se radovala a užívala si,že jsem těhotná, není důvod mít strach, kontrola je třeba až po 6tt, takže setřička objednala správně, nikdy dříve než po 6tt jsem se na kontrolu neobjednávala, a to jsem po gynekologické stránce nemocná a mám za sebou 3 těhotenství🙂 s manželem či přítelem bych se radovala, a těšila se na nádherné období těhu🙂