icon

Kdo od sebe má děti dva roky?

paja_
28. čer 2019

Ahoj holky tak po dvou měsících se nám povedlo. Chtěla jsem se zeptat máte nějaká nebo budete mít děti od sebe dva rokY?

paja_
autor
•
28. čer 2019
kac9
•
28. čer 2019

Ahoj 🙂 my budeme mít přesně 2 roky 🙈😁 syn je zářijový (22.) a dcera se má také narodit v září (termín mám 23. 😂) ☺

paja_
autor
•
28. čer 2019

@kac9 a můžu se prosím zeptat jak budeš řešit kočárek? Jestli budeš pořizovat sourozenecký? Nebo jen pro dceru?

kac9
•
28. čer 2019

@paja_ Jen pro dcerku, syn je statný chodec 😁 ale známá má také po dvou letech a měla sourozenecký... asi bych se řídila tím, jak to dítě zvládá, zda poslechne, jde za ruku a tak 🙂 maximálně jsme s manželem říkali, že pořídíme to přídavné stupátko ke kočárku, ale toť vše... jsme dost i nosící, takže když budou bolet nožky, nosítko nebo šátek to na chvíli jistí 😊

nafreya
•
28. čer 2019

Já mám děti od sebe dva roky a 16 dní 🙂

sudylichozrout
•
28. čer 2019

Mam holky rok a tri ctvrte od sebe. Zahul, ale jde to 🙂

chumlee71
•
28. čer 2019

Teď nás to taky čeká tak jsem zvědavá 😁

patmouse
•
28. čer 2019

Mam od sebe deti 2 roky a 24 dni. Mladsimu zitra bude 9 mesicu. A momentalne je to teda fakt silny kafe! 🙈🙄😃

sabcav
•
28. čer 2019

@paja_ já mám starší holky od sebe 22 měsíců a mladší holky 23 měsíců (3. se narodila, když starším bylo 7+5, 4. když jim bylo 9+7+2, a teď jim momentálně je 10+8+3+1 ), za mě sourozenecký kočárek ano, i kdyby to mělo být jen třeba na půl roku ...člověk potřebuje být někde včas, dvouleťák se věčně zastavuje u každého kamínku, větvičky, loužičky apod., taky moc nechodily (naučila jsem si je během těhotenství na kočárek, když samy toho moc neušly a já jsem měla rizikové těhotenství a zákaz nosit cokoliv těžšího, než 5 kg, tak abych je nemusela nosit, chvilku šly, chvilku se vezly ) , taky neřídím, takže když jsme byly někde limitované časem na vlak, autobus, prostě šla starší v rámci urychlení do kočárku, aby nám to neujelo a nebyl problém. Nebo třeba výlety přes oběd, když byla dvouletá unavená, normálně usnula a spala v kočárku, za mě velká spokojenost 😉 .

Teď už kočárek nepotřebujeme, tak ho prodávám 🙂 : https://www.modrykonik.cz/market/kocarky/m582nc...

zuzan88
•
29. čer 2019

Myslím si, že 2 roky už je paráda... Náš čeká rozdíl 14 měsíců...🙈

oveckaluky
•
29. čer 2019

@kac9 Třeba se vám to povede jako nám, dceru s dvojčaty dělí na den přesně dvanáct let. 😊

sus3nka
•
29. čer 2019

Nás to taky čeká, budou mít rozdíl 23 měsíců.

lajla
•
29. čer 2019

Mám 2roky a pak 20 měsíců i..vždy sourozenecký, nejlepší je donkey, pak plus stupátko

kac9
•
29. čer 2019

@oveckaluky Juuu 😍 to je krásný 😊 mě taky každý říká, že třeba dostane syn, sestřičku k narozeninám 😁

astyna88
•
29. čer 2019

Ja mam kluky od sebe 20 m 😊 starsi byl dost sikovny, odnaucil se plenkam, sam se vyzul, vysvlekl, najedl, odnesl zpet, uklizi po sobe. Takze tam jsem pak byla vic v pohode 😊 zkus se na to taky zamerit, dost ti to usnadni pak praci o dve deti, temer dvojcata.

Kocarek jsem nekupovala zadny spesl, syn od roku uz chodil venku, nebo na odrazedle. V kocarku uz nechtel byt. To je hodne individualni.

hanulkaha
•
29. čer 2019

My mame dva roky rozdil 😉 prvniho syna 2.5 a ted druheho 8.5. 💙
A starsi uz nejakou dobu vsude chodi pesky nebo na odrazedle...

zlatoja
•
29. čer 2019

Nas to ceka za cca tri tydny, rozdil bude necelych 23 mesicu. Kocarek porizovat budu, je to jedine misto, kde starsi spi.

kreatura
•
29. čer 2019

Mám dvojčátka a dcerku, jsou od sebe 2 roky a 2 měsíce - téměř přesně, bez 2 dnů.
Kočárek jsem niják neřešila, protože kluci chodí krásně, sami od roku a půl - nepoužívali jsme kočárek, ani když jdeme na hory, tak nechtějí poponášet, ze začátku jsem přemýšlela o skejtu ke kočárku, kdyby nemohli, tak ať se popovezou, ale není problém, když někam jdeme, tak buď se drží kočárku - každý z jedné strany a nebo když mám malou v nosítku, tak se mě drží za ruce 🙂
Ale každé dítě je jiné, kluci tak od roku kočárek by nepoužívali vůbec, já jsem chtěla, hlavně, protože jsem jim ještě nedůvěřovala v chůzi u silnice.. 🙂 A měla jsem strach, aby mi někam neutekli, nebo tak.. 🙂

jitkaem
•
29. čer 2019

Ja mam deti od sebe bez dvou tydnu rok a je to hukoooot 🤣🤣🤣

chumlee71
•
29. čer 2019

@jitkaem 😱