Kdy bude na těh. testu testovací proužek stejně sytý jako kontrolní?
Podívej se do návodu toho testu... U většiny testů je v návodu napsáno, že testovací čárka NEmusí být stejně silná (jinak je to u ovulačního).
já měl stejně silné čárky 21DPO na 10kovém testu... zkus jiný, jestli ti jde o pěknou fotku na památku....pokud jsi ale z toho jen nervózní, tak nebuď a užívej si těhotenství 😉
Já stejně silnou čárku neměla nikdy a těhotenství bylo v pořádku.Tohle je to poslední čím bych se stresovala😉
Diky moc holky za odpovedi. Uz se tim tedy nebudu radeji zabyvat 😄 pockam si na to utery.
@helenas92 urcite byt stejny jako kontrolni nemusi... ja si delala tenkrat test poprvy a spatne si precetla vysvětlivky testu tak sme to brali ze nic.,pak jsem ale za pul hodiny letela si to precist znovu a delala nasledne dva testy pote a byl tam tmavej a svetlounkej prouzek...

@helenas92 myslim, ze nemusi. Ja teda carku mela stejnou, ale s tutim testem nemam zkusenost. Pokud chces mit stejnou testovaci carku s kontrolni tak zkus koupit jiny test 🙂 ja mela od dr.maxe prouzek a z Benu lekarny takovej v plastu 😉