Kdy určí pohlaví miminka?
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, kdy je nejdřív možné zjistit pohlaví miminka? Až při velkém UZ?
A existují nějaké testy, které to ukážou třeba z krve? Četla jsem o Baby Gen testu, ale google mi našel jen samé slovenské stránky a články.
Nemáte zkušenost?? 🙂
@lmartinkova85 tyyyyjo, no taky bych to brala, protože mám sto chutí naběhnout do obchodů a začít nakupovat 😀
@miskamysicka ja ani ted ve 37tydnu nevim co cekame 😂😂 je to stydlin a za celou dobu se neukazalo a to mam rizikove takze utz co 14dni a pak uz 1x tydne a proste nevime 😂
Já to věděla od 16 týdne, když jsem se ptala jestli se to ještě může změnit, tak prý těžko že z kluka se už holčička neudělá.
No nám rekli uz třikrát holčičky. Cekame dvojčata a porad se tam melou. Tak kdyz zo rekli uz třikrát tak snad jim mužů verit 😂
mě asi po 1 screeningu v poradně teď přesně nevím jaký to byl týden . Malá se nechtěla ukázatale doktorka řekla že na 100% holka a do teď je to holka na 2 screeningu už nám i ukazala pěkně pipinu a manžel se rozloučil s vytouženým klukem :D jinak proč nechceš počkat až ti to poví mě přijde zbytečné vyhozené peníze za nějaké testy atd .
Kolem 12.tydne se pohlavi dotváří. Od 13. Tydne pri 1.screeningu se da poznat. Mne v obou případech rekli pohlavi. U dcery ve 14.tydnu se stoprocentní jistotou, u syna ve 13.tydnu s velkou pravdepodobnosti. Driv to poznat nejde.
No a taky se musi chtit deti ukazat. V mem pripade se obe ukazovaly pekne.
Takhle jsem to nemyslela, ze bych sla ted na test. Ale kdyby mi doktor nemohl rict pohlavi - prave kvuli tomu, ze by se teeba miminko nechtelo ukazat, tak abych nemusela cekat buh vi jak dliuho, az se uraci otocit.😀

Mozna nebudete věřit u druhého mi v 10tt dr řekl ze to bude kluk a byl...asi ostří zrak 😂