icon

Kdy začít používat Angelsounds?

15. kvě 2026

Kdy začít používat angelsounds? Jsem v 10tt a neslyším nic, je to tím, že plod je stále strašně malý?

xnikax1
•
15. kvě 2026

Já zkoušela ve 13 týdnu a slyšela jsem..ale fakt hodně nízko.

reeeza
•
15. kvě 2026

Musíš pŕiložit hodně nízko, skoro ke stydké kosti

autor
•
16. kvě 2026
@reeeza

Musíš pŕiložit hodně nízko, skoro ke stydké kosti

@reeeza no, to dělám 🙈

klika1881
•
17. kvě 2026
@anonym_autor

@reeeza no, to dělám 🙈

@anonym_autor ja prvni dcerku slysela kolem 11-12 tydne .. druhou az nekdy 16-18tyden. Mela sem placentu vpredu a hodne to tlumila. A pozor.. cetla jsem ze to muze i skodit.. jaou nazory ze ano a nazory ze ne.. tak jen radeji neprehanet ☺️

rebe
•
17. kvě 2026

Když jsem kupovala Angelsound, bylo na obalu uvedené doporučení od 14. týdne. Teď už ho tam nedávají?

evawest
•
18. kvě 2026

Ja bych nedoporucila vubec, nevis, jestli poslouchas srdicko nebo placentu nebo pupecni snuru. A kdyz nic nenajdes, zbytečně budeš ve stresu.

mabs
•
18. kvě 2026
@evawest

Ja bych nedoporucila vubec, nevis, jestli poslouchas srdicko nebo placentu nebo pupecni snuru. A kdyz nic nenajdes, zbytečně budeš ve stresu.

@evawest souhlasím

drep
•
18. kvě 2026

Doporučení amerických gynekologů je obecně proti používání domácích USG, benefit není. V prvním trimestru je doporučeni se jim vyvarovat zcela. Obecně se nikdy nepotvrdil škodlivý efekt, ale protože má doppler vyšší energii než klasicky b-mód, je obava ze zahřívání tkání a mechanického poškození tkání.
Prakticky ačkoliv jsem v práci obklopená ultrazvuky a mám erudici k jejich použití (na áru máme víc ultrazvuků než propisek), tak jsem za svá tři těhotenství nikdy sama sobě sono nedělala.