icon

Kdy začít používat Angelsounds?

15. kvě 2026

Kdy začít používat angelsounds? Jsem v 10tt a neslyším nic, je to tím, že plod je stále strašně malý?

xnikax1
15. kvě 2026

Já zkoušela ve 13 týdnu a slyšela jsem..ale fakt hodně nízko.

reeeza
15. kvě 2026

Musíš pŕiložit hodně nízko, skoro ke stydké kosti

autor
16. kvě 2026
@reeeza

Musíš pŕiložit hodně nízko, skoro ke stydké kosti

@reeeza no, to dělám 🙈

klika1881
17. kvě 2026
@anonym_autor

@reeeza no, to dělám 🙈

@anonym_autor ja prvni dcerku slysela kolem 11-12 tydne .. druhou az nekdy 16-18tyden. Mela sem placentu vpredu a hodne to tlumila. A pozor.. cetla jsem ze to muze i skodit.. jaou nazory ze ano a nazory ze ne.. tak jen radeji neprehanet ☺️

rebe
17. kvě 2026

Když jsem kupovala Angelsound, bylo na obalu uvedené doporučení od 14. týdne. Teď už ho tam nedávají?

evawest
18. kvě 2026

Ja bych nedoporucila vubec, nevis, jestli poslouchas srdicko nebo placentu nebo pupecni snuru. A kdyz nic nenajdes, zbytečně budeš ve stresu.

mabs
18. kvě 2026
@evawest

Ja bych nedoporucila vubec, nevis, jestli poslouchas srdicko nebo placentu nebo pupecni snuru. A kdyz nic nenajdes, zbytečně budeš ve stresu.

@evawest souhlasím

drep
18. kvě 2026

Doporučení amerických gynekologů je obecně proti používání domácích USG, benefit není. V prvním trimestru je doporučeni se jim vyvarovat zcela. Obecně se nikdy nepotvrdil škodlivý efekt, ale protože má doppler vyšší energii než klasicky b-mód, je obava ze zahřívání tkání a mechanického poškození tkání.
Prakticky ačkoliv jsem v práci obklopená ultrazvuky a mám erudici k jejich použití (na áru máme víc ultrazvuků než propisek), tak jsem za svá tři těhotenství nikdy sama sobě sono nedělala.