icon

Kouření v 8tt, měla bych úplně přestat?

jamborecka
28. led 2016

Ahoj holky jsem v 8tt a jsem kuřačka. Myslíte,že by jsem měla úplně přestat? Kouřím asi už 6-7 let,takže vím že ze dne na den to nepůjde.. 😒 Má to nějaký vliv na miminko když jsem teprv v 8 týdnu? Děkuji za odpovědi

Strana
z2
kvetule1
7. bře 2016

Ahoj, půjde to ze dne na den, před 20 dny jsem zjistila, že jsem těhu, kouřila jsem asi 10 let, krabku denně.... a od těhu testu ani jednu... a jsem na to pyšná... kdysi jsem viděla dítě s absťákem na nikotin.. mazec... tak to kus... zvládneš to

replykatee
7. bře 2016

Postupně omezuj, pokud si myslíš, že přestat nedokážeš. Ale je to jen v hlavě 🙂

klaraslavickova
7. bře 2016

Pokud je diteplanovane mela jsi přestat dávno předtím než se povedlo kouřit v ttehotenstvi je obrovská nezodpovednost

kittynka
7. bře 2016

Ono přestat úplně ze dne na den taky není úplně fajn. Spíš bych omezovala a zůstala na 1 denně a pak bych premyslela o uplnem prestani nebo ne. V těle je po dlouhodobém kouření nikotinu a spol. hodně ještě spoustu měsíců po úplném přestání, takže k miminku to doputuje tak jako tak.

kika_21
7. bře 2016

@jamborecka Ano, úplně přestat.

iwurosima
7. bře 2016

Rozhodně ano, přestat uplně. Taky sem přestala ze dne na den po x letech kouření, takže vím, že to jde 🙂

lucaa
7. bře 2016

Holky od kolikateho tt je mimi připojeno na maminku?

lucaa
7. bře 2016

@lucaa myslím Tim tt od poslední ms

luckeyluckey
7. bře 2016

Nechápu jak v dnešní době může někdo položit tak stupidní dotaz! Nezlobte se na mě,ale tohle opravdu nechápu.

lenusaak
7. bře 2016

@lucaa embryo se na matku pripoji tzv zahnizdi do 9dne sveho života😊 takze po oplodněni v dobe očekavane menstruace kdy matky poprve zjisti, že jsou tehu, je embryo pripojeno matce a bere si ziviny z ni..

Strana
z2