Kouření v 8tt, měla bych úplně přestat?
Ahoj holky jsem v 8tt a jsem kuřačka. Myslíte,že by jsem měla úplně přestat? Kouřím asi už 6-7 let,takže vím že ze dne na den to nepůjde.. 😒 Má to nějaký vliv na miminko když jsem teprv v 8 týdnu? Děkuji za odpovědi
Postupně omezuj, pokud si myslíš, že přestat nedokážeš. Ale je to jen v hlavě 🙂
Pokud je diteplanovane mela jsi přestat dávno předtím než se povedlo kouřit v ttehotenstvi je obrovská nezodpovednost
Ono přestat úplně ze dne na den taky není úplně fajn. Spíš bych omezovala a zůstala na 1 denně a pak bych premyslela o uplnem prestani nebo ne. V těle je po dlouhodobém kouření nikotinu a spol. hodně ještě spoustu měsíců po úplném přestání, takže k miminku to doputuje tak jako tak.
@jamborecka Ano, úplně přestat.
Rozhodně ano, přestat uplně. Taky sem přestala ze dne na den po x letech kouření, takže vím, že to jde 🙂
Holky od kolikateho tt je mimi připojeno na maminku?
Nechápu jak v dnešní době může někdo položit tak stupidní dotaz! Nezlobte se na mě,ale tohle opravdu nechápu.

Ahoj, půjde to ze dne na den, před 20 dny jsem zjistila, že jsem těhu, kouřila jsem asi 10 let, krabku denně.... a od těhu testu ani jednu... a jsem na to pyšná... kdysi jsem viděla dítě s absťákem na nikotin.. mazec... tak to kus... zvládneš to