icon

Kromě nevolnosti neustálé návaly horka. Mám se tím znepokojovat?

lenule86
9. črc 2020

Ahoj těhulky, jsem v prvním trimestru, bohužel ještě přesně nevím v kolikátém týdnu odhaduji tak 7tt.
Mám laxní lékařku, která mě viděla jednou a ani nevzala krev, když jsem tam přišla s tím, že jsem dle těhotenského testu těhotná. Včera jsem měla mít druhou kontrolu a milá paní doktorka tam pro změnu vůbec nebyla, takže jsem tam šla zbytečně...
Ale teď na co se chci zeptat... Kromě toho, že zvracím ráno i večer a motá se mi hlava, tak mám taky pocity návalů vedra, což jsem při prvním těhotenství neměla.
Je to normální, nebo se tím mám znepokojovat?

jjasmina
•
9. črc 2020

Mě bylo vedro furt, kolikrát jsem se v noci probudila zpocená

lenule86
autor
•
9. črc 2020

@jjasmina Děkuji za odpověď 😉 Tak to jsem na tom stejně a přejde to třeba časem jako zvracení, nebo to bude do konce těhotenství??🙄

jjasmina
•
9. črc 2020

@lenule86 u mě bylo všechno až do konce

lenule86
autor
•
9. črc 2020

@jjasmina Tak to jste mě nepotěšila.
Tak děkuji a mějte krásný večer 👍

jjasmina
•
9. črc 2020

@lenule86 Spíš když přešla jedna věc, přidala se dqalší a takhle až do porodu. Já jsem měla takový horší průběh. Ale většina lidí prej ani neví , že těhotná je. Tak uvidíte 🙂 Hezký večer

legelata
•
9. črc 2020

@lenule86 Potim se od zacatku jako prase a to jsem zacinala loni v zime. A furt je to stejny mi prijde, ted jsem 40 tt 🙈

jjasmina
•
10. črc 2020

@legelata jj, to je jako když se mě někdo v zimě zeptal jestli v místnosti není horko nebo zima, tak jsem říkala, mě se radši neptejte, vedro furt 😅

lenule86
autor
•
10. črc 2020

@legelata Tak to už budete mít za chvilku příčinu neustálého vedra na světě👍😅.Vedro sice pomine,ale horké chvilky přijdou v péči o novorozené stěstíčko, takže člověk si nevybere.

legelata
•
10. črc 2020

@lenule86 Mne to bohuzel trva i v sestinedeli, ale treba to ted bude lepsi, kez by, jinak me jebne 🙈

lenule86
autor
•
10. črc 2020

@legelata Tak to mě mrzí, je ro fakt dost otravný to neustálý vedro. Držím palce, ať tě to co nejdříve přejde. A taky přeju krásné chvilky s miminkem.