Krvácení v pátém týdnu těhotenství: Je to normální?
Zdravím všechny. Dotaz který se tu jistě opakuje, ale asi to potřebuji slyšet/číst pro mě osobně. Jsem v 5tt. Dnes ráno růžová krev. Jakoby růžovo-červená voda. Na vložce skoro nic, krev jen když se po vymočení utřu. Volala jsem doktorovi zvedla to porodní asistentka a řekla že se radila s doktorem a že je to velmi brzy a mám zavolat příští týden. Prý to může být normální a pokud ještě příští týden budu těhotná, mám se objednat na první prohlídku. Břicho mě bolí jako při menzes. Strašně se bojím. Je mi 32, děti ještě nemám. Omlouvám se za tolik detailů, prosím uklidněte mě někdo že je to v pořádku
@vh1610 měla jsem týden po termínu. Asi jsem se pozorovala trochu víc, protože to bylo poprvé, co jsme se pokusili cíleně o mimčo. Tři testy, dva slabé, třetí prokazatelně pozitivní no a pak tohle. Křeče, krvácení. Musím říct, že bolesti jsem měla opravdu velké, ne jako při klasické ms, ale to může být i hlavou. Příště to zkusím trochu míň sledovat a být víc v pohodě. Každopádně Děkuju ❤️
Ahoj já jsem sice po IVF , ale dám ti mou zkušenost z předchozího těhu 🙂 byla jsem 14 po odběru krve na zjištění hodnoty HCG které bylo potvrzeno 🙂 a 3-4 dny na to jsem začasla růžově špinit . Bylo to v neděli . Tak jsem psala do centra . Během dopoledne to přestalo a šla jsem na kontrolu s UTZ dříve a bylo vše na kontrole OK . Takto jsem to špinění měla treba ob den nebo dva . A pouze dopoledne . Pak se přišlo na to že je to po sexu …. jak je děloha překrvená . Tak bych zatím neházela flintu do žita 🙂 Jinak nebejt VVV tak dopadlo vše dobře 🙂
Přeji hodně štěstí a držím palce 🤞🏻
Pokud tohle byl tvůj první pokus o mimco a rovnou se takhle chytlo,i když jen já chvilku,tak opravdu není důvod se z toho hroutit.biochemkem prý konci az 80% tehotenstvi a z toho zo většina jen považuje za zpoždění.zkus si z toho vzít t dobře....za prvé vám to jde a zo je zo důležitý.. nebudesse další roky toulat po klinikach a jde vám zo hned.. takže je velká šance,že otehotnis brzy znovu...a za druhé opravdu než revize až bude prcek vidět na utz,tak tohle je lepší varianta.tak hodně stesti
@omajda88 netušila jsem, že je tak běžné, že to takto končí. Tím, že to byl první pokus a hned to vyšlo, jsem se fakt těšila a měla radost a upřímně jsem i byla překvapená - už mi bylo 31. Snad to bude jak říkáš. Moc děkuju 🙂
@terulle05 mrzí mě jak to u vás dopadlo, věřím, že váš další pokud dopadl úspěšně ❤️. Já už jsem si žádné další testy radši nedělala. Teď to opravdu nechám volně plynout a nebudu se pozorovat tak moc jako předtím.
Je to úplně běžné.. bohužel procentuálne ne běžné i přijít o mimco v prvnim trimestru..naopak není běžné že se ti hned napoprvé podaří otěhotnět.takze bych se toho fakt nebála.. a věk máš úplně v pohodě.
@omajda88 děkuju, to jsem asi potřebovala slyšet 🙂
Tak pak dejte vědět zda vše dobře dopadlo 🙂
@terulle05 určitě dám, je to tady můj první příspěvek a první komunikace a jste všechny hrozně fajn. Takovou podporu jsem nečekala 🙂
Budu se těšit na dobré zprávy 🙂🤞🏻
Každá žena zde na platformě potřebuje radu , útěchu atd…..
od toho tu jsme aby jsme si pomáhaly a poradily ❣️
@klokanka31 díky za podporu před pár měsíci, skutečně to vyšlo hned následující měsíc 😊
@terulle05 zdravím po palce měsících, díky za podporu když mi bylo nejhůř, vyšlo to hned následující měsíc 😊
To je super, moc gratuluju 🍀🍀🍀🍀
@klokanka31 děkuju 😊 hrozně jsem se bála, že to nepůjde, že je semnou něco špatně a zatím vše úplně v pořádku 😁 ještě jednou díky za podporu ♥️🍀
A kdypak se malé narodí?
@klokanka31 termín máme 24.1. Takže ledňáček. Přítel má narozeniny 28.1., tak se to třeba ještě povede a dostane dárek k narozeninám 😁
Tak to budete mít hezký 😊
@klokanka31 Jj, snad bude všechno v pořádku. První screening na jedničku, malý tam celou dobu dělalo kotrmelce a hrozně mě to uklidnilo 🙂
Moc gratuluji
@terulle05 děkuji 🍀

@eloana Teda to je neuvěřitelný jak si to tělo s námi někdy hraje. Včera se objevili křeče a krvácení od včera nepřestalo, takže asi opravdu nic. Musím se fakt dokupy a uvidíme co bude ta měsíc, budeme to zkoušet dál ❤️