icon

Ledňátka 2021. Je tady někdo na úplném začátku?

martinato1989
6. kvě 2020

Ahoj holky, je tady už někdo na úplném začátku? Já byla v pondělí u dr a jsem 5+2 tt ❤️ Snad vše bude v pořádku 🙏🏻

pavcatko
19. kvě 2020

holky, kdo má zítra první kontrolu? Já v 10h a hrozně se bojím :( Sice už jednu holčičku mám ale tohle je jiné, mám vyloženě vlčí hlad- fakt šílené, k večeru je mi blbě (ale nezvracím)...

hester92
19. kvě 2020

@pavcatko Ja jdu v patek a strach mam taky neuveritelny! Zaroven se ale tesim a prijde mi, ze ty dny vubec neutikaji. Silene se to ted vlece

jarmarca
Autor odpověď smazal
petkris
19. kvě 2020

@pavcatko já jdu taky zítra v 11. Taky jsem nervózní, první těhotenství skončilo zamklým a z druhého mi tady litá skoro dvouletá cacorka. Tak jsem nervózní, ale jelikož je mi blbě atd. jako u dcerky tak věřím, že to bude v pohodě. U toho zamkleho mi nic nebylo, zjistil to náhodou doktor na preventivní a týden na to u nebylo nic.

kostga
19. kvě 2020

Holky, bát se budeme asi bohužel už pořád. Já v loni musela jít ve 4.mesici na ukončení kvůli genetické vadě a to bych taky nikomu nepřála 😔 ale i to bohužel k životu patří... Držím palce všem, i Vám co to teď nakonec nevyšlo 😢

vaaska
19. kvě 2020

Já jdu až ve čtvrtek, mi do té doby prdne nerv 😟 v prosinci jsem potratila a tak se teď děsně bojím...

hvezdicka09
19. kvě 2020

@vaaska holky ja jdu až v pondělí a to budu už v devátém týdnu!!!jsem taky po jednom SP tak doufám ze vše bude vporadku.

pavcatko
20. kvě 2020

@petkris ahoj, jak jsi dopadla?
Ja dnes 8.tyden, srdíčko bije 🙂 3.6 jdu na 1 poradnu a dostanu průkazku, plus budou dělat odběry...

petkris
20. kvě 2020

@pavcatko ahoj, sem jsem zapomněla napsat, napsala jsem jen do Lednovek. Tady kopírují můj vzkaz a ještě dodám, že další kontrolu mám 1.6.

Ahojte, já dnes na kontrole v 7tt a srdíčko ještě nebylo vidět. Jsem trošku zklamaná, ale doktor byl optimista. Prý aspoň mimčo ještě uvidím jako bublinu, jinak by si mě pozval nejdřív za čtyři týdny pro průkazku. Raději mi dal Gynprodyl, ale to jen pro jistotu. Tak holky nezoufejte, ono se to srdíčko objeví později😉 já tomu věřím 💪👍🍀

petkris
20. kvě 2020

@pavcatko jinak moc gratuluju, je to hned lepší pocit, že?

veronika0209
20. kvě 2020

@klchudik Ahojky, tak mě doktor už uklidnil. Je to, kde to má být. Příští týden nám řekne v jakem jsem týdnu a datum porodu. Snad bude vše ok. 🤱

jarmarca
Autor odpověď smazal
veronika0209
20. kvě 2020

@bejuna29 Ahojky, mě je teda 35, ale taky čekám první miminko, takže te úplně chápu. 🤦‍♀️😉

bejuna29
20. kvě 2020

@jarmarca já jsem zítra od MS 7+3, kontrolu mám hned ráno, a mám taky nervy, jak před maturitou 😀

jarmarca
Autor odpověď smazal
petkris
20. kvě 2020

@jarmarca ja dnes 6+2

jarmarca
Autor odpověď smazal
petkris
20. kvě 2020

@jarmarca fakt? A kdy začalo? Já byla u dcery 6+1 a to už jelo, tak jsem taky čekala, že už bude. Zítra dej určitě vědět, držím pěsti 🍀👍

jarmarca
Autor odpověď smazal
bejuna29
21. kvě 2020

@veronika0209 sedím v autě a brečím jak zelva. Od posledně se sice objevil zarodecek, ale nemá srdeční akci. Jedu do Podolí, kde rozhodnou, jestli počkáme nebo revize. Doktorka si spíš myslí, že je to blbý

jarmarca
Autor odpověď smazal
veronika0209
21. kvě 2020

@bejuna29 Tak to mě strašně mrzí. Já mám v pondělí kontrolu, tak doufám ze to bude v pohodě. Hlavně se drz a držím palečky.

klchudik
21. kvě 2020

@veronika0209 Tak to je moc dobře 🙂 Vše už bude určitě probíhat ok 🙂 🙂

bejuna29
21. kvě 2020

Takže jsem po ultrazvuku a sedím na ambulanci kvůli domluveni revize. Plod velikosti odpovídá 6+6 (jsem 7+3) a bez srdeční akce. Prý dle velikosti toho zloutkoveho vacku už je zřejmé, že je to špatně, protože ten se má zmenšovat. Navíc mám nějaký retroovularni hematom 20x12mm ☹

jarmarca
Autor odpověď smazal
pavcatko
21. kvě 2020

@bejuna29 drž se, je mi to líto ☘️

pet_8
21. kvě 2020

@bejuna29 Mrzi me to. Kazdopadne nemuzou te nechat, jestli to neodejde samo? Ja bych se do revize nehnala ☹ Podoli je sice dobry, ale nekdy zbytecne tlaci na zakroky, ktere lze ponechat na tele.

martinato1989
autor
21. kvě 2020

@bejuna29 moc mě to mrzí 😞 posílám hodně sil!

petkris
21. kvě 2020

@bejuna29 moc mě to mrzí, určitě to příště vyjde. Přeji hodně štěstí do budoucnosti 🍀🍀🍀

petkris
21. kvě 2020

@jarmarca a jak jsi dopadla ty?

Strana