Ledňátka 2021. Je tady někdo na úplném začátku?
Ahoj holky, je tady už někdo na úplném začátku? Já byla v pondělí u dr a jsem 5+2 tt ❤️ Snad vše bude v pořádku 🙏🏻
@pavcatko já jdu taky zítra v 11. Taky jsem nervózní, první těhotenství skončilo zamklým a z druhého mi tady litá skoro dvouletá cacorka. Tak jsem nervózní, ale jelikož je mi blbě atd. jako u dcerky tak věřím, že to bude v pohodě. U toho zamkleho mi nic nebylo, zjistil to náhodou doktor na preventivní a týden na to u nebylo nic.
Holky, bát se budeme asi bohužel už pořád. Já v loni musela jít ve 4.mesici na ukončení kvůli genetické vadě a to bych taky nikomu nepřála 😔 ale i to bohužel k životu patří... Držím palce všem, i Vám co to teď nakonec nevyšlo 😢
Já jdu až ve čtvrtek, mi do té doby prdne nerv 😟 v prosinci jsem potratila a tak se teď děsně bojím...
@vaaska holky ja jdu až v pondělí a to budu už v devátém týdnu!!!jsem taky po jednom SP tak doufám ze vše bude vporadku.
@pavcatko ahoj, sem jsem zapomněla napsat, napsala jsem jen do Lednovek. Tady kopírují můj vzkaz a ještě dodám, že další kontrolu mám 1.6.
Ahojte, já dnes na kontrole v 7tt a srdíčko ještě nebylo vidět. Jsem trošku zklamaná, ale doktor byl optimista. Prý aspoň mimčo ještě uvidím jako bublinu, jinak by si mě pozval nejdřív za čtyři týdny pro průkazku. Raději mi dal Gynprodyl, ale to jen pro jistotu. Tak holky nezoufejte, ono se to srdíčko objeví později😉 já tomu věřím 💪👍🍀
@klchudik Ahojky, tak mě doktor už uklidnil. Je to, kde to má být. Příští týden nám řekne v jakem jsem týdnu a datum porodu. Snad bude vše ok. 🤱
@bejuna29 Ahojky, mě je teda 35, ale taky čekám první miminko, takže te úplně chápu. 🤦♀️😉
@veronika0209 sedím v autě a brečím jak zelva. Od posledně se sice objevil zarodecek, ale nemá srdeční akci. Jedu do Podolí, kde rozhodnou, jestli počkáme nebo revize. Doktorka si spíš myslí, že je to blbý
@bejuna29 Tak to mě strašně mrzí. Já mám v pondělí kontrolu, tak doufám ze to bude v pohodě. Hlavně se drz a držím palečky.
@veronika0209 Tak to je moc dobře 🙂 Vše už bude určitě probíhat ok 🙂 🙂
Takže jsem po ultrazvuku a sedím na ambulanci kvůli domluveni revize. Plod velikosti odpovídá 6+6 (jsem 7+3) a bez srdeční akce. Prý dle velikosti toho zloutkoveho vacku už je zřejmé, že je to špatně, protože ten se má zmenšovat. Navíc mám nějaký retroovularni hematom 20x12mm ☹
@bejuna29 moc mě to mrzí 😞 posílám hodně sil!

holky, kdo má zítra první kontrolu? Já v 10h a hrozně se bojím :( Sice už jednu holčičku mám ale tohle je jiné, mám vyloženě vlčí hlad- fakt šílené, k večeru je mi blbě (ale nezvracím)...