Ledňátka 2021. Je tady někdo na úplném začátku?
Ahoj holky, je tady už někdo na úplném začátku? Já byla v pondělí u dr a jsem 5+2 tt ❤️ Snad vše bude v pořádku 🙏🏻
Ahoj holky, jestli můžu ráda bych se přidala 🙂 včera jsem byla u dr, potvrzeno těhotenství, ale zatím prázdný váček a čekáme jestli se další týden něco ukáže více. Měla bych být kolem 5tt, tak snad bude vše v pořádku, musím říct, že jsem nervama v koncích, je to mé první těhotenství a jelikož už nejsem nejmladší tak mám dost nervy a od neděle jsem se ještě nevyspala... snad mi to tu s vámi bude utíkat a budeme se společně těšit 🙂
🙌🙌 srdíčko bije, jsem 6+4. Podle ms by mělo být o cca týden starší ale já mám tak nepravidelný cyklus že se na to spoléhat nedá. Su ščastná jak sfiňa 😀 akorát na mě doktorka vyvalila co se vše za ty tři roky změnilo v uhradách, takže už i oni si účtují 1500.- za "péči o rodičku", v olomoucké fakultce se 1 screening už taky platí. Do první poradny jdu až 18.6. tak ať je do té doby vše v pořádku!
@hanna456 vitej! 🙂 myslim, ze je nas tu vic co jsme trosku starsi a nervujeme 😂 klidne se k nam pridej, snazime se navzajem trochu uklidnit 😁
@modrebrylky moc děkuju 🙂 jsem ráda, že tu nebudu nejstarší (teda doufám 😀 😀 ) uklidnění asi budu potřebovat, jsem z toho jakási vyjukaná, ikdyž jsme to plánovali, ale i tak mě to jaksi dostalo 🙈🙂
@pavcatko nedám na FNOL dopustit, já jsem tam byla moc spokojená. I když mi na prvním screeningu řekla dost arogantní doktorka blbé zprávy tak i tak se tam vrátím. Byla jsem tam i na odběru chlorikových klků a fakt v pohodě, žádný problém. Péče až do porodu, z mého pohledu, nadstandardní.
Ahoj holky, také mi podle vygooglené kalkulačky vychází leden 2021, pokud půjde vše jak má. Mám teď "klidový režim" kvůli hematomům, které našel dr. na ultrazvuku předevčírem.
@veronika0209 Mně také doktor při prvním ultrazvuku (cca 5+2) říkal, že to vypadá v pořádku, že je to v děloze, ale že si to ještě potvrdíme při příští kontrole. Ta byla o týden později a tam našel ty hematomy, ale je to ok v děloze. Takže to asi opravdu hned v 5tt nedokáže jisto jistě vidět. 🙂
Tak hlasim 7+0 podle ultrazvuku, podle ms 7+1 a srdicko busilo uf😍 kontrola za mesic😊 Vsem vam drzim palce!!
@hanna456 tak to jsme na tom uplne stejne 😁
@modrebrylky fakt?😀 jezis hned jsem klidnejsi, ja teda poprve a jako huste vysiluju😂😂
@hanna456, @modrebrylky no holky mě o tom stáří něco povídejte, nevím kolik je Vám, ale já jsem si svou 40.tku nepřipouštěla, dokud jsem neotěhotněla... 😂Já se teď cítím tak na 60.,jsem absolutně bez energie a na to nejsem vážně zvyklá
Holky, chci se vás zeptat, jestli nemate nekdo zkusneost, v pondělí jsem dostala kapky kanavit protoze jsem slabě krvacela. Včera to ustalo a dneska znovu začalo. Kapky asi nepomahaji.. Nebo já nevím 🤷♀️ na kontrolu jdu až 1.6. Ty kapky je malá lahvicka takže tu mám už asi jen na zítra, max do soboty 🤷♀️
@hanna456 ja vysiluju spis ze uz je to me pate tehotenstvi... a snad prvni miminko... naposledy jsem byla tehotna pred cryrma rokama, tak je to takove cerstve ted. Ale taky mnohem starsi 😅
@kostga je mi 33, pate tehotenstvi. snad to konecne dobre dopadne 🤞
Ahoj holky, tak se take pridavam do skupinky mezi ty zralejsi maminky 🙂 Cekam druhe miminko, vymodlene, dlouho nam neslo. Tak snad bude vse v poradku, pristi tyden kontrola, ale uz mam potvrzen gestacni vacek v deloze s naznakem embrya. Zatim je mi dobre, ale taky jsem jen 5+2 🙂

@bejuna29 hodně sil! Ať ti máš alespoň brzy vše za sebou 😢