icon

Ledňátka 2021. Je tady někdo na úplném začátku?

martinato1989
6. kvě 2020

Ahoj holky, je tady už někdo na úplném začátku? Já byla v pondělí u dr a jsem 5+2 tt ❤️ Snad vše bude v pořádku 🙏🏻

kostga
21. kvě 2020

@bejuna29 hodně sil! Ať ti máš alespoň brzy vše za sebou 😢

jarmarca
Autor odpověď smazal
petkris
21. kvě 2020

@jarmarca tak tfuj tfuj a dej raději čaj😉

jarmarca
Autor odpověď smazal
pavcatko
21. kvě 2020

@jarmarca budu na tebe myslet😘Také to druhé zase prožívám 🙂

jarmarca
Autor odpověď smazal
hanna456
21. kvě 2020

Ahoj holky, jestli můžu ráda bych se přidala 🙂 včera jsem byla u dr, potvrzeno těhotenství, ale zatím prázdný váček a čekáme jestli se další týden něco ukáže více. Měla bych být kolem 5tt, tak snad bude vše v pořádku, musím říct, že jsem nervama v koncích, je to mé první těhotenství a jelikož už nejsem nejmladší tak mám dost nervy a od neděle jsem se ještě nevyspala... snad mi to tu s vámi bude utíkat a budeme se společně těšit 🙂

vaaska
21. kvě 2020

🙌🙌 srdíčko bije, jsem 6+4. Podle ms by mělo být o cca týden starší ale já mám tak nepravidelný cyklus že se na to spoléhat nedá. Su ščastná jak sfiňa 😀 akorát na mě doktorka vyvalila co se vše za ty tři roky změnilo v uhradách, takže už i oni si účtují 1500.- za "péči o rodičku", v olomoucké fakultce se 1 screening už taky platí. Do první poradny jdu až 18.6. tak ať je do té doby vše v pořádku!

modrebrylky
21. kvě 2020

@hanna456 vitej! 🙂 myslim, ze je nas tu vic co jsme trosku starsi a nervujeme 😂 klidne se k nam pridej, snazime se navzajem trochu uklidnit 😁

hanna456
21. kvě 2020

@modrebrylky moc děkuju 🙂 jsem ráda, že tu nebudu nejstarší (teda doufám 😀 😀 ) uklidnění asi budu potřebovat, jsem z toho jakási vyjukaná, ikdyž jsme to plánovali, ale i tak mě to jaksi dostalo 🙈🙂

lexa2000
21. kvě 2020

@vaaska no kamarádka mi říkala že těch 1500 za ten screening ti prý proplati na pojišťovně když tam doneses potvrzení který ti oni dají, zarizovala to 2 měsíce zpět 🤷‍♀️

pavcatko
21. kvě 2020

@vaaska gratuluji! Já u své Mudr neplatím ale tu Olomouc mi také říkala.Já tam půjdu, na prvním v prvním těhu jsem byla ve Fetmedu a nikdy víc 🙂

vaaska
21. kvě 2020

@lexa2000 jojo, proplatí, o nic nejde. Jen mě to překvapilo že už i u nás se tohle platí

vaaska
21. kvě 2020

@pavcatko nedám na FNOL dopustit, já jsem tam byla moc spokojená. I když mi na prvním screeningu řekla dost arogantní doktorka blbé zprávy tak i tak se tam vrátím. Byla jsem tam i na odběru chlorikových klků a fakt v pohodě, žádný problém. Péče až do porodu, z mého pohledu, nadstandardní.

aliceinapps
21. kvě 2020

Ahoj holky, také mi podle vygooglené kalkulačky vychází leden 2021, pokud půjde vše jak má. Mám teď "klidový režim" kvůli hematomům, které našel dr. na ultrazvuku předevčírem.

@veronika0209 Mně také doktor při prvním ultrazvuku (cca 5+2) říkal, že to vypadá v pořádku, že je to v děloze, ale že si to ještě potvrdíme při příští kontrole. Ta byla o týden později a tam našel ty hematomy, ale je to ok v děloze. Takže to asi opravdu hned v 5tt nedokáže jisto jistě vidět. 🙂

jarmarca
21. kvě 2020

Tak hlasim 7+0 podle ultrazvuku, podle ms 7+1 a srdicko busilo uf😍 kontrola za mesic😊 Vsem vam drzim palce!!

miralia
21. kvě 2020

@hanna456 Gratuluji a určitě bude vše dobré. Držím palce 😊

modrebrylky
21. kvě 2020

@hanna456 tak to jsme na tom uplne stejne 😁

hanna456
21. kvě 2020

@modrebrylky fakt?😀 jezis hned jsem klidnejsi, ja teda poprve a jako huste vysiluju😂😂

petkris
21. kvě 2020

@jarmarca tak super 👍

kostga
21. kvě 2020

@hanna456, @modrebrylky no holky mě o tom stáří něco povídejte, nevím kolik je Vám, ale já jsem si svou 40.tku nepřipouštěla, dokud jsem neotěhotněla... 😂Já se teď cítím tak na 60.,jsem absolutně bez energie a na to nejsem vážně zvyklá

hanna456
21. kvě 2020

@kostga ale urco to nemas prvni ne? 🙂 ja mam letos 36 a je to moje prvni, tak uvidime, prvni tri dny mi bylo neskutecne zle, ale od vcera se to otocilo a je mi dobre, tak snad je vse v poradku 🙂

kostga
21. kvě 2020

@hanna456 to ne, tohle by bylo třetí, když to dopadne. Ale blbě mi je taky... 😞

hanna456
21. kvě 2020

@kostga treti? Super😍😍 no ono asi spatne jeste cloveku bude no... :/

kostga
21. kvě 2020

@hanna456 Jojo. Ještě si asi užijeme 😂

lexa2000
21. kvě 2020

Holky, chci se vás zeptat, jestli nemate nekdo zkusneost, v pondělí jsem dostala kapky kanavit protoze jsem slabě krvacela. Včera to ustalo a dneska znovu začalo. Kapky asi nepomahaji.. Nebo já nevím 🤷‍♀️ na kontrolu jdu až 1.6. Ty kapky je malá lahvicka takže tu mám už asi jen na zítra, max do soboty 🤷‍♀️

pavcatko
21. kvě 2020

@jarmarca gratuluji ☘️

modrebrylky
21. kvě 2020

@hanna456 ja vysiluju spis ze uz je to me pate tehotenstvi... a snad prvni miminko... naposledy jsem byla tehotna pred cryrma rokama, tak je to takove cerstve ted. Ale taky mnohem starsi 😅

modrebrylky
21. kvě 2020

@kostga je mi 33, pate tehotenstvi. snad to konecne dobre dopadne 🤞

pet_8
22. kvě 2020

Ahoj holky, tak se take pridavam do skupinky mezi ty zralejsi maminky 🙂 Cekam druhe miminko, vymodlene, dlouho nam neslo. Tak snad bude vse v poradku, pristi tyden kontrola, ale uz mam potvrzen gestacni vacek v deloze s naznakem embrya. Zatim je mi dobre, ale taky jsem jen 5+2 🙂

Strana