Ledňátka 2021. Je tady někdo na úplném začátku?
Ahoj holky, je tady už někdo na úplném začátku? Já byla v pondělí u dr a jsem 5+2 tt ❤️ Snad vše bude v pořádku 🙏🏻
@janulejanina vitej! Drzim palecky, at probiha vse v poradku 🙂
@modrebrylky dekuji 🙂 taky preji at nam vsem dopadne tehulkovani co nejlíp 🙂 🙂
@kostga Jeje, to je nepříjemný. Mě naštěstí špatně není, už se cítim docela dobře, ale byl to mazec. Zimnice, únava, a pořád bolesti hlavy. Teď už vše přešlo. Dnes jsem byla na screningu, jsem 12+5.
Musim na odběry krve na genetiku kvůli věkové zátěži tak se moc bojím, aby vše bylo dobré.
Přeji ti ať se ti brzy udělá líp a nepřemáhej se. 😊
Ja byla dneska na kontrole, uz bylo videt i srdicko a 16.6. prvni velka kontrola 🙂 tak snad bude vse v poradku, prece jen i diky veku a prvnimu tehotenstvi mam strach... spatne mi bylo tri dny a ted uz pohodicka
Já na plodoce byla právě kvůli špatným testům a věku. Byla jsem sice nad hranicí pro můj věk, tenkrát 38.,ale i tak mi ji doporučili, nebo nějaký placený test. Ultrazvuk byl ok. Šla jsem tedy na plodovku a ta bohužel potvrdila gen. Vadu. 😔Měla jsem tenkrát riziko mám dojem 1:320, nečekala jsem že právě na mě vyjde ten jeden blbej míček z losování. Ale i to se stává...
@jarmarca díky moc, no já mám občas v životě takovýhle černý Petry, ale to se prostě stává. Tak snad to teď vyjde... 😊 Jo byly holky co měli třeba 1:6,1:20 a dopadlo jim to ok. O to víc jsem to nečekala. Ale co už, pořád lepší než abych pak byla v šoku po porodu, i když to zní pro někoho hnusně.
@jarmarca Myslim, ze ted uz i nekde nabizi geneticky test z krve. To by melo nahradit i tu plodovku
ahojky, taky se k vám přidávám je mí 37, a jsem 8+5tt, zítra jdu na další kontrolu. měla bych na vás jeden dotaz: máte něco v plánu čím si těhotenství zpříjemnit, co si dopřát, aby v paměti potom zůstaly krásné vzpomínky?
@ninyoka já jsem bohužel na tom podobně jako lexa2000 😂, k tomu musím chodit do práce a starat se o dvě děti, takže budu ráda když to vše přežiju. 😉 Jestli máš to štěstí že Ti nic není, můžeš odpočívat, tak si to užívej a vychutnávej 😊 Určitě si pak nech udělat i nějaké pěkné těhotenské fotky, pokud na to jsi. 😉
Ahoj holky. Tiež sa pridávam, aj keď uvidíme ako to celé dopadne. Doma mám už 2 kluky, oba narodený CS. Prvý 30+3 druhý 27+3. Teraz už 4 deň špiním, tak sa bojím či to nebude mimodeložní tehu 🥴🙄 K dr. som bola minulú v stredu a vôbec nič nebolo vidieť. Poslal ma na krv a HCG 199. Mám ležať, predpísal mi dufaston a kontrola ďalší piatok. Vraj ak by začali bolesti, tak rovno do nemocnice.
@janulejanina ahoj. Ako si dopadla na kontrole? Bolo už niečo vidieť?
@miska071985 ahojky 🙂 tehotenstvi mi muj gyn.potvrdil ale zatim jeste srdicko nic dalsi kontrola az 11.6 to se zblaznim do te doby 🙂 do toho mi nasel na cipku jakousi zmenenou bunku ale nemam se pry strachovat ze by to byl karcinom budou to celou dobu sledovat do toho ta ma cukrovka no jsem na rizikovem tak se obavam ale snazim se byt optimistická a co u tebe vse v poradku? 🙂
@janulejanina držím ti palce ať je vše v pořádku 😍 já jdu na kontrolu zítra ve 4 jestli už bije srdíčko, minule byl jen vacek tak mi držte palce :(
@lexa2000 dekuji moc 🙂 taky drzim palecky at tam srdicko je a celé tehu probiha v poradku mam vplanu si koupit angelsoud abych nebyla cele tehu zneklidnena snad obe dopadneme na vybornou 🙂
Dám vědět a taky ti držím palce 🥰 o tom angelsoud jsem taky přemýšlela
@janulejanina
@lexa2000 holky,já ho měla v prvním těhotenství a moc mi pomohl. Používala jsem ho do víc znatelných pohybů a pak na konci těhotenství. Byla jsem ( a jsem i ted) v hrozných obavách a angelsounds mi je pomohl zmírnit...Mám v plánu ho zase pořídit 🙂
Ahoj holky, trápí vás nevolnosti? Já jsem si ještě včera říkala, jak je docela dobrý že se mi vyhnuly, no dneska první šavle proběhla, u první dcery mi sice bylo na zvracení ale nezvracela jsem, takže teď nevím jestli mám jist normálně a čekat, jestli to půjde ven znovu a nebo nasadit nějakou dietu která se normálně po zvracení dává, zase si říkám, že jestli to nezůstane u jednou ale bude to trvat dyl tak nemůžu být jen na sucharech, co myslíte?
@janulejanina @lexa2000 holky strašne moc vám držím palce. Ja som niekedy fakt dosť krvácala, tak sa bojím že tentokrát mi to nehu nevyjde. Moc by som si to priala, ale niekedy mávam dosť silné kŕče. Kontrolu mám až v piatok 5.6. ráno. Som zvedavá a modlím sa, aby na sone bolo vidieť aspoň gestačný vak. Teraz v stredu nebolo vidieť vôbec nič, tak týždeň nie je až taká dlhá doba. A ak nie, dúfam že ma pošle aspoň na krv a nie rovno na kyretáž...

@levandule85 Ahojky, já jsem to rodině rekla hned. Manžel tyhle pověry nesnáší, taky jsme se brali 6.6.2016 a nic špatného se nám neděje. 😂 V práci to říct budu taky muset, protože podle kalkulačky jsem v 8 tt a je to na mě vidět. Zatím se schovavam na homeoffice. 😂 Nestresuj se tím, řekni to až se ti bude chtít. A podpora rodiny od začátku je moc fajn. 😉