Ledňátka 2021. Je tady někdo na úplném začátku?
Ahoj holky, je tady už někdo na úplném začátku? Já byla v pondělí u dr a jsem 5+2 tt ❤️ Snad vše bude v pořádku 🙏🏻
@luckamiksova no já jsem teď začátek 9tt a zvracela jsem tak 10x, od rána do dalšího rána mi je zle a ať sním obyc rohlík s čajem a nebo smažený hranolky je mi zle. Je mi zle i z piškotů.. takže tak
@miska071985
@lexa2000 díky holky za odpověď, takže to vezmu podle chuti a prostě budu to brát jako, že jestli to má jít ven, tak to tak holt bude.. Tak ať je nám brzo dobře 🙂
@lexa2000 Coca cóla je to jediné čo ťa v tejto chvíli môže zachrániť 😂😂😂
@miska071985 mě přijde že zabere vždy chvilku a pak je to zase zpět 🤷♀️😂
@lexa2000 Hlavně pij hodně tekutin 🍀😉
@miska071985 taky ji popijim po troskach hlavne odpol a vecer... zabira mi to a ulevi se mi na chvili. Normalne to nepiju 😅
@kostga úplně dobře mi taky není, ale víme, že jak skončí první trimestr tak bude líp, taky chodím do práce a starám se o dceru. A večer, poté co nakonec zaspím dceru již pádem únavou. Jen jsem tak přemýšlela jestli by nešlo nějaké aktivity pro těhotné absolvovat i s malým dítětem. Ale asi ne ... děkuji za tip s foceni, ale já jsem stydlivě a foceni je pro mne noční můrou. Jediné na co jsem zatím přišla, že z každé návštěvy gynekologa si nechám udělat fotku z ultrazvuku. Přeji vsem klidně nekolmplikovane tehotenstvi a zdravá mrňata ....
@ninyoka ja si v minulém tehu vždy po poradně (utz, odberech atd) zasla na oběd a koupila nějakou věc pro mimi... Jsem vždy hrozně ve stresu a na tohle se těším... Jinak mám v plánu chodit na cvičení pro těhotné - v prvním tehu mi to přišlo zbytečne ale kamaradky chodily a hrozně si to chválí, tak do toho pak půjdu také 🙂
Ahoj holky. Mě na nevolnost nezabírá skoro nic, je mi zle i z vody. Jen když jim, nebo spím, je to ok. Dnes jsem byla na druhé kontrole a zatím vše ok. 9+2 a příští týden musím na krev do Gennetu. Zatím to v práci ani rodině nikdo neví, jen muž, tak snad to ne praskne do výsledku genetiky. Držte se 😊
Tak mám za sebou kontrolu a úplně se mi ulevilo. Mimco je zdravý, krásně mu bije srdíčko a vypadá že to bude bojovnice nebo bojovnik🥰 hned jak jsem přišla tak mi říkala že je možný že díky tomu krvácení tam třeba mimco už ani nebude a pak udělala ultrazvuk a řekla "Tyjo tak to jsem nečekala ani já 😂" prej za ty 2 týdny udělal obrovský pokrok 🥰
@lexa2000 paradni! Gratuluju!
Děkuji holky 🥰
@lexa2000 ty jo. Ty si mé rozbrečela, ako včera keď som pozerala Barču na superstar 🤣🤣🤣🤣 To je krásné moc gratulujem 💞 Tak myslíš že aj ja mám ešte šancu? Tiež stále krvácam 🥴🥴🥴
@modrebrylky ahooooj. Ty máš ísť zajtra na registráciu, tak ti všetky moc držíme palčeky ✊✊✊ Nezabudni pridať foto, nech máme aspoň kvapku nádeje, že aj u nás to bude v poriadku 💞
@lexa2000 jo A promiň že jsem tak otravná, ale povedala ti, prečo si teda krvácala, keď je mi čo v pohode? Ako dlho si krvácala? Kľudne mi môžeš napísať do SZ. Ja som z toho všetkého už fakt na nervy 🥴🥴🥴
@miska071985 piši soukromou zprávu :*
@miska071985 drzim palecky at mas vsechno v poradku a mimisek tam je <3 ja mam obcasny bolebrich ale neni to snad nic vazneho moc moc drzim obe ruce at ti to vazne vse dobre dopadne 🙂
@lexa2000 nadhera moc gratuluji 🙂
@miska071985 dekuju! Jdu hned po obede. Ale pry je to jen registrace se sestrou a nejake odbery... foto asi nebude
Holky co maze zkušenosti, co pomáhá na ty nevolnosti? Já to z prvního těhotenství vůbec neznám, a teď je to teda mazec na 3 dny to ustoupilo tak jsem si myslela že už bude líp ale je to zpátky a mnohem horší, nemáte nějaký tip co by mohlo aspoň trochu pomoct?
Holky moje. Tak dnes som zase krvácala, tentokrát už ale jasno červenú krv. Trvalo to asi tak hoďku okolo obeda a zase to prešlo.... Bola som vystresovaná aj som skúšala volať do nemocnice, či mám prísť, ale nebrali mi to. Tak dúfam že to ešte nejako vydržíme do tej kontroly. Ak dobre počítam, tak to špinenie + občasné krvácanie je už tak 10 dní asi 😪😪😪 Babenky moje len sem pridávajte vaše mimiska, nech sa poteším aspoň z vás 💞💞💞

@luckamiksova ja teda nemám teraz žiadne príznaky, ale viem že pri mojich prvých 2 chlapcoch som z vracala v 2 a 3 mesiaci. Nenúť sa jesť silou mocou. Ak ti niečo zachutí, a budeš mať na niečo chuť, tak si daj. Hlavne sa snaž veľa piť.